February 28, 2021

M·A·C x Harris Reed: In A Fluid Fashion collection

     Το μακιγιάζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην έννοια της αυθεντικότητας και στο να κάνει κάθε άτομο να νιώσει σαν την καλύτερη εκδοχη του εαυτού του...  τάδε έφη Harris Reed, ο gender-fluid σχεδιαστής μόδας που με τη νέα του συνεργασία με τη MAC σαςς προσκαλεί να εκφράσετε τη μοναδικότητά σας μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη, limited edition συλλογή που αντλεί έμπνευση από τον glam-rock ρομαντισμό. Αγκαλιάστε την πρακτική προσέγγιση του Harris Reed για την ομορφιά μέσα από απαλές Βικτοριανές ροζ αποχρώσεις και glam-rock μεταλλικούς τόνους για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαφορά. Κάθε προϊόν διατίθεται σε μια ειδικά σχεδιασμένη λαμπερή συσκευασία εμπνευσμένη από την Αναγέννηση.
 

 

Τρεις limited edition αποχρώσεις σχεδιασμένες σε συνεργασία με τον gender-fluid σχεδιαστή μόδας Harris Reed που διατίθενται σε λαμπερές συσκευασίες εμπνευσμένες από την Αναγέννηση.






Δύο limited edition κρεμώδεις αποχρώσεις για το πρόσωπο που διατίθενται σε λαμπερές συσκευασίες εμπνευσμένες από την Αναγέννηση.

 

 

 
POWERSURGE

Ένα limited edition μαλακό μολύβι που είναι ιδανικό για γραμμές, περιγράμματα και σκιάσεις ματιών με ένα πλούσιο μπρονζέ καστανό χρώμα για ένα μεταξένιο, μαλακό και αστραφτερό χρυσαφένιο αποτέλεσμα.



 Mία limited edition παλέτα για τα μάτια με πλούσιες χρυσές, ζεστές αποχρώσεις και έντονους γήινους τόνους σε μια λαμπερή συσκευασία εμπνευσμένη από την Αναγέννηση.




“CLOTHING, FABRIC, & MAKEUP ALL COMPILED
TOGETHER ARE THE ULTIMATE WEAPONS
IN TERMS OF BEING A COMPLETE
INDIVIDUAL.”
 

 
Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά online στο maccosmetics.gr.
 
Σαε φιλώ

 
Ρίξτε μια ματιά και εδώ...
 
 

No comments: