June 7, 2014

More May empties...

hello hello helloooooooo!

 

    Επανερχομαι με περισσοτερ empties απο τον μηνα Μαιο...Αν και προτιμουσα να ολοκληρωσω μερικα reviews και καποια αλλα αρθρακια που ετοιμαζω, επελεξα να σας δειξω και αυτα τα προιοντα που τελειωσα προσφατα, καθως  εχουμε πλεον Ιουνιο-πρωτος μηνας καλοκαιριου, yay!- και θα προκυψουν σιγουρα πολλα ακομη αδεια μπουκαλακια... Ως γνησια beauty addict, οπως καταλαβαινετε, καταναλωνω πολλαααααα...... 
   Παμε λοιπον...

 

 1. treacle moon-the raspberry kiss

bath and shower gel 500 ml

    Ενα shower gel που αγορασα απο το Παρισι και μου αρεσε πααααρα πολυ! Την εταιρεια αυτη δεν την ειχα ξανακουσει-νομιζω ειναι γαλλικη-και παντα μου αρεσει να δοκιμαζω καινουρια  προιοντα και μαρκες καλλυντικων που δεν γνωριζω! Το συγκεκριμενο προιον ειχε υπεροχη βατομουρενια μυρωδια που εμ,ενε στο σωμα, εκανε πολυ αφρο που αφηνε το δερμα μου απαλο και απολυτα καθαρο και γενικως μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Στην ιδια σειρα υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα αρωματα, οπως καρυδα (το εχω και αυτο), φραγκοσταφυλο, lime, φραουλα, πεπονι, κανελα... πολυ ευχαριστως θα επαιρνα κι αλλα! Δεν δοκιμαζονται σε ζωα και η τιμη τους ειναι επισης καλη, καθως τα 500 ml κοστισαν 6,50 ευρω.
 

2. dove supreme

luscious velvet body lotion 50 ml

    Ειμαι πολυ παραξενη και απαιτητικη με τα εντδατικα προιοντα σωματος. Θελω να μην κανουν τρεις ωρες να απορροφηθουν, να μην κολλανε, να αφηνουν απαλο αρωμα και να κανουν το δερμα μου βελουδινο! Αυτη η κρεμα σωματος  σε travel size με την υπεροχη τφη πληρουσε ολες αυτες τις προυποθεσεις και με εξεπληξε ευχαριστα, γιατι συνηθως οι κρεμες της Dove ηταν λιγο ... μπουκωτικρε για το δικο μου δερμα. Η στγκεκριμενη ομως ηταν εξαιρετικη!
 

3.oriflame-silk beauty

anti-perspirant 24h deodorant 50 ml

    Αυτο το αποσμητικο μυριζει πολυ ευχαριστα, δεν περιεχει αλκοολ και μου αρεσε αρχικα, δυστυχως ομως, μετα απο αρκετο καιρο καθημερινης χρησης το δερμα μου μαλλον το συνηθισε και δεν ηταν οσο αποτελεσματικο επρεπε... με εγκατελειπε πριν περασουν 24 ωρες, χρονικο διαστημα μεσα στο οποιο ενα αποσμητικο επιβαλλεται να κανει σωστη δουλεια!

4.oriflame-pure nature organic acai and pomegranate

anti-oxidant face wash 150 ml

   Ενα τζελ καθαρισμου για το προσωπο με οργανικα συστατικα και αντιοξειδωτικες ιδιοτητες που με αφησε πολυ ικανοποιημενη. Τα περισσοτερα προιοντα της σειρας Pure Nature εχουν πολυ εντονες μυρωδιες που μπορει να γινουν ενοχλητικες, αυτο ομως δεν ισχυει για το εν λογω καθαριστικο. Δεν κανει αφρο, απλωνουμε μονο μια μικρη ποσοτητα στο προσωπο, το ξεπλενουμε καλα και το δερμα μενει πολυ φρεσκο και απαλο. Πολυ ευχαριστως θα το ξανααγοραζα, αν το εβρισκα στην ιδια προσφορα, δηλαδη με 4,95 ευρω.
 

5. yves rocher-hydra vegetal

hydrating micellar water 2 in 1  200 ml

   Διαβαστε την αποψη μου για αυτο αλλα και για μερικα ακομη προιοντα Yves Rocher πατωντας εδω

6. l'oreal paris-revitalift magic blur 

   Ειχα τρια δειγματακια απο αυτη την καινουρια κρεμα ημερας και τα χρησιμοποιησα ολα, οπως αντιλαμβανεστε, για να σχηματισω καλυτερη αποψη.  Η κρεμα αυτη ισχυριζεται οτι αμεσα βελτιωνει την οψη των λεπτων γραμμων και της θαμπης επιδδερμιδας, κατι που πραγματι επιτυγχανεται χαρη στην πολυ ωραια υφη της-μου δινει την αισθηση οτι περιεχει σιλικονη και μου θυμιζει περισσοτερο primer παρα κρεμα ημερας. Τελικα ομως δεν μου αρεσε, πρωτον γιατι δεν βρηκα την ενυδατωση της αρκετη, ειδικα στα μαγουλα, δευτερον γιατι δεν περιεχει αντιηλιακο δεικτη προστασιας και τρτον και κυριοτερον, γιατι κατα την εφαρμογη δημιουργουσε πολυ ενοχλητικα καμματακια πανω στο δερμα μου, οπως τα καμματακια που αφηνει μια σβηστρα πανω στο χαρτι... και παιδευομουν πολλη ωρα για να τα ξεφορτωθω!


    Αυτες λοιπον ηταν οι εντυπωσεις μου για  τα προιοντα που χρησιμοποιησα μεχρι τελους τον μηνα Μαιο...
Τα ξαναλεμε συντομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα xxx

 

7 comments:

Unknown said...

To τζελ καθαρισμού της oriflame είναι αρκετά ωραίο προϊόν το χρησιμοποιώ και εγώ !

Unknown said...

δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο αυτα αλλα τα περιγράφεις πολυ ωραία

Anonymous said...

κρίμα και σκεφτόμουν να πάρω την κρέμα τις L'OREAL!!!

Pretty Kitty said...

ναι κι εμενα μουαρεσε! θα ηθελα να δοκιμασω και αυτο με την αλοη απο την ιδια σειρα!

Pretty Kitty said...

σ'ευχαριστω πολυ!!!! φιλακιαααααααα

Pretty Kitty said...

ναι μωρε κι εμενα μου αρεσε σαν ιδεα αυτη η κρεμα αλλα τελικα δεν μου εστρωσε καθολου καλα.....

Ρούλα Κατσαρού said...

και γω σε δειγματάκια δοκίμασα την κρέμα της L'oreal και την βρήκα άθλια..