February 18, 2015

Beauty haul (Hondos Center, iHerb)

heyyyyyyyyyyyy beautiful girls!

 

     Ωωωω τι ευτυχια οταν βγαζεις τα καινουρια σου αποκτηματα απο τις σακουλιτσες και τα καμαρωνεις!!! Δειτε τι τσακωσα τις προηγουμενες μερες...

 

      Ηθελα ενα καινουριο σαμπουαν ... και πηρα πεντε-no comment. Απο το Hondos Center βρηκα σε προσφορα (ενα συν ενα μικροτερο) τοTimotei Φρεσκαδα και Καθαριοτητα 0% parabens, silicons και χρωστικες που ηθελα ετσι κι αλλιως να το δοκιμασω και εντοπισα και μια ιταλικη μαρκα που δεν γνωριζα, την Cliven Natura, απο την οποια πηρα ενα σαμουαν για λιπαρα μαλιια κι ενα κατα της πιτυριδας.

      
       Πηρα επισης το νεο σαμπουαν Garnier Frucis Πυκνα και Δυνατα για ογκο, αυτη τη φορα απο το σουπερ μαρκετ Μασουτης που ειχε ολα τα Garnier με εκπτωση 50%-τι να κανω, να μην το εκμεταλλευτω???
      Απο το Hondos και παλι πηρα επιτελους το νερο ντεμακιγιαζ micellaire της Garnier, μια που ολες σας λετε τα καλυτερα γι'αυτο και δεν γινοταν να μην το τιμησω κι εγω!
    Για τα νυχια μου που χρειαζονται εξτρα περιποιηση αυτο το διαστημα διαλεξα το νεο λαδακι Nutri Oil  της L'oreal με αιθερια ελαια-μετα το Extraordinary Oil για τα μαλλια και το προσωπο, ηρθε και αυτο για υγιη νυχια... για να δουμε τι θα κανει. Αλλη μια αγορα  για τα χερια ηταν και το βερνικι Colorchow 77 Nebline της Maybelline σε απαλο ανοιξιατικο ροζ. Πολυ ωραιο για την ανοιξη, αλλα και για ολες τις εποχες το μολυβακι Smooth Touch no40 της Lovie σε σκουρο καφε-γκρι, δωρακι της αγαπημενης μου beauty blogger Vicky Marple.

 

    Τελος, τρια πραγματακια απο το ηλεκτρονικο φαρμακειο iherb... απο την εταιρεια  Cococare το 100% pure coconut oil 110gr που ανυπομονω να δοκιμασω, καθως και το 100% pure Jojoba oil 30 ml απο την εταιρεια Heritage.Πολυ μου αρεσε το σετακι με τρια travel size πινελακια απο την Real Techniques με μινι foundation, shading και face brush-οτι πρεπει για την τσαντα και για ταξιδακια!



Αυτα απο εμενα για την ωρα...
Περιμενω ακομα μια μεγαλουτσικη παραγγελια απο Oriflame και μια απο Yves Rocher....οποτε θα τα ξαναπουμε συντομα!!!
Πολλα φιλια 
Κατερινα 



 

 

6 comments:

Maria Pinto said...
This comment has been removed by the author.
Maria Pinto said...

Πολύ ωραία όλα, με γεια σου! Το jojoba oil πως θα το χρησιμοποιήσεις; Μου είχαν πει οτι κάνει θαύματα στα μαλλιά και σκέφτομαι να το πάρω.

Unknown said...

μεγια σου..πολυ ωραια πραγματακια..το νερακι της garnier Θα το λατρεψεις

Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναικά said...

με γεια!!! Είναι όλα υπέροχα!

Pure Kate said...

Με γεια σουυυ τελεια πραγματακια , πρεπει να ψωνισω και εγω απο το iherb καποια στιγμη!!!

Vicky Papadopoulou said...

Περιμένω εντυπώσεις από το garnier νεράκι και από το έλαιο καρύδας, δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτε από τα δύο και θέλω τη γνώμη σου, φιλάκια!!!!