June 17, 2014

Products I regret buying...

hey there my beauties!

 

   Οταν αγοραζεις και χρησιμοποιεις πολλα προιοντα ομορφιας, λογικο ειναι καποια να μην σου ταιριαζουν και να μη σε ικανοποιουν...  ειναι αυτα τα προιοντα που λεμε οτι μετανιωνουμε που τα αγορασαμε! Σημερα λοιπον σας εχω καποια απο αυτα, εξηγωντας βεβαια και τους λογους για τους οποιους δεν τα συμπαθω...








 

toni&guy dry shampoo, day 2 freshness 250

 Απο αυτο το ξηρο σαμπουαν ειχα μεγαλες προσδοκιες, αλλα τζιφος... Το ειχα αγορασει απο το Παρισι, πριν κυκλοφορησουν τα προιοντα της  συγκεκριμενης εταιρειας στα Hondos και μαλστα το ειχα πληρωσει και 9 ευρω, ενω στην Ελλαδα εβγαινε αρκετα οικονομικοτερο με τις διαφορες προσφορες.
Καταρχην δεν μου αρεσει η μυρωδια του, γιατι μου θυμιζει αποσμητικο και μενει στα μαλλια, οποτε το μυριζω συνεχεια... Δευτερον, αφηνει ασπρα σημαδακια που χρειαζονται αρκετο χτενισμα για να φυγουν, με αποτελεσμα να φευγει και το μισο προιον. Τριτον και σημαντικοτερον, τελικα δεν κανει δουλεια. Δεν ειδα καποια σπουδια βελτιωση στην οψη και στην αισθηση των μαλλιων μο και ειχα και ελαφρια φαγουρα. Πληρης απογοητευση....



tzimas cosmetics triple action face gel 30 ml

Και απο αυτο το προιον περιμενα πολλα, γιατι μου το ειχαν εκθειασει δυο φιλες μου. Προκειται για ενα σερουμ που προσφερει ενυδατωση, συσφιξη και αντιοξειδωτικη προστασια και περιεχει συστατικα φυτικης και θαλασσιας προελευσης . Εχει ομολογουμενως πολυ ωραια, αναλαφρη τζελ υφη που απορροφαται αμεσα και πολυ ευχαριστη, δροσερη μυρωδια. Ειχε επισης εξαιρετικη τιμη για σερουμ, 7 η 9 ευρω, δεν θυμαμαι ακριβως.Το προβλημα ηταν οτι μαλλον παραειναι δραστικο, καθως ερεθισε το ευαισθητο δρμα μου και μου δημιουργησε πολλα μικρα κοκκινα σπυρακια στα μαγουλα. Θα ηθελα να του δωσω και μια δευτερη ευκαιρια, αλλα ειμαι πολυ σκεπτικη...




avon colortrend foundation, nearly nude, 30 ml

Αυτο το foundation ηταν πολυ οικονομικο, κοατισε μολις 3,50 ευρω κι ειχα χαρει πολυ οταν το πηρα... Δεν μου αρεσε ομως τελικα, γιατι οποιο ρουχα ακουμπησει επανω του... την εβαψε, κυριολεκτικα! Η καλυψη του ειναι ικανοποιητικη και το αποτελεσμα φυσικο, το γεγονος ομως οτι ξεβαφει και μαλιστα πολυ, δεν μοπυ επιτρεπει να το χρησιμοποιω!



hello kitty lipgloss 5 gr

Δεν μπορεσα να αντισταθω σε αυτο το γλειφιτζουρενιο λιπγκλος με τη φατσουλα της λατρεμενης γατουλας, αλλα το προιον αποδειχτηκε μεγαλη μαπα! Κολλαει τοσο πολυ που δεν το αντεχω με τιποτα... ουτε καμια ιδιαιτερη λαμψη δινει στα χειλη, οποτε θα καταληξει δυστυχως στον καλαθο των αχρηστων... σνιφ, σνιφ...


avon colortrend colored mascara, cobalt cabaret

Αυτη η μασκαρα ηταν επισης πολυ οικονομικη (2,95 ευρω) και το χρωμα της ειναι υπεροχο, οτι πρεπει για το καλοκαιρι. Δεν μου αρεσε ομως η συνθεση της-τη βρηκα πολυ στεγνη και λιγο με δυσκοεψε στην εφαρμογη.




le petit marselliailss creme mains nourissant, peax tres seches 75 ml

Μια κρεμα χεριων που περιεχει γαλα αμυγδαλου, ελαιο argan και karite ( που ειναι το ιδιο με το shea butter, αν δεν το ξερατε) και εχει συμπαθητικη, ελαφρια μυρωδια. Αρχικα δινει την εντυπωση οτι απορροφαται γρηγορα, αφηνει ομως μια λιπαρη αισθηση σο δερμα για αρκετη ωρα, σαν να εχω βαλει λαδι... Εκτος αυτου, δεν ενυδατωνει επαρκως τα χερια μου, αν και προοριζεται για δερμα πολυ ξηρα  και δεν υπαρχει περιπτωση να την ξαναπαρω.


Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα τα προιοντα?  Πως σας φανηκε???

Αυτα λοιπον απο εμενα προς το παρον...
Πολλα φιλια
Κατερινα xxx 
 


 


17 comments:

Athina said...

Nice post. Exw dokimasei mono thn krema xeriwn kai symfwnw en merei mazi sou sto oti einai ligo liparh. Par'ola ayta exw na pw oti eswse ta poly kshra mou xeria. To xrhsimopoiw kyriws thn nyxta vevaia alla exw dei poly megalh diafora.

Athina
http://memyblushandi.blogspot.gr

Unknown said...

Ωραια ανάρτηση εγω είχα δοκιμάσει το foundation και απο οτι θυμάμαι ήταν λιπαρό για εμενα

Τζίνα said...

συμφωνω για τη μάσκαρα. Είχα πάρει δύο, και τα χρώματα είναι υπέροχα. Απλά οι δικές μου είχαν πολύ υγρή σύσταση με αποτέλεσμα να μην δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Κρίμα..

Unknown said...

πολύ ωραίο ποστ! την κρέμα χεριών την είχα πάρει κ εγώ και δεν έκανε τίποτα συν οτι μου έσπαγε τα νεύρα γιατί δεν μου τα ενυδάτωνε τα χέρια και έβαζα συνεχεια...

crohn's disease diet hellas said...

Πάρα πολύ ωραίο πόστ... Δεν έχω χρησιμοποίηση τίποτα από αυτά !!!

beautybykaterinaki.blogspot.gr

Pretty Kitty said...

κι εγω βραδυ τη χρησιμοποιω κι ευτυχως τελειωνει... δυστυχως δεν με ικανοποησε καθολου! η αγαπημενη μοθ ειναι αυτη με τη γλυκερινη της avon και για πολυ ξηρα χερια θα σου προτεινα και αυτη με τον βασιλικο πολτο παλι της avon- ειναι κι αυτη λιγο λιπαρη, ομως μυριζει τελεια και τη λατρεψατον χειμωνα! φιλακια!!!!!!!!!

Pretty Kitty said...

τωρα που το λες κι εμενα λιγο λιπαρο μου φαινοταν, αν και λεει τι ειναι oil free πφφφφφ το χειροτερο ομως ειναι οτι μου λερωνε ολα τα ρουχα!!!!!

Pretty Kitty said...

εσενα σου βγηκε πολυ υγρη, εμαν πολυ στεγνη... οτι ν'ναι! κατι δεν τους πηγε καλα σε αυτη τη μασκαρα σιγουρα!!!!!! οντως κριμα με τοσο ωραια χρωματα....

Pretty Kitty said...

αχ ναι συμφωνω απολυτως! αμαν κανω να μου τελειωσει...

Pretty Kitty said...

... και δεν θα σου προτεινα να δοκιμασεις κανενα !!!! χιχιχι

Fairymakeuptales said...

Απογοητευση το dry shampoo, το εχω παθει κ εγω με κανα δυο κ ειναι απογοητευση.....Ωραια αναρτηση!!!
φιλιά
Μαιρη

Anonymous said...

Ωραία ανάρτηση! δεν έχω δοκιμάσει τίποτε απο αυτά που έχεις, αλλά ουτε και θα το κάνω!

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) said...

Εγώ είχα αγοράσει την λακ για μπούκλες από toni&guy και πραγματικά η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!
Είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά δυστυχώς κάθε χρήση (δηλ, στην ουσία τόσες ευκαιρίες που του έδωσα) κατάληγε ότι αμέσως αλλά αμέσως τα μαλλιά εμφάνιζα "χιόνι" σαν πυτυρίδα! Απαράδεχτο!
Κρίμα και πάλι κρίμα!

Pretty Kitty said...

οντως...και να'τανε και οικονομικα προιοντα, παει στο καλο, αλλα τα συγκεκριμενα ειναι και τσιμπημενα και πολυδιαφημισμενα πφφφφφφ

Pretty Kitty said...

α παπα!!! μεινε μακρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pretty Kitty said...

ασε, πολυ στεναχωρεηκαμε το συγκεκριμενο γιατι περιμενα πολλα! τοση διαφημιση εχει πεσει στα toni+guy! τωρα ομως χρησιμοποιω ενα batiste και ειναι τελειοοοοο!

our beauty wonderland said...

Πόσο συμφωνούμε! Το ξηρό σαμπουάν είναι σκέτο άρωμα και καθόλου δουλειά και το foundation κάθεται σαν λάσπη στη λιπαρή επιδερμίδα και αν ακουμπήσεις το πρόσωπό σου βάφεται και το χέρι σου! Όμορφο post!