November 15, 2020

ERRE DUE FW 2020-2021


    Νέα συλλογή μακιγιάζ από την ERRE DUE με λαμπερούς τόνους και γήινες αποχρώσεις, με εντάσεις και εναλλαγές, με κλασική κομψότητα και εκλεπτυσμένη λάμψη! Η συλλογής FW 2020-21 είναι αφιερωμένη στη δυναμική και ανεπιτήδευτα όμορφη γυναίκα με εντυπωσιακή παρουσία και σύγχρονη ματιά.


625 Romance of the Three Kingdoms
 Παλέτα με δέκα satin και matte σκιές ματιών για υπέροχους χρωματικούς σχεδιασμούς και εντυπωσιακά μακιγιάζ. Η λεπτή, βελούδινη σύνθεση τους προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια.
 


503 Morning Coffee
 Σκιά ματιών δύο αποχρώσεων μοναδικής σύνθεσης και λεπτής μεταξένια υφής, για πλούσιο, ομοιόμορφο χρώμα και άψογο αποτέλεσμα με satin τελείωμα. Περιέχει βιταμίνη Ε και λάδι jojoba που φροντίζουν και ενυδατώνουν την ευαίσθητη, γύρω από τα μάτια, επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με στεγνό πινέλο για μέτρια κάλυψη ή με ελαφρώς βρεγμένο για πιο έντονο χρώμα και μεγαλύτερη διάρκεια. Paraben Free, Mineral Oil Free. 
 

405 Wish to Be Here
 Πούδρα λάμψης με καινοτόμα σύνθεση για πρόσωπο και σώμα. Βασισμένη στην τεχνολογία baked, με επιλεγμένα συστατικά, προσφέρει ευχάριστη εφαρμογή και τέλεια, εκλεπτυσμένη λάμψη. Με βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και έλαια jojoba, που ενυδατώνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Paraben Free, Mineral Oil Free. 
 

401 Divine Lush
 Παλέτα ρουζ και highlighter σε τρεις αποχρώσεις με satin τελείωμα για λάμψη σε πρόσωπο και σώμα. Έχει πλούσιο χρώμα και λεπτή, βελούδινη υφή με μεγάλη διάρκεια.
 

700 Femme Fatale
Κρεμώδες κραγιόν με glitter για λαμπερό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα χείλη. Η ελαφριά του υφή (περιέχει 60% νερό) δεν κολλάει και υπόσχεται απαλή, βελούδινη αίσθηση στα χείλη που δεν κολλάει.
Χρήση: Απλώστε το μόνο του ή πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν.
 
601 Paparazzi
Κραγιόν σε υγρή μορφή για πλούσιο ματ χρώμα και αναλλοίωτο αποτέλεσμα στα χείλη. Είναι ευχάριστο στην εφαρμογή, χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες. Paraben Free, Transfer proof.
 

Follow ERRE DUE on facebook and instagram
 
Σας φιλ'ω
 
 

 
 
 
 
 
Δείτε όμως και αυτό...
 

 
 

No comments: