September 23, 2020

CATRICE: Όλη η νέα βασική σειρά φθινόπωρο/χειμώνας 2020

    It's that time of the year again... yayyyyy! Κυκλοφορεί στα καταστήματα η νέα βασική σειρά της CATRICE φθινόπωρο/χειμώνας 2020 με έξυπνες λύσεις ομορφιάς και εύχρηστα καλλυντικά με μέγιστη απόδοση. Στη νέα αυτή συλλογή θα βρούμε πολυτάλαντα προϊόντα με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και τα ζώα και συστατικά φροντίδας που συνδυάζουν πολλαπλά οφέλη και μακροχρόνια αποτελέσματα, ιδανικά για την αναπτυσσόμενη ομάδα των "skintellectuals", στην οποία με περισσή υπερηφάνεια και πάθος ανήκω! Ως skincare junkie λατρεύω τα προϊόντα μακιγιάζ που περιέχουν ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα και συνδυάζουν τέλεειο χρώμα και περιποίηση!!! Πάμε να δούμε αναλυτικά όλες τις νέες αφίξεις!

 




TRUE SKIN HYDRATING FOUNDATION - 4,59 €*
010 COOL CASHMERE
020  WARM BEIGE
030 NEUTRAL SAND
004 NEUTRAL PORCELAIN

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για μία φυσική και ταυτόχρονα ομοιόμορφη επιδερμίδα. Η φροντίδα, η μακρά διάρκεια και η μέσαια προς υψηλή κάλυψη, που κτίζεται σε στρώσεις, κάνει τις μικρές ατέλειες και τις κοκκινίλες να εξαφανίζονται, ενώ παράλληλα αφήνει μια ιδιαίτερα ελαφριά αίσθηση, για ένα πργματικά φυσικό, ματ φινίρισμα. Η vegan φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και έλαιο από σπόρους καρπουζιού παρέχει βαθιά ενυδάτωση.

 


LOVE SKIN AND RESPECT EARTH HYDRO PRIMER-5,69€*
Εφαρμόζεται κάτω από το foundation και η vegan σύστασή του, με φυτικά συστατικά από βιολογικό κεράσι, αλόη και καρύδα, αναπλάθει το δέρμα, προσφέροντας έντονη ενυδάτωση για 24 ώρες και εξαφανίζει τους μεγενθυμένους πόρους για μια ομοιόμορφη επιδερμίδα και ευχάριστη αίσθηση. Δεν περιέχει parabens, ορυκτέλαια, PEGs, σιλικόνες ή μικρο-πλαστικά σωματίδια. Η συσκευασία είναι από 42% ανακυκλωμένο πλαστικό και παράγεται με 100% πράσινη ενέργεια.

 

PORELESS PERFECTION POWDER-5,69€*   
Η εξαιρετικά απαλή υφή αυτής της συμπιεσμένης πούδρας χωρίς σιλικόνη και η απόχρωση της, η οποία προσαρμόζεται σε κάθε τόνο δέρματος, γίνεται ένα με το δέρμα, διώχνει την ανεπιθύμητη γυαλάδα;, εξαφανίζει τις μικρές ατέλειες και μειώνει τους πόρους.
Με μεγάλο, ενσωματωμένο καθρέφτη.

 

LASHES TO KILL
24H NO PANDA EYES SMUDGEPROOF MASCARA-5,69€*
Η βαθιά μαύρη, vegan φόρμουλα της νέας αυτής μάσκαρα διαρκεί 24 ώρες χωρίς να μουντζουρώνει ή να θρυμματίζεται, είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στον ιδρώτα και μένει τέλεια στη θέση της ακόμη και μετά από εντατικές προπονήσεις. 
Το βουρτσάκι από ίνες σε σχήμα κλεψύδρας «πιάνει» κάθε βλεφαρίδα. Και το καλύτερο από όλα: η μάσκαρα μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με ζεστό νερό ή ντεμακιγιάζ.


BROW DEFINER BRUSH PEN LONG LASTING-3,99 €*
010 DARK BLONDE  
020 MEDIUM BROWN 
030 CHOCLATE BROWN
040 ASH BROWN 

 Το πινέλο του νέου Brush Pen έχει μια πολύ λεπτή και επίπεδη, πλατιά πλευρά από μαλακές συνθετικές τρίχες, για να γεμίσετε εύκολα και με ακίβεια τα φρύδια σας και να τους δώσετε το αγαπημένο σας σχήμα. Η υφή των τεσσάρων vegan στυλό φρυδιών είναι πολύ ελαφριά, στεγνώνει γρήγορα και διαρκεί όλη την ημέρα.





 

 24H BRUSH LINER WATREPROOF-3,39€*
010 ULTRA BLACK WATERPROOF

 Συνδυάζει την ακρίβεια στη γραμμή eyeliner με μία μόνο εφαρμογή και την πολύτιμη φροντίδα, ενώ είναι απαλλαγμένο από parabens, μικροπλαστικά σωματίδια και PEG. Χάρη στο ευέλικτο και λεπτό πινελάκι, η βαθιά μαύρη υφή μπορεί να εφαρμοστεί στη
γραμμή των βλεφαρίδων με εξαιρετική ακρίβεια. Η vegan, μακράς διαρκείας 24ωρη φόρμουλα με ενυδατικό νερό καρύδας αφήνει πίσω της ένα όμορφο ματ φινίρισμα.



PLUMPING LIP LINER-2,89€*
010 UNDERSTATED CHIC
020 WHAT A DOLL
030 POLITE REBELLION
040 STARRING ROLE
050 LICENSE TO KISS
060 CHEERS TO LIFE
070 BERRY BASH
080 PRESS THE HOT BUTTON
090 THE WILD ONE
100 GO ALL ΟUT
 
 Αυτό το υψηλής απόδοσης μολύβι χειλιών δεν αφήνει τα κραγιόν και τα lip gloss να «τρέχουν» και χαρίζει ένα σατινέ ματ φινίρισμα. Η vegan, αδιάβροχη, εξαιρετικά κρεμώδης σύστασή του με λάδι μέντας και MAXI-LIP TM της Sederma, γεμίζει τα χείλη, τα ενυδατώνει σε βάθος και εγγυάται ένα περίγραμμα που διαρκεί. Δεν περιέχει μικροπλαστικά σωματίδια και διατίθεται σε δέκα
αποχρώσεις. Η ενσωματωμένη ξύστρα εξασφαλίζει ακριβείς και λεπτές γραμμές.


 
 
VOLUMIZING LIP BOOSTER-3,99€*
120 COFFEE SHOT
030 SUCKER FOR ROSE
140 ROSEWOOD HILLS
150 EVERYONE'S NUDE
 
 H δημοφιλής σειρά Volumizing Lip Booster ενισχύεται με 4 μοντέρνες αποχρώσεις με υψηλή χρωματική απόδοση. Προσφέρουν υψηλή κάλυψη, δροσίζουν και γεμίζουν τα χείλη χάρη στα συστατικά μενθόλης που περιέχουν και ταυτόχρονα εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές. Tα lip glosses είναι vegan και απαλλαγμένα από μικροπλαστικά σωματίδια.

 
 
 MORE THAN GLOW HIGHLIGHTER-4,59€*
010 ULTIMATE PLATINUM GLAZE
02 SUPREME ROSE BEAM
030 BEYOND GOLDEN GLOW

 Aυτά τα vegan highlighters έχουν εξαιρετικά απαλή, μεταξένια υφή που αναμειγνύεται εύκολα με την επιδερμίδα και την τονίζει με έντονα μεταλλικά λαμπερά εφέ. Η συμπιεσμένη πούδρα με ανάγλυφα λουλούδια, σε μια όμορφη ροζέ-χρυσή συσκευασία, διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις.



 
THE COLLECTION EYESHADOW PALETTES-5,69€*
 THE EPIC EARTH-INSPIRED BY NATURE
THE CORAL NUDE-PEACH PASSION
THE MAGIC COCOA-CHOCOLATE LOVER
 
 Η νέα vegan και χωρίς μικροπλαστικά σύσταση των τριών νέων The Collection Eyeshadow Palettes εντυπωσιάζει με την εξαιρετική και μακράς διάρκειας χρωματική απόδοση. Η νέα συλλογή διατίθεται σε τρείς διαφορετικές χρωματικές παλέτες για ματ ή ιριδίζοντα look, για κάθε μέρα και βράδυ. Κάθε παλέτα περιέχει μία undertone απόχρωση για μια τέλεια βάση και μία απόχρωση highlighter για να δώσει στο μακιγιάζ το τέλειο φινίρισμα.
 




EYECONIST HIGH VOLUME HIGH CARE MASCARA-5,69€*
Χάρη στο βελτιωμένο βουρτσάκι για όγκο, η vegan, χωρίς μικροπλαστικά σύσταση με θρεπτικό έλαιο κάνναβης
καλύπτει τέλεια κάθε μεμονωμένη βλεφαρίδα, μεγαλώνει τις βλεφαρίδες και τους παρέχει 
την βέλτιστη καμπύλη με μία μόνο εφαρμογή.
 

ICONAILS GEL LACQUER-3,39€*
100 PARTY ANIMAL
101 BERRY MARY
102 READY, SET, TAUPE!
 
 Διαρκούν έως και επτά ημέρες, προσφέρουν το τέλειο τζελ φινίρισμα, είναι απαλλαγμένα από μικρο-πλαστικά σωματίδια, παρέχουν βέλτιστη κάλυψη και περιέχουν θρεπτικό λάδι acai: Η best seller σειρά βερνικιών εμπλουτίζεται με νέες αποχρώσεις.
 


 

 
BETTER THAN FAKE LIPS
PLUMPING LIP PRIMER-5,69€*
 Η υφή αυτού του primer, εμπλουτισμένη με το δραστικό συστατικό VOLULIP TM της Sederma, δημιουργεί ένα άμεσο εφέ όγκου και έχει μια διακριτική γεύση μέντας με cooling εφέ. Κλινικά αποδεδειγμένο, το VOLULIP TM της Sederma εξασφαλίζει
καλύτερα ενυδατωμένα χείλη με αυξημένο όγκο και σφριγηλότητα μέσα σε 30 ημέρες. Η υγρή βάση στεγνώνει γρήγορα και αφήνει ένα ελαφρώς ματ φινίρισμα στα χείλη -ιδανική βάση για κραγιόν.

 
VOLUMIZING TINT & GLOW LIP BOOSTER-4,59 €*
Γεμίζει ορατά τα χείλη και ενισχύει το φυσικό τους χρώμα: η γυαλιστερή, vegan σύνθεση 
με δροσιστική μενθόλη αντιδρά στην τιμή pH του δέρματος και δίνει στα χείλη μια ακαταμάχητη λάμψη σε ροζέ τόνο.


 
*προτενόμενη τιμή λιανικής
 
Join me on instagram
 
#staysafe
#staybeautiful

 

 

Διαβάστε επίσης...

😽Τεράστιο makeup haul Gabriella Salvete + πρώτες εντυπώσεις!

 😻Summer empties 2020 part 2 (hair and body) 

😺 ERRE DUE BRONZE 2020 “Savage Ego” collection

No comments: