April 26, 2020

Review-Δοκιμάζω το Créateur De Volume shampoo και την Keratin Miracle hair mask του Franck Provοst από το parfimo.gr


    Ακόμα ένα review σήμερα για δύο επαγγελματικά προϊόντα για τα μαλλιά  που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα από την γαλλική εταιρεία Franck Provost Paris που ανακάλυψα σε πολύ καλές τιμές στο e-shop parfimo.gr. Από το συγκεκριμένο κατάστημα είχα προμηθευτεί και τα προϊόντα μαλλιών του John Frieda (για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μου εδώ), αλλά και τις δύο μάσκες προσώπου της Revolution (δείτε το σχετικό μου άρθρο εδώ). Πάμε ομως τώρα να δούμε το σαμπουάν και τη μάσκα από τον Franck Provost!







Λίγα λόγια για τo brand
Ο χαρισματικός hair artist Franck Provost δημιούργησε το πρώτο του hair salon στο Saint Germain en Laye στο Παρίσι το1975. Πήρε μέρος και διακρίθηκε σε πολλούς διαγωνισμούς κομμωτικής, αναδείχθηκε πρωταθλητής της Γαλλίας το 1976 και παγκόσμιος πρωταθλητής το 1977. Αντιλήφθηκε πολύ νωρίς τη δύναμη των μέσων ενημέρωσης, το 1987 γίνεται ο κομμωτής του προγράμματος Sacrée Soirée και ιδρύει μια ομάδα επαγγελματιών κομμωτών (ενεργή μέχρι σήμερα) αποκλειστικά για τα στούντιο και τον χώρο της ψυχαγωγίας. Σήμερα ο Franck Provost διαθέτει 687 hair salons σε 30 χώρες του κόσμου.




Τα προϊόντα που δοκίμασα...

Franck Provost  Paris Créateur de Volume shampoo 300 ml
Ένα σαμπουάν για όγκο με διάφανη σύνθεση, φυσικά αντιοξειδωτικά και πολύ ευχάριστη, φρέσκια μυρωδιά, που προφανώς οφείλεται στο φασκόμηλο και το δενδρολίβανο που περιέχει, συστατικά που ενισχύουν την τρίχα και δίνουν λάμψη. Κάνει ικανοποιητικό αφρό, καθαρίζει σε βάθος και δίνει λίγο όγκο στα πολύ λεπτά και άτονα μαλλιά μου, χωρίς να τα βαραίνει μέχρι το επόμενο λούσιμο την μεθεπόμενη ημέρα. Δεν μπορώ να πω ότι ο όγκος αυτός διαρκεί πολύ, όμως γενικά μου αρέσει πολύ η ανάλαφρη αίσθηση που μου αφήνει και το γεγονός ότι δεν μου προκαλεί περισσότερη λιπαρότητα από όση εμφανίζεται συνήθως στις ρίζες.

Μπορείτε να το δείτε εδώ

 



Franck Provost Paris J'Aime My Keratin Miracle Mask 250 ml
Μία μάσκα εντατικής θρέψης και επανόρθωσης με κερατίνη, έλαιο jojoba και κρεατίνη, που δρουν στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό της τρίχας και βοηθούν στην αποκατάσταση των ινών της. Η σύνθεσή της εστιάζεται σε κατεστραμμένες περιοχές και επιστρέφει τη λάμψη, την απαλότητα και την υγιή εμφάνιση, αποτρέποντας παράλληλα περαιτέρω φθορά των μαλλιών.. Επιπλέον, το έλαιο jojoba αποτρέπει την υπερβολική παραγωγη σμήγματος που προκαλεί λιπαρότητα και τα φίλτρα UV παρέχουν προστασία από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. 
Η μάσκα αυτή έχει πολυ ενδιαφέρουσα σύσταση και μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα. Σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, την απλώνω σε λουσμένα, στεγνωμένα με μια πετσέτα μαλλιά από τα μισά του μήκους τους και κάτω, δινοντας έμφαση στις άκρες. Την αφήνω για πέντε μόνο λεπτά (πολύ με βολέυει αυτό, βαριέμαι να περιμένω με τις ώρες!) και ξεπλένω με άφθονο χλιαρό νερό. Η συγκεκριμένη μάσκα κάνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά και μου δίνει την αίσθηση ότι τα δυναμώνει και τα τονώνει, ενώ η διακριτική της μυρωδιά διαρκεί για αρκετές ώρες.

Στο parfimo.gr η συγκεκριμένη μάσκα είναι out of stock αυτή τη στιγμή (τις πήραν όλες!!!) , μπορείτε ομως να δείτε τα υπόλοιπα καλούδια του FRANCK PROVOST  εδώ
 





Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα 
 αυτής της εταιρείας, που ομολογώ ότι δεν γνώριζα, 
ειδικά τη σειρά για βαμμένα μαλλιά!
Ρίξτε μια ματιά και στις υπόλοιπες  προσφορές 
του parfimo.gr, έχει πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες εταιρείες 
σε αρκετά χαμηλότερες τιμές από άλλα e-shops!


Αυτά από μένα για την ώρα...
Σας φιλώ

No comments: