August 20, 2020

Review-REN skincare V-Cense™ Youth Vitality Day cream



       Η Ren Clean Skincare είναι μία από αυτές τις πολύ αξιόλογες εταιρείες που ναι μεν 
συμπαθώ πολύ, αλλά συνήθως δεν προτιμώ, γιατί τις θεωρώ αρκετά τσιμπημένες... Προσφάτως αναθεώρησα όμως, όταν εντόπισα τα προϊόντα της Ren στο e-shop parfimo.gr σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμούλες και επέλεξα την αντιγηραντική κρέμα ημέρας V-Cense Youth Vitality day cream. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τις εντυπώωσεις μου, οπότε... 
keep reading!
 
 

Λίγα λόγια για την εταιρεία...
Η Ren Clean Skincare ιδρύθηκε στη Βρετανία το 2000 και δημιουργεί cruelty free προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα με καινοτόμες και αποτελεσματικές φόρμουλες που σέβονται την επιδερμίδα, αλλά και τον πλανήτη. Χρησιμοποιεί υψηλής τεχνολογίας δραστικές ουσίες και συστατικά φυσικής προέλευσης και συσκευασίες από Ocean Plastic (πλαστικό που συλλέγεται από τους ωκεανούς) και ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ όλα τα προϊόντα έχουν ισορροπημένο pH και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και το ευαίσθητο. Η εταιρεία σκοπεύει να γίνει Zero Waste ως το 2021 με 100% ανακυκλωμένες, ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιούμενες συσκευσιές και συνεργάζεται με οργανώσεις που ενισχύουν τη βιωσιμότητα των φυσικών πόρων του πλανήτη, όπως οι Surfers Against Sewage  και Plastic Patrol .
 
 
 
 
Τι λέει η εταιρεία για αυτό το προϊόν:
 
 Η  V-Cense™ Youth Vitality Day cream είναι μια κρέμα ημέρας με πολλαπλά αντιγηραντικά οφέλη που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, προστατεύει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τη λάμψη και την ελαστικότητα και μειώνει την εμφάνιση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης. Σχεδιασμένη να αποτρέπει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και η περιβαλλοντική μόλυνση με ένα μείγμα ισχυρών δραστικών συστατικών, που, με καθημερινή χρήση, ενεργοποιούν την επιδερμίδα και τη βοηθούν να διατηήσει τη φυσική της ελαστικότητα και λάμψη. Κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμιδας, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες. Περιέχει εκχύλισμα λιβανιού, που ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα, εκχύλισμα βλαστοκυττάρων πορτοκαλιού για πιο ομοιόμορφη και λαμπερή όψη και έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, πηγή βιταμίνης Α για αναδόμηση και αντιγήρανση.

  
Η γνώμη μου
Πολύ ενδιαφέρουσα μου φάνηκε η περιγραφή της συγκεκριμένης multi-tasking κρέμας από την εταιρεία, πάντα όμως πριν επιλέξω ένα προϊόν, ρίχνω κι εγώ μια ενδελεχή ματιά στη λίστα των συστατικών...


 Βλέπω, λοιπόν, εδώ τα εξής...
 _____________________________
 Camelia Oleifera Seed Oil, έλαιο σπόρων καμέλιας, γνωστό και ως "το ελαιόλαδο της Ασίας". πλούσιο σε βιταμίνη Ε
γλυκερίνη και shea butter, λατρεμένα μου ενυδατικά συστατικά
Caprylic/Capric Triglyceride, ένα ελαφρύ και ενυδατικό παράγωγο του έλαιου καρύδας
Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, με αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση
Boswellia Carterii Oil, που καταπραΰνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την όψη των πόρων, των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και των σημαδιων από ακμή
 
... και η μακροσκελής λίστα συνεχίζεται με πολλά ακόμη ευεργετικά συστατικά σε μικρότερες περιεκτικότητες, όπως έλαιο ηλίανθου, λακτικό οξύ, εκχύλισμα  Boswellia Serrata, εκχύλισμα και έλαιο καρότου, έλαιο δενδρολίβανου...  είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνει μια πληθώρα φυσικών και ευεργετικών ισυστατικών. Κάνει όμως δουλίτσα;


 
    Καταρχήν να πω ότι μου αρέσει πολύ η αεροστεγής συσκευασία με την αντλία, που με βοηθάει να ελέγχω την ποσότητα του προϊόντος (η δόση που βγαίνει από ένα πάτημα είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο και χρειάζομαι μισό ακόμα πάτημα για τον λαιμό - δεν ξεχνάμε ποτέ τον λαιμό!) και δεν χρειάζεται να βάζω τα δάχτυλα μου μέσα (όπως με τα κλασικά βαζάκια), με φόβο να μεταφερθούν ενδεχομένως μικρόβια και να αλλοιωθεί η σύσταση. Big thumbs up 👍
       
      Η μυρωδιά της κρέμας είναι λίγο ασυνήθιστη, υποθέτω ότι οφείλεται στο λιβάνι που περιέχει... ναι, το ξέρω, περίεργο ακούγεται! Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έλεγα ότι είναι έντονη ή ενοχλητική και μετά την εφαρμογή εξασθενεί εντελώς, οπότε, μην αγχώνεστε, δεν πρόκειται να τη μυρίζετε όλη μέρα! 
 
    Όσο για την υφή της κρέμας, είαναι αρκετά πικνή και πλούσια (ψιλοτρόμαξα στην αρχή, γιατί δεν μπορώ με τίποτα τα προϊόντα που "μπουκώνουν" το δέρμα μου), όταν όμως την απλώνω με ελαφρύ μασαζ, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει κολλωδη ή λιπαρή αίσθηση, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας το δέρμα μου παραμένει ενυδατωμένο, πολύ ελαστικό και απαλό. 
 
    H V-Cense™ Youth Vitality Day cream απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν αντιγηραντική δράση και θεωρώ ότι μπορεί να φορεθεί άνετα από κάθε τύπο επιδερμίδας, εκτός ίσως από τις πολύ λιπαρές (που συνήθως βολεύονται με πιο ανάλαφρες gel υφές) και από τις νεαρότερες ηλικίες 20+ για πρόληψη και έξτρα προστασία, έως και τις γριές σοφές κουκουβάγιες, όπως η αφεντιά μου 😁 Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει κάποια μεγάλη και δραστική αλλαγή στην όψη της επιδερμίδας μου (άλλωστε τα αντιγηραντικά οφέλη οποιουδήποτε  προϊόντος χρειάζονται πολύ χρόνο για να φανούν), σε γενικές γραμμές όμως με άφησε πολύ ευχαριστημένη και ευχαρίστως θα την έπαιρνα ξανά.  

     Αααα και να μην το ξεχάσω! Δεν παρέχει αντιηλιακή προστασία, οπότε η χρήηση ενός προϊόντος με υψηλό δείκτη προστασίας από επάνω είναι απολύτως απαραίτητη!!! Εγώ μαζί της χρησιμοποιώ αυτη την εποχή το .Avène Fluide Sport SPF 50+ for Face and Body.
 
 
    Θα πάρω σίγουρα κι άλλα προϊόντα Ren Clean Skincare  από το  parfimo.gr, γιατί οι τιμές τους εκεί είναι πραγματικά σούπερ σε σχέση με όλα τα άλλα καταστήματα - για τη συγκεκριμένη κρέμα θα σας πω ότι τη βρήκα με 19,30 €, τη στιγμή που οι τιμές της στο διαδίκτυο κυμαίνονται από 32,00 € στο notino.g έως 45,50 € στο sephora.gr . Προτείνω να αναζητήσετε και επώνυμα και "τσιμπημένα" brands σε αυτό το e-shop, όπως για παράδειγμα την αγαπημένη estee lauder.
 
   Οι προσφορές εκεί έξω είναι πολλές... Όταν όμως κάτι είναι σε προσφορά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το χρειαζόμαστε! Γι'αυτό και κάντω πάντα καλή έρευνα, διαπιστώνω τι πραγματικά χρειάζομαι και ελπίζω να βοηθώ και εσάς να κάνετε πιο στοχευμένες αγορές!
 
Αυτα από εμένα και για σήμερα...
#staysafe
#selfcare
#selflove

   Σας φιλώ

 

Η υπογράφουσα προτείνει...

💓5 από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα που συνδυάζουν μακιγιάζ και περιποίηση σε ένα προϊόν!  

💛Review-Physician's Formula Skin Booster Vitamin Shot™ Brightening serum  

💚Summer empties 2020 part 1

 

 

No comments: