January 12, 2021

Oud Grandeur και Amber Ardent, τα δύ νέα αρώματα της συλλογής Avon Artistique

  Η Artistique Parfumiers.η πρώτη niche αρωματική συλλογή της Avon απέκτησε δύο νέα μέλη:ο αρωματοποιός Rodrigo Flores-Roux, (γνωστός για τις δημιουργίς του για τους οίκους Tom Ford, Arquiste, John Varvatos, Le Galion, Houbigant, Donna Karan, και Elizabeth Arden), έβαλε την υπογραφή του σε δύο ανατολίτικες, unisex ευωδιές, το Oud Grandeur και τοAmber Ardent.
 


 

Oud Grandeur
eau de parfum 50 ml 30,00 €
 
Μία ιδιαίτερη αρωματική συμφωνία με μυστηριώδη αισθησιασμό για άνδρες και γυναίκες. Οι κορυφαίες, πικάντικες νότες ς από μοσχοκάρυδο, σε συνδυασμό με λευκό και μαύρο πιπέρι είναι ζεσές και γλυκιές, ενώ το γαρύφαλλο, η βανίλια και ο κρίνος από την Καζαμπλάνκα στην καρδιά αυτού του αρώματος δίνουν μία απαλή και βελούδινη αίσθηση. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με καπνιστό ξύλο oud, κεχριμπάρι και πατσουλί.   
    


 

 Amber Ardent
eau de parfum 50 ml  30,00 €
Το κλασικό παριζιιάνικο στυλ και η vintage κομψότητα της πόλης του Φωτός σε μία σύγχρονη και ταυτόχρονα retro εκδοχή.  Ένα άρωμα με κεχριμπαρένιο, ζεστό χρώμα που μπορεί να φορεθεί από άνδρες και γυναίκες, με νότες από μπαχαρικά (κάρδαμο, κανέλα, γαρύφαλλο, μαύρο πιπέρι), περγαμόντο και δαμάσκηνο mirabello στην κορυφή της αρωματικής πυραμίδας. Ακολουθούν λουλουδένιες πινελιές από άνθη datura, ίριδα και γιασεμί, που συμπληρώνονται με πλούσιο κεχριμπάρι και πατσουλί στη βάση. 
 



 Τα δύο νέα αυτά αρώματα κυκλοφορούν και σε purse spray των 10 ml σρην τιμή των7,99 € 
και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από την Avon.
 


Σας φιλώ
 
 
Διαβάστε όμως τώρα και αυτό...
 

No comments: