April 24, 2020

Avon Artistique perfume collection




    Η Avon είναι πολύ αγαπητή σε όλο τον κόσμο κυριως για δύο λόγους: τα προϊόντα μακιγιάζ και τα αρώματά της. Στη μεγάλη αρωματική της συλλογή έρχεται τώρα να προστεθεί μια νέα σειρά που μου τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον και ως δηλωμένη fragrance addict, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτήν! Τρία ιδιαίτερα eau de parfum, δημιουργίες κορυφαίων Γάλλων αρωματοποιών που εμπνεύστηκαν από τις προσωπικές τους νοσταλγικές αναμνήσεις και τις μετέτρεψαν σε αρώματα με πολύ υψηλής ποιότητας συστατικά... Υποδεχτείτε τη νέα συλλογή Artistique Parfumiers.




 





Iris Fetiche
Η  Emilie Coppermann, αναπολώντας τια ταξίδια των παιδικών της χρόνων από το Παρίσι στη Νορμανδία για να επισκεφθεί τη γιαγιά της,  βασίστηκε στη γοητευτικής ίριδας, μία από τις πιο πολύτιμες πρώτες ύλες στην αρωματοποιία και τη συνδύασε αρμονικά με ντελικάτες φυλλώδεις νότες και  μία απαλή χρειά βανίλιας για τη δημιουργία αυτού του κομψού, χαρισματικού αρώματος. Στις νότες του περιλαμβάνονται περγαμόντο, πιπέρι, γιασεμί, τριαντάφυλλο, σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι.












  Patchouli Indulgence
Εμπνευσμένο από μία βόλτα στη νυχτερινή αγορά του Hoi An  στο Βιετνάμ, αυτό το ανατολίτικο άρωμα απευθύνεται στις γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση και δύναμη, που δεν φοβούνται να πάνε κόντρα στο ρεύμα... Η Alexandra Carlin υπογράφει αυτό το ιδιαίτερο μείγμα από έντονο πατσουλί, το ελιξίριο με τα πολλά πρόσωπα, με νότες από περγαμόντο και ροζ πιπέρι στην κορυφή, τη λεπτή αίσθηση  της βιολέτας, του τριαντάφυλλου και του κρίνου στην καρδιά και ζεστό κεχριμπάρι και musk στη βάση.













Magnolia en Fleurs
O Maurice Roucel δημιούργησε αυτό το αισιόδοξο,χαρούμενο άρωμα για τους λάτρεις της ζωής! Μια ανοιξιάτικη βόλτα στους ανθισμένους, ευωδιαστούς και γεμάτους μανόλιες κήπους του Palais Royale στο Παρίσι του έδωσε την έμπνευση για να συνδυάσει την αγαπημένη του μανόλια με ζωντανές, δροσερές νότες, όπως ροζ πιπέρι και περγαμόντο, θηλυκή γαρδένια και γιασεμί, καθώς και πλούσιο musk με σανδαλόξυλο για μια ζεστή βάση.







Κάθε eau de parfum Artistique  
είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από την Avon
σε συσκευασία των 50 ml  
και στην τιμή των 30,00 €.





Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!!!
Σας φιλώ
 


                                  

No comments: