September 16, 2020

Summer empties 2020 part 2 (hair and body)

       Σαν πολλές άδειες συσκευασίες να μαζεύτηκαν και πάλι...😍 γι'αυτό και τις χώρισα σε δύο μέρη! Εδώ σας έχω τα καλοκαιρινά empties από προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα - σύντομα έρχεται και η συνέχεια με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου!



 Summer empties part 2 (hair and body)
____________________________________


 Aloe Pura
Organic Aloe Vera gel 99.9 %  100 ml
Χρησιμοποιώ τζελ αλόης όλο το χρόνο στο σώμα και τα χέρια, αγαπώ ιδιαίτερα αυτό το συστατικό για την δροσιστική και καταπραϋντική του δράση. Το συγκεκριμένο τζελ είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει, το είχα βρει σε ένα online φαρμακείο και θα το αναζητήσω ξανά σίγουρα.

Love Beauty and Planet
Coconut oil and Ylang Ylang Tropical Hydration shower gel 500 ml
Το λάτρεψα αυτό το αφρόλουτρο! Έχει υπέροχη γλυκιά μυρωδιά, κάνει τέλειο αφρό και αφήνει το δέρμα μου πολύ απαλό - έχω ήδη πάρει άλλο ένα αφρόλουτρο από την ίδια εταιρεία, αυτή τη φορά με shea butter και σανδαλόξυλο, επίσης τέλειο! Η σύνθεσή του είναι vegan για όσους αναζητούν τέτοιου είδους προϊόντα και δεν περιέχει SLS και paraben.*
 
*εδώ πρέπει να κάνω μια σημείωση: το SLS, το καθαριστικό συστατικό που δημιουργεί αφρό και έχει παρατηρηθεί ότι συχνά προκαλεί ξηρότητα και ερεθισμούς, είναι το Sodium Lauryl Sulfate, και ΟΧΙ το Sodium Laureth Sulfate, όπως είχα αναφέρει στο Summer empties 2020 part 1 . Λογω της ονομασίας τους αυτά τα δύο συστατικά συχνά ταυτίζονται, όμως το δεύτερο είναι πολύ πιο ήπιο, μπορούμε να το χρησιμποιούμε άφοβα και δεν πρέπει να το κατηγορούμε άδικα!  
 
Love Beauty and Planet
Muru muru butter and rose body scrub 250 ml
Άλλο ένα προϊόν που λάτρεψα από αυτή την εταιρεία. Το συγκεκριένο scrub σώματος είναι σαν μια πάστα και περιέχει πάρα πολλούς μικρούς κόκκους που κάνουν τέλεια απολέπιση, χωρίς να γδέρνουν το δέρμα - όπως ακριβώς μου αρέσει! Όσο για τη μυρωδιά του... είναι φανταστική και το λέω εγώ, που γενικώς δεν τρελαίνομαι για το άρωμα του τριαντάφυλλου! Όποτε όμως χρησιμοποιούσα αυτό το προϊόν, μοσχοβολούσε όλο το μπάνιο για ώρες, απλά υπέροχο.  Η σύνθεσή του περιέχει οργανικό έλαιο καρύδας, είναι επίσης vegan και χωρίς SLS. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το αγοράσω ξανά!
 
Avon Care 
Revitalising hand cream with Banana  75 ml
Έχω πει πολλές φορές πόσο αγαπώ τις κρέμες χεριών της Avon και η συγκεκριμένη δεν αποτελεί εξαίρεση - 
 απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει τέλεια και μυρίζει απλά σούπερ.
 
Yves Rocher Monoi de Tahiti
Dry body oil  125 ml
Και εδώ ένα προϊόν με συγκλονιστική μυρωδιά! Γενικώς λατρεύω τη σειρά Monoi de Tahiti του Yves Rocher και αυτό το λαδάκι το ευχαριστήθηκα πολύ. Περιέχει πάνω από 98% φυσικά συστατικά, αφήνει πολύ ωραία αίσθηση ενυδλατωσης και απαλότητας στο δέρμα με απίθανο άρωμα, έχει βολική συσκευασία σε spray και είναι κατάλληλο και για χρήση στα μαλλιά. Αγαπημένο!

Avon Care
Refreshing light cream with aloe and cucumber
for face, hands and body  400 ml
Μια πολυχρηστική και ελαφριά κρέμα  με δροσερή μυρωδιά που με βόλεψε πολύ φέτος το καλοκαίρι. Τη χρησιμοποιούσα κυρίως στο σώμα, γιατί είχε γρήγορη απορρόφηση, χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση και ήταν ιδανική για τις πολύ ζεστές μέρες.  Την έβαλα όμως μερικές φορές και στο πρόσωπο, ως ελαφριά ενυδατική κάτω από το αντιηλιακό μου και ήταν μια χαρά, δεν μου προκάλεσε λιπαρότητα και ευχαρίστως θα την έπαιρνα ξανά..

Apivita Hait Loss Night serum  100 ml
Αυτό το τονωτικό σέρουμ μαλλιών γα την τριχόπτωση με έλαιο ιπποφαές και δάφνη το είχα πάρει και πέρυσι κι έχω την εντύπωση ότι τότε είχε λειτουργήσει καλύτερα... η αλήθεια έιναι βέβαια, ότι πέρυσι το χρησιμοποιούσα πιο τακτικά, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ φέτος ξεχνιόμουν. Με κούρασε και λίγο, γιατί πρέπει να το ψεκάσεις στις ρίζες, να κοιμηθείς με αυτό όλο το βράδυ και η αίσθηση του προϊόντος στο κεφάλι μου με ενόχλησε αρκετές φορές, ειδικά όταν είχε πολλή ζέστη (γι'αυτό και το απέφευγα μάλλον )... Γενικά δεν ΄είναι ένα κακό προϊόν και ΄σως το πάρω και του χρονου, θα το σκεφτώ.

Yves Rocher Coffee Beans
Sensual Bath and Shower gel 200 ml
Ό,τι και να πω για αυτό το αφρόλουτρο είναι λόγ... κάνει υπέροχο, πλούσιο αφρό, αφήνει το δέρμα απαλό και μυρίζει σαν φρεσκοαλεσμένος Espresso!!! Οι λάτρεις του καφέ θα ενθουσιαστούν και το προτείνω σε όλους!!! Να σημειώσω επίσης ότι κυκλοφορεί και σε μαγαλύτερη συσκευασία των 400 ml και αν δεν κανω λάθος, υπάρχει και σε κρέμα σώματος.

Avon Care
Nourishing body lotion with cocoa butter  400 ml
Λατρεμένη κρέμα σώματος με τέλειο άρωμα - έχω δείξει σε προηγούμενα empties και το αντίστοιχο αφρόλουτρο, γενικώς αγαπώ αυτή τη σειρά και ττη συγκεκριμένη κρέμα την έχω ήδη αγοράσει ξανά!

Apivita Women's Tonic shampoo 250 ml
Πήρα αυτό το σαμπουάν μαζί με το προαναφερθέν σέρουμ για την τριχόπτωση - περιέχει έλαιο ιπποφαές, δάφνη, πρωτείνες σιταριού και λούπινου και η σύθεσή του είναι χωρίς σιλικόνες και parabens. Έχει λίγο έντονη μυρωδιά που θυμίζει βότανα, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα την χαρακτήριζα δυσάρεστη ή ενοχλητική.  Ήταν ένα ικανοποιητικό σαμπουάν που θεωρώ ότι βοήθησε λίγο και στη λιπαρότητα.

Avon Advance Techniques
3 Magical minute hair mask 150 ml 
Μια μάσκα μαλλιών με σύμπλοκο κερατίνης και πανθενόλης, συμπαθητική μυρωδιά και ικανοποητικό αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω όμως ότι ξετρελάθηκα και δεν θα την ξαναπάρω - προτιμώ να δοκιμάσω κάποια άλλη.

Franck Provost 
Hold and Texture shampoo
Fine, thinning and flat hair 300 ml
Η δευτερη συσκευασία αυτού του σαμπουάν που τελείωσε, μια που
 το εγκρίναμε οικογενειακώς... δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο αναλυτικό μου review!
 
 
Θα επανέλθω σύντομα 
με τα υπόλοιπα καλοκαιρινά μου empties!
Έως τότε, take care and love yourself  💕
Σας φιλώ

 
Διαβάστε και αυτό...


 

 

No comments: