October 19, 2019

Distillery Skincare, Clean Beauty χωρίς συμβιβασμούς αποκλειστικά από την Avon




      Εντάξει, το ξερουμε ότι πολλές φορές είναι απαραίτητο να συμβιβαστούμε, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακόμα και με τα καλλυντικά μας. Διότι, κυρίες μου, συνήθως τα φυσικά  προϊόντα με vegan και αγνές συνθέσεις έχουν, μεν, οικολογική συνείδηση και τις καλύτερες των πρτοθέσεων, έχουν όμως και αρκετά ελαττωματάκια... μπορεί να μην είναι και τόσο αποτελεσματικά, μπορεί να μυρίζουν και λίγο περίεργα,  οι τιμές τους ενδέχεται να είναι λίγο γιούχου και, το χειρότερο, μπορεί τελικά να το φάγαμε το παραμύθι και στα λεγόμενα "φυσικά" καλλυντικούλια μας να συμπεριλαμβάνονται και συστατικά που δεν θα΄πρεπε... ...  
   Τα νέα όμως από το μέτωπο των clean beauty lovers είναι πολύ, μα πολύ ευχάριστα: η ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης Distillery, μία φοβερή καινοτομία από την Avon, μόλις κυκλοφόρησε και αλλάζει εντελώς τα δεδομένα! Μπορούμε πλέον να μιλάμε για clean beauty χωρίς συμβιβασμους στην ποιότητα και τις επιδόσεις, αλλά ούτε και απέναντι στο μέλλον του πλανήτη μας, μια που τα προϊόντα της σειράς Distillery σέβονται το περιβάλλον, περιέχουν αποσταγμένα συστατικά με την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση δραστικών ουσιών, η σύνθεση τους είναι απολύτως vegan και δεν περιλαμβάνει οινόπνευμα, αιθέρια έλαια, ορυκτέλαια, χημικά αντιηλιακά φίλτρα και αρώματα. Εννοείται, βεβαίως, ότι δεν δοκιμάζονται σε ζωάκια  και οι συσκευασίες όλων των προϊόντων ακολουθούν την eco-friendly λογική, είναι εγκεκριμένες από τον οργανισμό FSC (Forest Stewardship Council), ανακυκλώσιμες και σχεδιασμένες με απόλυτη διαφάνεια.
    Δείτε παρακάτω αναλυτικά και τα πέντε προϊόντα περιποίησης της νέας αυτής σειράς... και σας έχω και ένα μυστικό: σύντομα στη συλλογή θα προστεθούν και προϊόντα μακιγιάζ!

 












CLEAN BREAK cleanser   50 ml-17,00 €



Ενυδατικό balm καθαρισμού προσώπου με πλούσια, βουτυρένια  υφή και 69% καθαρό πεπιεσμένο έλαιο βερύκοκου
Εφαρμόζεται σε στεγνό πρόσωπο και μετατρέπεται σε ελαφρύ έλαιο,  που διαλύει τη λιπαρότητα, τους ρύπους και το μακιγιάζ.
Περιέχει έλαιο βερύκοκου, έλαιο μανγκο, βούτυρο κακάο,  εκχύλισμα αγγουριού, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία












SHADE THE DAY day cream SPF 25  30 ml-21,00 €

Συμπυκνωμένη κρέμα ημέρας για ματ αποτέλεσμα με 100% ανόργανα αντιηλιακά φίλτρα, που χαρίζουν το πιο αποτελεσματικό και ευρύ φάσμα προστασίας από τις ακτίνες UV και το λευκό χρώμα που αφήνουν στο δέρμα εξαφανίζεται άμεσα με ελαφρύ μασάζ κατά την εφαρμογή.
Αποδεδειγμένα προκαλεί λιγότερους ερεθισμούς και ενυδατώνει περισσότερο σε σύγκριση με τα χημικά αντιηλιακά. Ιδανική και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, εξαιρετική ως βάση για μακιγιάζ.
Περιέχει διοξείδιο τιτανίου, οξείδιο ψευδαργύρου, 100% γλυκερίνη φυτικής προέλευσης και απόσταγμα τριαντάφυλλου που χαρίζει ευχάριστο άρωμα.









PURIFY facial oil  30 ml-27,00 €


Έλαιο προσώπου  με συμπυκνωμένη, 100% μη υδαρή σύνθεση για σούπερ αποτελεσματικότητα, 97% καθαρό έλαιο jojoba, phytol, βιταμίνη Ε και εκχύλισμα Cloudberry, που ανανεώνουν και αναζωογονούν την όψη της θαμπής και κουρασμένης επιδερμίδας. 
Αρκούν 3-5 σταγόνες (ανάλογα με τον τύπο του δέρματος) πριν την πρωινή ή βραδυνή κρέμα περιποίησης.  Έχει αντιγηραντικά οφέλη, αποτοξινώνει, βοηθά στην προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τη φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία.













SLEEP POTION might cream  30 ml-21,00 €
Κρέμα νύχτας με 93% καθαρά ενυδατικά συστατικά  που καταπολεμούν τη γηρανση και ενισχύουν τη λάμψη
Με ευχάριστη και δροσερή τζελ υφή και ενεργά συστατικά, όπως μιοσιναμίδη, υαλουρονικό νάτριο και 100% γλυκερίνη φυτικής προέλευσης.
Βοηθά στην ορατή βελτίωση των σημαδιών γήρανσης, των δυσχρωμιών,των ρυτίδων, του τόνου της επιδερμίδας και αποκαθιστά τη χαμένη λάμψη και διαύγεια ενυδατώνοντας σε βάθος.
 










C SHOT POWDER  30 g-27,00 €

Η βιταμίνη C είναι πολύ ευαίσθητη και αλλοιώνεται στο νερό.  Η πούδρα είναι η πιο δραστική και αποτελεσματική μορφή της για άμεση λάμψη.  Στο συγκεκριμένο
 προϊόν, εκτός από 100% καθαρή βιταμίινη C,  έχει προστεθεί βιταμίνηΕ για αντιοξειδωτική δράση.
Απλά βάλτε μία μικρή ποσότητα από αυτή την μεταξένια πούδρα στην παλαμη σας και αναμείξτε με την ενυδατική σας κρέμα ή το serum καθημερικά ή όποτε χρειάζεστε υγιή λάμψη. Ιδανικά χρησιμοποιήστε το το βράδυ με το έλαιο ή την κρέμα νύχτας Distillery.
Προσφέρει λάμψη, διαύγεια και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει τη φθορά από τις ελεύθερες ρίζες, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.











Μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα Distillery μεμονωμένα
ή στα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα προσφορών:




Distillery Κιτ ημέρας + νύχτας
46,99 € από 59,00 € αρχική τιμή
Περιλαμβάνει το καθαριστικό μπαλμ προσώπου Clean Break
και τις κρέμες Shade the Day και Sleep Potion


Distillery Κιτ Λάμψης
42,99 € από 54,00 € αρχική τιμή
Περιλαμβάνει το έλαιο προσώπου Purify
και την πούδρα  C Shot
 


Distillery Ολοκληρωμένο σετ
78,99 € από 113,00 € αρχική τιμή
Περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της σειράς
 για πιο ισχυρά αποτελέσματα
και για την απόλυτη εμπειρία Distillery!




Τα προϊόντα Distillery διατίθενται αποκλειστικά από την Avon...


κι εγώ ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!








      


                      





Προς το παρόν, σας φιλώ!

No comments: