May 3, 2016

Essence Bloggers' Beauty Secrets Trend edition makeup palettes 2016

       Χρονια πολλα και καλο μηνα σε ολους!!!
   Ελπιζω να περασετε πολυ πολυ ομορφα, να ξεκουραστηκατε και να χαλαρωσατε τις αγιες μερες του Πασχα... 
    Σας εχω πολυ ωραια νεα σημερα!
    Η αγαπημενη μας εταιρεια Essence, αναζητωντας τα προιοντα που αγαπουν και χρησιμοποιουν πιο συχνα ολες οι λατρεις του μακιγιαζ, συνεργαστηκε με τεσσερις beauty bloggers και trend setteres και δημιουργησε μια σουπερ σειρα απο τεσσερις πολυχρηστικες παλετες ομορφιας, που  σιγουρα θα γινουν τα απολυτα mst-haves του φετινου καλοκαιριου. Καθε παλετα συνοδευεται  απο το αγαπημενο βερνικι νυχιων της καθε δημιουργου για ολοκληρωμενη εμφανιση! Η συγκεκριμενη συλλογη  ονομαζεται Bloggers' beauty secrets και θα κυκλοφορησει μεσα στο καλοκαιρι και στη χωρα μας...  ομολογω, οτι δυσκολευομαι να πω ποια ειναι η δικη μου αγαπημενη, αλλα μαλλον θα καταληξω στην Vintage Rose... η στην Touch up to go... αλλα και η The glow must go on ειναι τελεια-βρε μηπως να τις παρω ολες???





The glow must go on!
by Serena Verbon(beautylab )
Για την beauty blogger απο την Ολλανδια Serena Verbon, το σημαντικοτερο εινα το λαμπερο προσωπο... γι'αυτο και στη δικη της παλετα θα βρεις τρια bronzers σε ζεστες αποχρωσεις, ενα φωτεινο highlighter και δυο σκιες ματιων για σουπερ εμφανισεις. Η παλετα περιλαμβανει και  ενα μινι πινελακι, ιδανικο για εφαρμογη του highlighter στα σημεια του προσωπου πο θελεις να φωτισεις. 



Shape and shadow
by Mary Oliver ( strikeapose)
Η beauty blogger Mary Oliver απο το Ηνωμενο Βασιλειο προτιμα την εμφαση στα ματια και η δικη της παλετα περιεχει  σκιες για τα βλεφαρα και τα φρυδια, ενα highlighter κι ενα κερι (που μπορει να χρησιμοποιηθει σαν βαση για τη σκια φρυδιων η μετα τη σκια για σταθερο αποτελεσμα), καθως και ενα διπλο πινελο/βουρτσακι φρυδιων. Το eye contouring ειναι hot makeup trend-ακολουθησε το κι εσυ με αυτη την ευχρηστη παλετουλα!





Touch up to go!
by Diana zur Lowen (Dfashion)
Η δημοφιλης youtber απο τη Γερμανια  δημιουργησε μια πανεμορφη παλετα με τρεις σκιες σε βασικες αποχρωσεις, ενα lip balm, δυο ρουζ και ενα διπλο βουρτσακι για μακιγιαζ στα γρηγορα. Αν αναμειξετε το μπαλμ με τα ρουζ, εχετε στο λεπτο δυο αποχρωσεις lip gloss... το απολυτο fresh look σε μια παλετα! 



Vintage Rose
by Palmira (beautybypalmira)
Η βερολινεζα beauty blogger Palmira  εβαλε την υπογραφη της σε μια παλετα αποκλειστικα για τα ματια με σκιες σε τονους του λευκου, του ροζ και του καφε, ενα μαυρο eyeliner και ενα highlighter για ατελειωτες εμφανισεις, πρωινες και βραδινες, Η παλετα περιλαμβανει και ενα διπλο πινελακι για την εφαρμογη. Υπεροχη!




Η Diana, η Mary, η Palmira και η Serena υπογραφουν και τα μπουκαλακια με τις αγαπημενες τους αποχρωσεις για τα νυχια!




Ειμαι σιγουρη οτι σας εδωσα ωραιες ιδεες
 για τις καλοκαιρινες σας αγορες!
Δειτε περισοοτερα εδω


Εν αναμονη, λοιπον...
Τα ξαναλεμε συντομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα

No comments: