February 26, 2015

Μια εξαιρετικη σειρα περιποιησης για ηλικιες 35+ Avon Anew Reversalist

hello ladies!

 

    Μια απο τις πιο αγαπημενες μου σειρες περιποιησης τα τελευταια χρονια ειναι η Anew Reversalist Complee Renewal στις κοκκινες συσκευασιες απο την Avon. Απευθυνεται σε γυναικες ηλικιας 35+ και στη συνθεση της περιεχει το συμπλοκο TriElastinex που ενισχυει τη φυσικη ικανοτητα των κυτταρων της επιδερμιδας να αναδομουνται και να ανανεωνονται. Μου αρεσει να δοκιμαζω διαφορα προιοντα, επιστρεφω ομως συχνα σε αυτη τη σειρα, γιατι τη βρισκω εξαιρετικη και αρκετα τακτικα σε πακετα προσφορων με πολυ δεμεαστικες τιμες!
     Σε αυτη τη σειρα λοιπον μπορειτε να βρειτε κρεμα ημερας, κρεμα νυχτας, κρεμα ματιων, σερουμ και κρεμωδες καθαριστικο. Δειτε παρακατω τις εντυπωσεις μου απο αυτα πα πεντε προιοντα...

     Το καθαριστικο (125 ml) εχει κρεμωδη , πυκνη υφη και δεν δημιουργει αφρο. Απλωνετε μια μικρη ποσοτητα σε βρεγμενο προσωπο (η ποσοτητα που βλεπετε στο χερι μου ειναι υπεραρκετη για ολο το ροσωπο και το λαιμο), κανετε ελαφρυ μασαζ και ξεβγαζετε με αφθονο νερο. Αρχικα αφηνει αισθηση τραβηγματος, στη συνεχεια ομως το δερμα γινεται απαλο και το νιωθω καθαρο σε βαθοςς. Λογω της μικρης ποσοτητας που απαιτειτει σε καθε χρηση, διαρκει και για αρκετο καιρο.
    ΤΙΡ-οταν εχεο ξοδευτει περιπου το ενα τριτο του προιοντος, βαλτε μεσα στο σωληναριο λιγο νερακι απο την τρυπουλα που εχει το στομιο και ανακινειστε-το κρεμωδες προιον που εχει κολλησει στα τοιχωματα θα υγροποιηθει και θα τρεξει ευκολοτερα. Οταν πλεον δεν τρεχει τιποτα, κοψτε το σωληναριο στη μεση με ενα ψαλιδι-θα ανακλαυωετε πολυ ακομα προιον στο εσωτερικο!

 

      
  Η κρεμα ημερας (50 ml ) εχει δεικτη προστασιας 25, πολυ καλο για το χειμωνα και την ανοιξη και η υφη της ειναι αρκετα ελαφρια. Ειναι ομως το προιον που μου αρεσει λιγοτερο απο ολη της σειρα, γιατο μου προκαλει αρκετη γυαλαδα και πολλες φορες δεν στρωνει καλα, δημιουργωντας κομματακια, σαν να τριβεται. Η κρεμα νυκτος (50 ml) , απο την αλλη, εχει πιο πλουσια υφη και σε συνδυασμο με το σερουμ κανει φοβερη δουλεια-το πρωι νιωθω το δερμα μου πολυ φρεσκο, λειο και αναζωογονημενο.


        Η κρεμα ματιων (15 ml) μπορει να χρησιμοποιηθει κατω απο τα ματια, αλλα και στο επανω βλεφαρο και απορροφαται ευκολα, ενυδατωνει πολυ καλα την επιδερμδα και την αφηνει απαλη. Στο καπακι της συσκευασιας υπαρχει ενα σερουμ λαμψης σε κομπακτ μορφη, το οποιο χρησιμοποιειται κατω απο τα ματια το ππρωι και βοηθα πολυ στους μαυρους κυκκλους. Εχει υπεροχη υφη και το αγαπω ιδιαιτερα!




          Ο ορος της σειρας (30 ml) ερχεται σε συσκευασια με αντλια, η οποια εμφανιζεται με μια περιστροφη του καπακιου. Δυο δοσεις ειναι αρκετες για ολο το προσωπο, εχει βελουδινη υφη, απορροφαται αμεσως και κανει το δερμα πολυ, πολυ απαλο. Οπως ειπα και προηγουμενως, αν συνδυαστει με την αντιστοιχη κρεμα νυχτας, εχει εξαιρετικα αποτελέσματα!

    
     Ολα τα προιοντα της σειρας εχουν πολυ ωραιες, πολυτελεις συσκευασιες και αρκετα τσιμπημενες αρχικες τιμες... Μπορειτε ομως να τα βρειτε σε πολυ συμφερουσες προσφορες-εγω για παραδειγμα, απεκτησα τις τρεις κρεμες και τον ορο με 39,95 ευρω, σουπερ τμη για αντιγηραντικα προιοντα και μαλιστα τοσο καλης ποιοτητας!
     Στη σειρα κυκλοφορησε προσφατα και μια απαλυντικη αγωγη για τις ρυτιδες-προκειται για ενα απαλο σερουμ σε κομπακτ μορφη που εφαρμοζεται τοπικα στο μετωπο και γυρω απο τα ματια με ελαφρα χτυπηματακια, χωρις τριψιμο. Σκοπος του ειναι να απαλυνει την εμφανιση των ρυτιδων και μπορει να χρησιμοποιηθει μετα την ενυδατικη σας κρεμα η το μακιγιαζ. Δεν θεωρησα ομως οτι χρειαζομαι το συγκεκριμενο προιον κι ετσι, δεν το δοκιμασα για να σας πω τη γνωμη μου...

     

       Μια καλη λυση για να δοκιμαστε τα προιοντα, χωρις να ξοδεψετε πολλα χρηματα, ειναι το παρακατω κουτακι. Περιεχει την κρεμα ματιων σε κανονικο μεγεθος και την κρεμα ημερας, νυχτας και το καθαριστικο σε συσκευασιες ταξιδιου με ποσοτητες που αρκουν για χρηση δυο εβδομαδων (15,15 και 50 ml αντιστοιχα). Παρομοια κουτακια υπαρχουν και για τις υπολοιπες σειρες περιποιησης της Anew για καθε ηλικια.

 

 

Αυτα λοιπον απο εμενα για την ωρα...
Μην ξεχνατε το giveaway του blog που τρεχει μεχρι τις 5 Μαρτιου! 
Τα ξαναλεμε συντομα!
Πολλα φιλία
Κατερινα 

 

 

1 comment:

Unknown said...

Ωραιο post!! Η σειρα Anew Reversalist ειναι η <3 της μαμας μου!!! φιλιαα