May 30, 2016

Blue scents-τα αγαπω!

       Οταν ανακαλυπτω καινουρια προιοντα που μου αρεσουν πολυ, θελω οπωσδηποτε να τα μοιραστω μαζι σας! Γι'αυτο και το σημερινο αρθρο ειναι αφιερωμενο σε μια ολοκαινουρια, σουπερ μοσχομυριστη σειρα προιοντων, που κανει τη διαφορα με τις απιθανες μυρωδιες και τις πολυτελεις συνθεσεις της... Υποδεχθειτε τα Blue Scents!



      Τα προιοντα Blue Scents ειναι μια νεα σειρα αρωματικων προιοντων, που περιλαμβανει eau de toilette, body lotion (ελαφρια κρεμα σωματος), body cream (πλουσια κρεμα σωματος), shower oil (ενυδατικο αφροντους), σαπουνι, κρεμα χεριων και αρωματικο κερι, με υπεροχα συστατικα και πολυ ιδιαιτερες ευωδιες  λουλουδιων και φρουτων. Mπορειτε να επιλεξετε αναμεσα σε εξι αρωματα-Gardenia (γαρδενια), Peony (παιωνια), Violet (βιολετα), Pomegranate (ροδι), Mandarin (μανταρινι) και Quince (κυδωνι), Οι συσκευασιες των προιοντων ειναι λιτες και κομψες, με κυρια χρωματα το λευκο και το χρυσο. Συντομα θα προστεθουν στη σειρα νεες μυρωδιες και προιοντα!


       Βασικο συστατικο ολων των προιοντων Blue Scents ειναι το ελαιολαδο και το εκχυλισμα απο κουκουτσι σταφυλιoυ, στις συνθεσεις τους ομως θα βρουμε πολλα ακομα δραστικα και πολυ ευεργετικα συστατικα, οπως πανθενολη, aloe vera, αμυγδαλελαιο, ελαιο αβοκαντο, shea butter... ο,τι καλυτερο δηλαδη! Να προσθεσω εδω, οτι τα προιοντα δεν περιεχουν parabens, mineral oils (ορυκτελαια), propylenoglycol και σιλικονες-χαιρομαι ιδιαιτερα, οταν οι βλαβερες αυτες ουσιες απουσιαζουν απο τα προιοντα περιποιησης που χρησιμοποιω και οι συνθεσεις τους ειναι φυτικες και προσεγμενες!
     


Παμε τωρα να σας δειξω τα προιοντα που δοκιμασα!



Blue Scents body lotion 250 ml
gardenia/pomegranate
 Ξεκιναω με δυο body lotions, ενα λουλουδενιο κι ενα φρουτενιο. Η γαρδενια ηταν ανεκαθεν απο τις πιο αγαπημενες μου μυρωδιες και η συγκεκριμενη κρεμα σωματος μυριζει φανταστικα! Το αρωμα της  μενει για πολλες ωρες στο σωμα και θεωρω οτι σε συνδυασμο με το αντιστοιχο eau de toilette, το αποτελεσμα θα ειναι σουπερ!
Το ροδι, απο την αλλη, εχει πιο ελαφρια και δροσερη μυρωδια και το βρισκω τελειο για το καλοκαιρι. Και αυτο εχει μεγαλη διαρκεια σαν μυρωδια, κατι που μου αρεσει πολυ, γιατι μοσχοβολαω συνεχεια!



Οσον αφορα την υφη του προιοντος, η λεπτορρευστη αυτη λοσιον απορροφαται αμεσα, χωρις κανενα ιχνος λιπαροτητας και ενυδατωνει πολυ ικανοποιητικα, αφηνοντας την επιδερμιδα μου πολυ απαλη. Ειναι για μενα το ιδανικο ενυδατικο προιον για τους ανοιξιατικους και τους καλοκαιρινους μηνες, που δεν θελω βαριες κρεμες.



    


Blue Scents body cream 200 ml
Quince
 Παω τωρα σε μια κρεμα σωματος, που  με εχει ξετρελανει με τη μυρωδια της! Οταν ανοιγεις τη συσκευασια, νομιζεις οτι εχεις μπροστα σου παγωτο βανιλια περιχυμενο με γλυκο του κουταλιου κυδωνι... ενταξει, απλα, θελω να το φαω! Τελειο!
Οσο για την υφη αυτης της κρεμας, δεν ειναι ουτε υδαρρης, οπως ενος body lotion, ουτε πολυ πυκνη και βαρια, οπως ενος body butter-ειναι κατι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Πολυ ενυδατικο προιον  μεν, που ομως απορροφαται  αρκετα ευκολα και το κυριοτερο, δεν ειναι λιπαρη. Μου αρεσει πολυ να το χρησιμοποιω μετα την αποτριχωση, που το δερμα μου χρειαζεται εξτρα ενυδατωση. Και εδω η διαρκεια του αρωματος ειναι πολυ μεγαλη.





     Πολυ θα ηθελα να δοκιμασω
 και το αφροντους με την ιδια μυρωδια... ισως και το eau de toilette!!!





   Blue Scents hand cream 75 ml
Violet
 Το επομενο προιον Blue Scents που χρησιμοποιω συνεχεια τον τελευταιο καιρο ειναι μια κρεμα χεριων με αρωμα βιολετας. Η βιολετα δεν συγκαταλεγοταν ποτε αναμεσα στις μυρωδιες που προτιμω, μου φαινοταν παντα καπως εντονη και ημουν λιγο διστακτικη αρχικα με αυτη την κρεμουλα. Τελικα ομως μου αρεσε και την χρησιμοποιω ανελλιπως καθε βραδυ, πρωτον, γιατι αφηνει  βελουδινη αισθηση στα χερια μου και δευτερον, γιατι η μυρωδια της ειναι ευχαριστη και διακριτικη. Μια μικρη ποσοτητα ειναι αρκετη για να ενυδατωσει επαρκως την επιδερμιδα μου και δεν αργει καθολου να απορροφηθει.




 Blue Scents luxury soap 150 gr
Peony
 Last, but (definitely) not least, το σαπουνακι της σειρας με αρωμα παιωνιας. Προκειται για ενα πολυ αρωματικο σαπουνι, που κανει πλουσιο αφρο και ειναι ιδανικο για τα χερια, εγω ομως το χρησιμοποιω και στο σωμα μου, οταν θελω να το καθαρισω σε βαθος, μετα απο εντονη δραστηριοτητα η τις μερες πυ εχει αρκετη ζεστη.
Δεν θα τελειωσει γρηγορα, γιατι η ποσοτητα του ειναι αρκετα μεγαλη για σαπουνι (150 γραμμαρια) και εκτος των αλλων, ειναι και ομορφο! Μου θυμιζει καποια σαπουνια Μασσαλιας που επαιρνα απο τη Γαλλια με vintage εμφανιση, μονο που αυτο ειναι ελληνικο, με υπεροχα συστατικα και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα μασσαλιωτικα!





Γενικο συμπερασμα
Ειναι βεβαιο, οτι θα αναζητησω κι αλλα Blue Scents στο αμεσο μελλον, γιατι εμεινα πολυ ικανοποιημενη απο τα προιοντα που δοκιμασα. Τα αρωματα τους ειναι ενα κι ενα, οι υφες και οι συνθεσεις απαλες και αποτελεσματικες, η ποιοτητα τους εξαιρετικη. Στη wish list μου εχουν μπει ηδη ενα eau de toilette (μαλλον το ροδι... η μηπως η παιωνια.... δεν ξερω!), ενα shower oil και σιγουρα ενα κερι κι ενα σαπουνακι ακομα!





Τα προιοντα Blue Scents μπορειτε να τα βρειτε σε πολλα online καταστηματα (οπως στο e-shop του Mybeauty box, του Glowbox, του Cherrybox  κτλ)και σε επιλεγμενα σημεια πωλησης σε ολη την Ελλαδα.

Ακολουθηστε τα Blue Scents στο facebook κανοντας κλικ εδω
Καντε like στη σελιδα Pretty Kitty στο facebook εδω



Πολλα φιλια απο εμενα!
Τα ξαναλεμε συντομα!
Κατερινα

No comments: