July 18, 2020

Review-Physician's Formula Skin Booster Vitamin Shot™ Brightening serum



     Όσες αγαπάτε το skincare, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε τη βιταμίνη C 
στην καθημερινή σας περιποίηση! Ως λάτρης του συγκεκριμένου συστατικού και αναζητώντας
έναν ορό για το πρωινό, μου skincare routine, επέλεξα το Skin Booster Vitamin Shot™  
Brightening serum της Physician;s Formula από το parfimo.gr. Με έκπληξη διαπίστωσα 
ότι δεν πρόκειται απλά για ένα σέρουμ βιταμίνης C σε πολύ καλή τιμή... αλλά καλύτερα 
να σας πω αναλυτικά τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο προϊόν!
 



Λίγα λόγια για την εταιρεία...
Η Physicians Formula είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες καλλυντικών στην Αμερική και προτείνεται από αλλεργιολόγους, δερματολόγους, οφθαλμίατρους και πλαστικούς χειρουργούς. Ιδρύθηκε το 1937 από τον κορυφαίο αλλεργιολόγο Dr Frank Crandall για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πολύ ευαίσθητου δέρματος της αγαπημένης του συζύγου Edith, που έπασχε από μία αυτοάνοση ασθένεια. Το "healthy beauty" concept του ιδρυτή της συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες και η συνθέσεις τους δεν περιεχουν πάνω από 150 συστατικά, που θεωρούνται υπεύθυνα για πολλών ειδών ανεπιθύμητες παρενέργειες στο δέρμα.


Τι λέει, λοιπόν, η Physicians Formula για αυτό το σέρουμ :



Skin Booster Vitamin Shot™ Brightening serum 30 ml 
Ένα βιταμινούχο σέρουμ που προσφέρε λάμψη και ομοιόμορφο τόνο με βιταμίνη C, εκχύλισμα γλυκόριζας 
και βιταμίνη Β3. Το μείγμα των συστατικών του βοηθά 
στη μείωση των σκούρων κηλίδων και βελτιώνει 
τη συνολική εμφάνιση της επιδερμίδας. 
Μη λιπαρή, vegan σύνθεση, 
χωρίς άρωμα και parabens.Cruelty Free. 






Κάνοντας μια "βουτιά" στη λίστα των συστατικών (η νέα μου τρέλα!), βλέπω ότι 
στη σύνθεση του προϊόντος περιλαμβάνονται τα εξής: 
3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, ένα νέας γενιάς παράγωγο του ασκορβικού οξέος (της καθαρής, δηλαδή, βιταμίνης C που περιέχουν πολλά προϊόντα τέτοιου τύπου). Το συγκεκριμένο συστατικό έχει τα ίδια αποτέλεσματα με το ασκορβικό οξύ, είναι όμως πολύ πιο σταθερό, προσφέρει λάμψη και ισχυρή αντιγηραντική δράση και ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου.
   SODIUM HYALURONATE,  ένα τύπο υαλουρονικού οξέος, σούπερ ενυδατικό
εκχύλισμα αγκινάρας, που ενισχύει την κυτταρική δομή  και καταπολεμά τις ρυτίδες
κόκκινη άλγη, ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης, που συγκρατεί 
την υγρασία και αυξάνει την ελαστικότητα και την απαλότητα ης επιδερμίδας
 CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, είδος φυκιού με αντιοξειδωτικές ιδιότητες 
που προσφέρει επίισηςπροστασία από το μπλε φως των οθονών
γλυκερίνη, έναν από τους καλύτερους ενυδατικούς παράγοντες
 νιασιναμίδη, τρίτο, παρακαλώ, συστατικό στη λίστα (άφησα το καλύτερο για το τέλος!) - αυτή η μορφή της βιταμίνης Β3 είναι από τα αγαπημένα μου συστατικά στις φόρμουλες των καλλυντικών, καθώς έχει πολλαπλά οφέλη: προσφέρει λάμψη, εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας, τις σκούρες κηλίδες και τις κοκκινίλες, ρυθμιζει την παραγωγή σμήγματος και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό.



Η γνώμη μου
Από την πρώτη εφαρμογή είδα ότι η σύνθεσή του συγκεκριμένου ορού είναι υπέροχη, σαν νεράκι σχεδόν, δεν κολλάει καθόλου, δεν βαραίνει την μεικτή μου επιδερμίδα, απορροφάται ταχύτατα και τα υπόλοιπα προϊόντα που βάζω στη συνέχεια απλώνονται και στρώνουν μια χαρά. Πολλά like 👍 για όλα τα παραπάνω, ειδικά για ένα σέρουμ με βιταμίνη C, που συνήθως έχουν λίγο κολλώδη και "βαριά" σύσταση, που δεν συνεργάζοναι εύκολα με άλλα προϊόντα.
Μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από αυτό το προϊόν. Εκτός από τη βιταμίνη C, που αγαπω και θεωρώ απαραίτητη στην πρωινή μου ρουτίνα για την αντιοξειδωτική της δράση και τη λάμψη που προσφέρει, είδα μεγάλη βελτίωση στο δέρμα μου σχετικά με τη λιπαρότητα, μάλλον η νιασιναμίδη έκανε τη δουλίτσα της και μέσα στο κατακαλόκαιρο αισθάνομαι λιγότερο λιπαρή από ποτέ... εννοείται, βέβαια, ότι το δέρμα μου δεν έγινε ξαφνικά ξηρό, βλέπω όμως αισθητή μείωση στην ποσότητα των ελαίων που παράγονται συνήθως στη ζώνη Τ του προσώπου μου και μεγάλη εντύπωση μου έκανε το γεγονός, ότι στις περίεργες μέρες του μήνα δεν πέταξα ούτε ένα σπυράκι... ειλικρινά, δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί αυτό!
Σε γενικες γραμμές το έχω καταβολευτεί αυτό το σέρουμ, και το θεωρω βέβαιο ότι θα το πάρω ξανά. Τα συστατικά του είναι πολύ ενδιαφέροντα και αξιόλογα, η τιμή του εξαιρετική και η εμπειρία από τη χρήση του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία (μα, πώς τα λέω έτσι, η άτιμη...). Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας, ειδικά τις λιπαρές/μεικτές!





   Τα προϊόντα της Physicians Formula τα βρήκα στο parfimo.gr σε φοβερές τιμές, όπου, εκτός των άλλων  τρέχουν αυτή τη στιγμή και πολλές προσφορές σε επώνυμα αρώματα (ρίξτε μια ματιά, για παράδειγμα, στα ανδρικά του cristiano ronaldo).




 Και λίγο έξτρα info...
❤️ μπορεί να έχετε ακούσει ότι, σύμφωνα με παλαιότερες μελέτες, θα έπρεπε να αποφεύηεται η χρήση βιταμίνης C ταυτόχρονα με νιασιναμίδη - νεότερς έρευνες απέδειξαν ότι στην πραγαμτικότητα πρόκειται για ένα dream combination και έτσι οι νέες φόρμουλες εμπεριέχουν τα δύο αυτά συστατικά στη σύνθεση τους στις σωστές αναλογίες και μορφές, χαρίζοντας  σούπερ αποτελέσματα
💛 τα προϊόντα περιποίησης με βιατμίνη C μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ, είναι όμως προτιμότερη η χρήση τους το πρωί και πάντα με αντιηλιακό, καθώς η αντιοξειδωτική τους δράση προσφέρει έξτρα προστασία από τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας
🧡 αν αναζητήσετε το συγκεκριμένο σέρουμ στο skroutz.gr, η πρώτη και οικονομικότερη επιλογή θα είναι στο link που σας προτείνω από το parfimo.gr






Εσείς χρησιμοποιείτε βιταμίνη C ή/και νιασιναμίδη στην καθημερινή σας περιποίηση?
Θα χαρώ πολύ να μου προτείνετε καποιο προϊό, εδώ ή στο instagram - δεν λέω ποτέ όχι στο καλό skincare!!!



        Σας φιλώ!







Διαβάστε επίσης...
_______________________
  Review-Payot Sunny Crème Savoureuse The Invisible Sunscreen Face spf50  

 CATRICE Limited Edition "Sunclusive" collection

ERRE DUE BRONZE 2020 “Savage Ego” collection

 

No comments: