October 27, 2019

Review-Revolution x Jake Jamie face masks από το parfimo.gr




     Για τη Revolution δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά, τη γνωρίζετε και την αγαπάτε σίγουρα, ειδικά για τις πανέμορφες παλέτες και τις σούπερ τιμές της! Ίσως να μη γνωρίζετε, όμως, ότι η Revolution διαθέτει και μία ενδιαφέρουσα γκάμα  προϊόντων περιποίησης, επίσης σε πολύ καλές τιμές... και βέβαια, έχοντας δηλώσει πολλάκις το πάθος μου για το skincare, δεν θα μπορούσα να μην δοκιμάσω κάποια από αυτά!
   Συγκεκριμένα, επέλεξα δύο μάσκες προσώπου από τη συλλογή Revolution Skincare x Jake Jamie, τις οποίες προμηθεύτηκα από το e-shop parfimo.gr (Αρώματα).Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για τα  προϊόντα και φυσικά, τις εντυπώσεις μου!





      Πριν από λίγους μήνες η Revolution κυκλοφόρησε τη σειρά προϊόντων περιποίησης Feed Your Face με superfoods και πολύ θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα, σε συνεργασία με τον Jake Jamie, Βρετανό beauty blogger (γνωστό και ως The Beauty Boy), που αρχικά περιελάμβανε τρεις μάσκες και ένα face mist και στη συνέχεια προστέθηκαν άλλες τρεις μάσκες και ένα spray για το πρόσωπο. Όλα τα προϊόντα είναι vegan και cruelty free, ενώ οι συσκευασίες έχουν κατασκευαστεί από 32% ανακυκλωμένα υλικά και είνια πλήρως ανακυκλώσιμες.
    Ομολογώ ότι όλη η συλλογή μου κίνησε την περιέργεια, οι δύο μάσκες όμως στις οποίες κατέληξα και χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα είναι η Cocoa 8 Oat Moisturising face mask  και η Coconut, Mango and Chia Seed Radiant Glow face mask, για τις οποίες μπορώ και να σας πω την άποψή μου.














Revolution x Jake Jamie
Cocoa & Oat Moisturising face mask
Μια Clay mask διαφορετική από τις άλλες.  Περιέχει καολίνη (λευκή άργιλο), που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει αποτελεματικά τους ρύπους και τη λιπαροτητα, χωρίς όμως να προκαλεί ξηρότητα, χάρη στο ενυδατικό βούτυρο κακάο και τις νιφάδες βρώμης που ηρεμούν την επιδερμίδα.  



    Το πρώτο πράγμα που σε κερδίζει αμέσως σε αυτή τη μάσκα είναι η τέλεια μυρωδιά σοκολάτας-όταν την απλώνεις στο πρόσωπο και βλέπεις και τις νιφάδες της βρώμης, σου μπαινουν ιδέες να αλείψεις και λίγο στο ψωμάκι σου, αλλά όχι, δεν κάνει! Αυτή η σοκολατοκρεμούλα είναι μία εξαιρετική μάσκα καθαρισμού-η ονομασία Moisturising face mask με μπέρδεψε αρχικά, καθώς θεώρησα ότι προκειται για καθαρά ενυδατικό προϊόν. Είναι όμως  μια μάσκα αργίλου, που μετά από 10-15 λεπτά από την ώρα της εφαρμογής, αφαρείται με νερό και διώχνει όλες τις ακαθαρσίες, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Δεν μου προκάλεσε κανένα ερεθισμό, αν και είμαι πολύ ευαίσθητη και σε γενικές γραμμές τη βρίσκω πολύ ικανοποιητική για το μεικτό μου δέρμα. Θα την πρότεινα άνετα και σε ξηρές επιδερμίδες, μια που δεν αφήνει αίσθηση αφυδάτωσης. 
Shop here 








Revolution x Jake Jamie 
Coconut, Mango & Chia Seed Radiant Glow face mask
Μία μάσκα για απολέπιση και λάμψη με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση και φυσικούς απολεπιστικούς κόκκους, εκχύλισμα καρύδας, σπόρους chia, βούτυρο καριτέ  και βούτυρο από μάνγκο.





     Και αυτή η μάσκα έχει πολύ ευχάριστη, γλυκιά μυρωδιά, πιο φρουτένια και δροσερή με καρύδα και μάνγκο. Οι κόκκοι που περιέχει είναι απαλοί και κάνουν ελαφριά απολέπιση, κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα, μια που εδώ και πολλα΄χρόνια έχω καταργησει τα απολεπιστικά προϊόντα με άγριους και επιθετικούς κόκκους, γιατί ερεθίζουν και ταλαιπωρούν πολύ το ευαίσθητο δέρμα μου-καλό είπαμε να κάνουμε, όχι να γδαρθούμε! Στη συσκευασία αναφερεται ότι την αφήνουμε να δράσει για 10-15 λεπτά, κάνουμε απαλό μασάζ για λίγα δευτερόλεπτα και αφαιρούμε με άφθονο νερό. Εγώ το κάνω ανάποδα: μόλις εφαρμόσω τη μάσκα ,κάνω μασάζ στο πρόσωπο, έτσι ώστε να απολεπιστεί, να φύγουν τα νεκρά κύττρα από την αρχή και να μπορέοσυν έπειτα να διεισδύσουν καλύτερα τα δραστικα συστατικά της μάσκας, όση ώρα μένει στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμά της μου αρέσει πολύ, βλέπω το δέρμα μου αναζωογονημένο, απαλό και φωτεινό.
Shop here





Να προσθέσω επίσης ότι:
χρησιμοποιώ αυτές τις δύο μάσκες εναλλάξ μέσα στην εβδομάδα, την μάσκα καθαρισμού κάθε Τρίτη και τη μάσκα λάμψης κάθε Παρασκευή, ενώ κάθε Κυριακή χρησιμοποιώ μία ενυδατική sheeet mask και στη συνέχεια μία μάσκα ύπνου, αντί για κρέμα νυκτός
αν και διαθέτω αρκετά από τα ειδικά πινέλα και τις σπάτουλες για εφαρμογή μάσκας, σχεδόν πάντα καταλήγω να τις απλώνω με τα δάχτυλα, γιατι νομίζω ότι ελέγχω καλύτερα την ποσότητα και αν είναι ομοιόμορφο το στρώμα του
προϊόντος σε κάθε σημείο του προσώπου
όταν περάσει ο χρόνος που πρέπει να παραμείνει η μάσκα στο δέρμα, αφαιρώ αρχικά την μεγαλύτερη ποσότητα με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι και στη συνέχεια ξεπλένω πολύ καλά τα υπολείμματα-έτσι ξοδεύω πολύ λιγότερη ώρα στον νεροχύτη και η μάσκα αφαιρείται τέλεια!
πάντα, μα πάντα, ολοκληρώνω την περιποίηση με μία τονωτκή λοσιόν, σέρουμ και ενυδατική κρέμα νυκτός (γιατί πάντα κάνω τις μάσκες μου το βράδυ!)










     Τα δύο αυτά προϊόντα τα βρήκα στο parfimo.gr, ένα πολύ ενδιαφέρον e-shop αρωμάτων και καλλυντικών με έδρα την Τσεχία και 20 διαδικτυακά καταστήματα στην Ευρώπη. Οι τιμές του είναι πολύ ανταγωνιστικές, η ποικιλία απίστευτα μεγάλη και πολλά από τα brands που φιλοξενει δεν τα βρίσκουμε εύκολα στην Ελλάδα. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται στη χώρα μας από την Τσεχία μέσω της εταιρείας κούριερ Speedex  σε περίπου 5 εργάσιμες ημέρες (εμένα μου ήρθε σε τρεις) με έξοδα αποστολής 3,50 ‎€ και δωρεάν αντικαταβολή... τέλεια!







   Είναι βέβαιο ότι θα επισκεφθώ ξανά το συγκεκριμένο κατάστημα...
και πολύ πιθανόν να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα περιποίησης της Revolution! 

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το σημερινό άρθρο 
κια να σας έδωσα ιδέες για τις επμενς αγορές σας!
Θα χαρώ πολύ να μου προτείνετε 
και να δοκιμάσω τα δικά σας skincare favorites! 

Τα ξαναλέμε σύντομα!




No comments: