February 10, 2021

Review - Kallos Cosmetics Spa Moisturizing Shower & Bath cream + Spa Ultra Light Body lotion

     Για την πολύ οικονομική εταιρεία Kallos Cosmetics σας έχω ξαναμιλήσει στο review μου για τα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα (αν δεν το έχετε διαβάσει, πατήστε εδώ). Εννοείται ότι έπρεπε να δοκιμάσω κι άλλα πραγματάκια... και σήμερα σας έχω τις εντυπώσεις μου από δύο προϊόντα περιποίησης σώματος, το αφρόλουτρο Spa moisturizing Shower & Bath cream και την ενυδατική λοσιόν Spa Ultra Light Body lotion, τα οποία βρήκα στο e-shop parfimo.gr. Και τα δύο ανήκουν στη σειρά The Essence of Well Being, η σύνθεσή τους δεν περιέχει parabens και χρωστικές και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
 

 
     Το Kallos Cosmetics SPA Moisturizing Shower and Bath cream 200 ml είναι ένα ενυδατικό αφρόλουτρο με γλυκερίνη, θαλασσινό αλάτι και εκχυλίσματα άλγης - πιο συγκεκριμένα, εκχυλίσματα από πέντε διαφορετικά είδη φυκιών (ανάμεσά τους σπιρουλίνα και κόκκινη άλγη), όλα πλούσια σε ευεργετικά συστατικά, όπως βιταμίνες και αμινοξέα και με ενυδατικές, απαλυντικές, προστατευτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
     Βλέποντας στη σύνθεση το θαλασσινό αλάτι, υπέθεσα ότι μπορεί να πρόκειται για ένα shower scrub, τελικά όμως δεν φαίνεται μέσα στο προϊόν, δεν βρήκα δηλαδή κόκκους που να είναι εμφανείς και να απολεπίζουν. Το συγκεκριμένο καθαριστικό σώματος, αν και κατατάσσεται στην κατηγορία του κρεμόλουτρου, δεν είναι πολύ κρεμώδες και δεν αφήνει αίσθηση "φιλμ" πάνω στην επιδερμίδα μετά το ντους, όπως πολλά ενυδατικά προϊόντα καθαρισμου με πηχτή φόρμουλα. Κάνει ικανοποιητικό αφρό, η μυρωδιά του είναι πολύ ευχάριστη, φρέσκια και διακριτική (μου θυμίζει παιδικό αφρόλουτρο και γενικώς είναι από τις μυρωδιές που μου αρέσουν πολύ στο μπάνιο μου) και αφήνει το δέρμα μου απαλό, χωρίς να τραβάει. 
 
 


      Μετά από ένα καλό ντους και κατά προτίμηση, όσο το δέρμα είναι ακόμα νωπό, απαραιτήτως ενυδάτωση! Το Kallos Cosmetics SPA Ultra-Light Body lotion 200 ml είναι μια θρεπτική λοσιόν σώματος με ελαφριά υφή, που όμως προσφερει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Περιέχει γλυκερίνη, έλαιο από φλούδες βραζιλιάνικου πορτοκαλιού (με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες) και έλαιο αβοκάντο (πλούσιο σε θρεπτικά ω9 λιπαρά οξέα), καθώς και ένα σύμπλεγμα πολύτιμων βιταμινών (νιασιναμίδη - Β3, βιταμίνη C και Ε). 
       Εξεπλάγην πολύ ευχάριστα βλέποντας όλα αυτά τα συστατικά στο ingredients list που αναγράφεται στην πίσω μεριά αυτού του προϊόντος - να σημειώσω εδώ, ότι τη λίστα των συστατικών δεν την είχα βρει πουθενά στο διαδίκτυο, όπως κάνω συνήθως πριν προμηθευτώ οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης κι έτσι επέλεξα αυτή τη λοσιόν καθαρά για την τιμή και την ελαφριά υφή της. Είναι όντως ανάλαφρη, απλώνεται πανεύκολα και απορροφάται ταχύτατα - σπανίως θέλω βαριές και πλούσιες κρέμες σώματος, ακόμα και τον χειμώνα, γενικά προτιμώ τις πιο λεπτόρρευστες συνθέσεις και η συγκεκριμένη είναι ιδανική για μένα. Όσο για τη μυρωδιά της που θυμίζει χυμό πορτοκάλι, κεικ πορτοκάλι,  πορτοκαλόπιτα, κάτι τέτοιο... αρχικά δεν με ενθουσίασε, τελικά όμως όσο χρησιμοποιώ αυτή τη λοσιόν, τόσο περισσότερο μου αρέσει - είναι δροσερή και διακριτική και δεν έχει μεγάλη διάρκεια.  Έλεγα να την κρατήσω για το καλοκαίρι, αλλά δεν το βλέπω να αντέχει μέχρι τότε, γιατί τη χρησιμοποιώ συνέχεια - είναι πολύ γρήγορη στην εφαρμογή και μου παρέχει εξαιρετική ενυδάτωση, οπότε με κέρδισε!

 
 
   Με μια ματιά...
 

 
συστατικά - προσεγμένα, ποιοτικά
σύνθεση - ελαφρώς κρεμώδης
 αφρός - πολύ ικανοποιητικός
 άρωμα - ελαφρύ, φρέσκο, με μικρή διάρκεια
 τιμή - πολύ οικονομική
 
 
  
 

 
 συστατικά - εξαιρετικά
 σύνθεση - ανάλαφρη, με γρήγορη απορρόφιση
 αίσθηση - μη λιπαρή
 άρωμα -  εσπεριδοειδές, διακριτικό, με μικρή διάρκεια
 τιμή - πολύ οικονομική
 
 
 
 
 
  Και σε περίπτωση που τα σωληνάρια των 200 ml σας φαίνονται μικρά και θέλετε πιο "χορταστικές" συσκευασίες,, τα δύο αυτά προϊόντα της Kallos Cosmetics είναι διαθέσιμα και σε μεγαλύτερα, jumbo μπουκάλια των 1000 ml παρακαλώ με βολική αντλία.
 
 
   Στο parfimo.gr μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά ακόμη προϊόντα της εταιρείας Kallos Cosmetics, κυρίως για περιποίηση μαλλιών και σώματος - οι τιμές είναι απίστευτες, ειδικά για τις extra large συσκευασίες κι αν αναζητάτε οικονομικές λύσεις, τσεκάρετέ τα οπωσδήποτε 👍


Αυτά από εμένα και για σήμερα... 
Σας φιλώ

Αυτά το διαβάσατε?
 
 

No comments: