September 7, 2020

The Body Shop - Tea Tree In-Control Hydrator, νέο προϊόν ενυδάτωσης για τη λιπαρή επιδερμίδα

 

     Το έλαιο τεϊόδενδρου, αγαπημένο συστατικό για την καταπολέμηση της λιπαρότητας και της ακμής, είναι η βάση της εμβληματικής σειρά περιποίησηςTea Tree από το The Body Shop. Συνήθως όσοι έχουν λιπαρή επιδερμίδα και με τάση για σπυράκια, θεωρούν κυριότερο βήμα της καθημερινής τους skincare ρουτίνας τον καθαρισμό και απφεύγουν την ενυδάτωση, πιστεύοντας είτε ότι δεν τη χρειάζονται, είτε ότι θα επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση... όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά!

   Η λιπαρή, αλλά αφυδατωμένη επιδερμίδα, στην προσπάθειά της να αναπληρώσει τα φυσικά έλαια του δέρματος που έχουν αφαιρεθεί με τα καθαριστικά προϊόντα και να αποκαταστήσει τα επίπεδα υγρασίας, παράγει ακόμα περισσότερο σμήγμα.... κι έτσι προκαλείται ακόμα περισσότερη λιπαρότητα! Επομένως, η καθημερινή χρήση μιας ελαφριάς, ενυδατικής κρέμας προσώπου είναι απολύτως απαραίτητη για τη διατήρηση της ισορροπίας ελαίων και υγρασίας και κατά συνέπεια, της υγείας της επιδερμίδας. 

   Για τη συστηματική φροντίδα όσων ταλαιπωρούνται από υπερβολική λιπαρότητα, τοThe Body Shop προτείνει μία νέα, εξειδικευμένη ενυδατική αγωγή περιποίησης προσώπου, έναν νέο σύμμαχο: την κρέμα Tea Tree In-Control Hydrator, που είναι φυσικά εμπλουτισμένη με έλαιο τεϊόδεντρου το οποίο προμηθεύεται από την Κένυα μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

 



    Το έλαιο τεϊόδεντρου της The Body Shop είναι βιώσιμης προέλευσης αφού παράγεται στην Κένυα στα πρότυπα της βιώσιμης και υπεύθυνης προμήθειας πρώτων υλών και συστατικών. Η The Body Shop συνεργάζεται με οργανωμένες φάρμες και ανεξάρτητους
μικροκαλλιεργητές που παράγουν το αγνό έλαιο τεϊόδεντρου με τη μέθοδο της απόσταξης με ατμό, διαδικασία που ολοκληρώνεται μέσα σε 12 ώρες από τη στιγμή της συγκομιδής των φύλλων προκειμένου να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του ελαίου και να διατηρηθούν αναλλοίωτες όλες οι ιδιότητές του. Χάρη στις φυσικές καθαριστικές του ιδιότητες, για την καλλιέργεια του ίδιου του φυτού δεν είναι απαραίτητη η χρήση χημικών φυτοφαρμάκων ‒ και αυτό είναι πολύ θετικό. Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, εκατοντάδες αγρότες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο της Κένυας και είναι μέλη της ομάδας παραγωγών Kutoka Ardhini (που στα Σουαχίλι σημαίνει «από το έδαφος») λαμβάνουν ένα δίκαιο και σταθερό εισόδημα, σε μία περιοχή όπου οι ευκαιρίες απασχόλησης είναι περιορισμένες.

 


TEA TREE IN-CONTROL HYDRATOR 40ML 9,00€

 Αυτή η ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου με βελούδινη υφή είναι εμπλουτισμένη με έλαιο τεϊόδενδρου και διαθέτει σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για να καταπραΰνει άμεσα το δέρμα μετά τον καθαρισμόκαι να καταπολεμά την περιττή λιπαρότητα και τα σπυράκια. Απορροφάται αμέσως προσφέροντας 24ωρη ενυδάτωση και ταυτόχρονα εξισορροπεί την επιδερμίδα. Έτσι η ανεπιθύμητη γυαλάδα περιορίζεται και οι διεσταλμένοι πόροι δείχνουν μικρότεροι. Κατά την εφαρμογή μεταμορφώνεται και αποκτά μια εξαιρετικά ελαφριά, αναζωογονητική και λεπτόρρευστη υφή και μετά από κάθε χρήση, η επιδερμίδα δείχνει πιο διαυγής. 

    Κατάλληλη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.


 


 Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε την ενυδατική κρέμα In-Control Hydrator  

με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Tea Tree...



TEA TREE SKIN CLEARING FACIAL WASH  

250ML 8,00€
60ML 5,00€

Gel καθαρισμού προσώπου για βαθύ καθαρισμό που δημιουργεί πλούσιο αφρό Εμπλουτισμένο με έλαιο τεϊόδεντρου, αυτό το αναζωογονητικό προϊόν απομακρύνει τους ρύπους και την περιττή λιπαρότητα αφήνοντας τη λιπαρή επιδερμίδα με τάση για σπυράκια πραγματικά αναζωογονημένη και καθαρή σε βάθος! Η γυαλάδα περιορίζεται και η επιδερμίδα είναι ορατά πιο καθαρή!

 

 TEA TREE SKIN CLEARING MATTIFYING TONER
250ML 7,00€
60ML 4,00€


Αυτή η αναζωογονητική τονωτική λοσιόν προσώπου, εμπλουτισμένη φυσικά με το έλαιο τεϊόδεντρου της
The Body Shop από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, τονώνει την επιδερμίδα και παράλληλα καταπολεμά τη γυαλάδα. Χρησιμοποιήστε την αμέσως μετά τον καθαρισμό προσώπου
για να απομακρύνετε τυχόν ίχνη του μακιγιάζ και των ρύπων που φράζουν τους πόρους.

 

 TEA TREE OIL
10ML 6,00€
20ML 9,00€


Όλοι γνωρίζουν το μικρό αλλά εμβληματικό ‒και φημισμένο
για τις θαυμαστές καθαριστικές του ιδιότητες‒ Tea Tree Oil της The Body Shop, με τη χαρακτηριστική μυρωδιά. Συνεργάζεται άψογα με τη λιπαρή επιδερμίδα, επιτρέποντας σας να καταπολεμήσετε τα σπυράκια. Λίγες μόνο σταγόνες τοπικά στα σπυράκια είναι αρκετές για να τα βοηθήσουν να επουλωθούν και να εξαφανιστούν γρηγορότερα.

 


   Όλα τα προϊόντα της σειράς Tea Tree  

   μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα The Body Shop 

    και διαδικτυακά στo thebodyshop.gr .

 

 

          Σας φιλω

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης...

💜ΝΕΑ Hair & Body Mists από το The Body Shop  

💚The Body Shop - ΝΕΑ Fragrance Domes  

💙Τα 5 καλύτερα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα!
 

No comments: