November 6, 2015

H&M beauty looks for autumn/winter 2015/16


Η νεα συλλογη H&M Beauty ειναι διαθεσιμη στα ομωνυμα καταστηματα απο τον περασμενο Αυγουστο και απο την πρωτη στιγμη που την εντοπισα,  με εχει διαολισει!!!
Με αφορμη λοιπον το νεο αυτο λανσαρισμα, τα H&M παρουσιαζουν τις προτασεις τους στο χωρο της ομορφιας για το φετινο φθινοπωρο και χειμωνα με μια διαφημιστικη καμπανια οπου πρωταγωνιστει η πανεμορφη Sasha Pivovarova.




Σκουρα κραγιον... καθε φθινοπωρο τα θυμομαστε και τα τμουμε, φετος ομως εγιναν πολυ σκουρα τα πραγματα! Απο το απολυτο glossy μαυρο  και το xampy red μεχρι το ματ βαθυ δαμασκηνι, τα νεα moody χειλη ειναι στο επικεντρο με υποτονικες αποχρωσεις στο υπολοιπο μακιγιαζ.



Το nail art αυτη τη σεζον ειναι καπως πιο συντηρητικο, ομως τα φθινοπωρινα και χειμωνιατικα μανικιουρ δεν ειναι αναγκη να ειναι βαρετα. Τα σκουρα βερνικια συνδυαζονται αψογα με τα ανοιχτοχρωμα και μια εμφανιση μπορει να περιλαμβανει πολλες διαφορετικες αποχρωσεις...



Στα μαλλια το απολθυο trend ειναι οι κοτσοι και οι κοτσιδες και απλα δεν εχουν κανονες. Περιτεχνοι, προχειροι, ρομαντικοι, ανεμελοι, ελικοειδεις,... τα παντα ολα! Φαντασια να εχουμε...



Highlighting και οχι contouring! Το φωτεινο δερμα δειχνει πιο υγιες και νεανικο-το H&M προτεινει εμφαση στο φως και οχι στις σκιασεις με εντονες η διακριτικες λαμψεις ψηλα στα ζτγωματικα και στο κοκαλο της μυτης και διαφανο gloss στα βλεφαρα. Like!


Γινε κι εσυ drama queen, μπορεις! Η εμπνευση ερχεται απο τις θεατρικες πασαρελες του Givenchy και του Rick Owens  και η ταση επιβαλλει μεταλλικες κρεμωδεις σκιες ματιων, παγιετες και -γιατι οχι-ενα face gem τοποθετημενο σε ενα στρατηγικο σημειο με κολλα για βλεφαριδες.


Ο ευκολοτερος τροπος να ανανεωσεις το στυλ των μαλλιων σου καθε μερα ειναι τα hair accessories. Τσιμπιδακια που μοιαζουν με κοσμηματα, δερματινες κορδελες, εντυπωσιακοι φιογκοι, μινιμαλιστικα πιαστρακια... κανε χωρο στο συρταρι με τα αξεσουαρ!


Hair-Diego da Silva
Makeup-Violette
Nails-Elisa Ferri



Η νεα συλλογη ομορφιας των H&M περιλαμβανει πανω απο 700 προιοντα για μακιγιαζ και περιποιηση σωματος και μαλλιων σε προσεγμενες συσκετασιες και προσιτες τιμες... για ενα πολυ πολυ ομορφο χειμωνα!






No comments: