November 19, 2020

essence & CATRICE Sisterlove Limited Edition “Disney Princess vs. Disney Villains”

    Αυτή η συλλογή μόνο με μία λέξη μπoρεί να χαρακτηριστεί... ΤΕΛΕΙΑ!!! Οι αγαπημένες  essence και  CATRICE λανσάρουν την πέμπτη κοινή και limited edition συλλογή τους με τίτλο "Disney Princess vs. Disney Villains", εμπνευσμένη από τον μαγικό κόσμο της Disney: τις πριγκίπισσες που μάχονται για το καλό και τις κακές Βασίλισσες που δίνουν μια νότα μυστηρίου σε κάθε παραμυθένια ταινία της Disney. Οι γλυκές και δυναμικές πριγκίπισσες Ariel, Aurora και Snow White (Χιονάτη) και οι πολυπρόσωπες ανταγωνίστριές τους, Ursula, Maleficent και Evil Queen. Έχουν τα δικά τους μοναδικά προϊόντα ομορφιάς με τις πιο απίθανες συσκευασίες και τώρα μπορούν να γίνουν και δικά μας! Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά και να φτιάξουμε wish list...

 


 essence Disney Princess
Τρεις πριγκίπισσες, τρεις μοναδικές προσωπικότητες, τρεις φανταστικές beauty συλλογές! Η Ariel, η Aurora και η Χιονάτη έχουν η κάθε μια τη δική τους παλέτα σκιών(με 14  αντιπροσωπευτικές αποχρώσεις), μία Lash Princess mascara σε σπέσιαλ design (με αδιάβροχο, false lash effect για την Ariel, όγκο και καμπυλότητα με βουρτσάκι σε σχήμα κόμπρας για την Aurora και έξτρα μήνος και δραματικό όγκο για την Χιονάτη), ένα πινέλο για σκιές ματιών, μία μάσκα καθαρισμού και ενυδάτωσης με καολίνη, shea butter και γλυκερίνη για στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης σε διαφορετικές μυρωδιές (καρπούζι για την Ariel, τριαντάφυλλο για την Aurora και μήλο για τη Χιονάτη), αλλά και τρία ξεχωριστά face mists. Το διφασικό Ariel hydro booster mist προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα από τον ωκεανό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και σαν βλαση για το μακιγιάζ. Το Aurora glow mist είναι ιδανικό για  λάμψη και ζωντάνια με απαλό shimmer σε πρόσωπο και σώμα, ενώ το Snow White liquid powder fixing mist με την ανάλαφρη πουδρένια του σύνθεση θα δώσει μεγάλη διάρκεια και ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Η Disney Princess collection ολοκληρώνεται με το πρακτικό Disney Princess eye brush & bag set σε υπεροχη rosé gold απόχρωση. , που περιλαμβάνει τρία eyeshadow brushes με συνθετικές τρίχες για blending, smudging και highlighting.
 
eyeshadow palette-€11,99*   
Lash Princess mascara-€4,19*
eyeshadow brush-€2,99*
face mask- €2,89*
face mist- €7,49* 
eye brush & bag set-€6,99*






 





















https://www.makeupmuddle.com/catrice-x-disney-villains-collection/

 

CATRICE Disney Villans
Οι κακές βασίλισσες έχουν τη δική τους μυστηριώδη γοητεία και φυσικά, τα δικά τους beauty basics. Τρεις παλέτες σκιών με καθρέφτη, σούπερ απαλή, πουδρένια και έντονης χρωστικής σύνθεση και 16 αποχρώσεις με ματ, αστραφτερό και shimmery τελείωμα (σε κόκκινο, πορτοκαλί και καφέ για την Evil Queen, μπλε και ασημί για την Ursula,  καφέ, χακί και nude για την Maleficent), τρία πινέλα για το πρόσωπο με απαλές συνθετικές τρίχες,  δύο compact highlighters με ενσωματωμένο καθρέφτη για λάμψη on the go σε ροζέ και χρυσαφί απόχρωση, τρεις ενυδατικές μάσκες προσώπου με shea butter και γλυκερίνη για απαλότητα (με προσθήκη υαλουρονικού οξέος για την ιδιαίτερη ομορφιά της Evil Queen, εκχύλισμα άλγης για την βασίλισσα της θάλασσας Ursula και εκχύλισμα πράσιινου τσαγιού για την νεράϊδα των δασών Maleficent) και τρία Satin Matte Lipsticks για έντονο χρωμα με ημι-ματ αποτέλεσμα σε πλούσιο κόκκινο για την Evil Queen, ζαστό nude για την Ursula και απαλό ροζ για την Maleficent. Το Disney Villains face brush & bag set σε ασημί τόνους είναι ιδανικό για άψογο μακιγιάζ με τρία πινελα για πούδρα, ρουζ, bronzer και highighter.

 
 Disney Villains eyeshadow palette - €14,99*
 face brush - €6,89*
highlighter - f€8,99* 
 face mask - €3,79*
lipstick - €4,59*
face brush & bag set - €15,99*





































*προτεινόμενη τιμή λιανικής
 
Οι δικές μου επιλογές:
💓οι παλέτες της Ariel και της Maleficent
💓Το Glow face mist τηςAurora 
💓 το highlighter και το τέλειο κόκκινο κραγιόν της Evil Queen
💓όλες οι mascara (γιατί μία Lash Princess δεν είναι ποτέ αρκετή...)
💓οι μάσκες της Ursula και της Maleficent
💓τα δύο πανέμορφα τσαντάκια με όλα τα πινέλα!!!


Εσείς τι θα επιλεγατε από αυτή την υπέροχη συλλογή;
Αφήστε μου εδώ το σχολιό σας ή στο instagram 👄
 
                 Σας φιλω

 
 
 
 
 
Και τώρα διαβάστε και αυτό...

No comments: