January 14, 2022

Lancôme x Emily in Paris collection, η νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ και περιποίησης!

     Δηλώνω μεγάλη fan της σειράς Emily in Paris! Ναι, υπάρχουν πολλοί που την χαρακτηρίζουν ελαφρώς... χαζοβιόλικη, πολύ  κοριτσίστικη, ίσως επιφανειακή και φλύαρη😆 - μην τους ακούτε!!! Είναι μία ανάλαφρη, ευχάριστη ιστορία με πολλή μόδα, μουσική, φαγητό, σαμπάνια και εικόνες από το Παρίσι! Και να μην ξεχνάμε βεβαίως ότι ο δημιουργός της, Darren Starr, ευθύνεται και για τις πασίγνωστες σειρές Beverly Hills 90210, Melrose Place, Sex and the City (το original) ... οπότε καταλαβαίνετε το feeling!  Μέσα σε τρεις μέρες είχα δει και τα είκοσι επεισόδεια των δύο season που έχουν προβληθεί στο Netflix και εννοείται ανυπομονώ για το τρίτο! Μέχρι τότε λέω να παρηγορηθώ με την limited edition συλλογή Lancôme x Emily in Paris collection - αναμενόμενη, μια που η συμπαθέστατη πρωταγωνίστρια της σειράς Lily Collins (ναι, αυτή, η κόρη του Phil!!) είναι εδώ και χρόνια το πρόσωπο της εταιρείας. Απλά πανέμορφα όλα τα προϊόντα , δεν έχω λόγια, πάμε να τα δούμε αναλυτικά!









EYESHADOW PALETTE EMILY IN PARIS


Μια τολμηρή παλέτα σε σχήμα καρδιάς, εμπνευσμένη από το αγαπημένο γούρι της Emily που βλέπουμε και στη σειρά. Περιλαμβάνει 12 σκιές ματιών που θα σας ταξιδέψουν στο απόλυτο la vie en rose.
Σκιές σε ματ και μεταλλικό φινίρισμα και 3 χρωματικές αρμονίες, για 3 εμβληματικά παριζιάνικα look. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα nude look γεμάτο φρεσκάδα, έπειτα ντύστε τα μάτια σας με ρομαντική, αστραφτερή ρόδινη λάμψη, και απολαύστε τη νύχτα με το πιο σαγηνευτικό παριζιάνικο look.

«Born In France», με λαμπερές nude αποχρώσεις που θα κάνουν τα μάτια σας τόσο λαχταριστά όσο κι ένα γαλλικό κρουασάν, πάντα με μοναδικό παριζιάνικο στιλ.

«Parisian at Heart», με ρομαντικές ροζ αποχρώσεις σε αστραφτερό και ματ φινίρισμα, που θα συνοδεύσουν υπέροχα ένα ποτήρι Rosé σε μια βεράντα δίπλα στον Σηκουάνα.

«Paris à la Folie», με τολμηρά χρώματα και έντονο γκλίτερ, για ένα ακόμα πιο παιχνιδιάρικο και εκθαμβωτικό look που θα κάνει τα μάτια σας να λάμψουν όπως ο Πύργος του Άιφελ τα μεσάνυχτα.


MONSIEUR BIG MASCARA - UP TO 24H WEAR MASCARA EMILY IN PARIS


Ετοιμαστείτε για μια μάσκαρα που τα κάνει όλα και έρχεται να πρωταγωνιστήσει στο μακιγιάζ σας, με τη νέα συνεργασία Lancôme x Emily in Paris: η μάσκαρα για όγκο Monsieur Big ντύνεται στους κόκκινους και ροζ χρωματικούς τόνους του Emily in Paris. Η σύνθεση αυτής της μάσκαρα με το πλούσιο μαύρο χρώμα για βλεφαρίδες με ασυναγώνιστο όγκο θα κάνει τα μάτια σας εντυπωσιακά σε κάθε περίσταση.



ADVANCED GéNIFIQUE SERUM


Το παγκόσμιο έμβλημα στην περιποίηση της επιδερμίδας επιστρέφει με ανανεωμένο παριζιάνικο look, για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε αυτό το γαλλικό «je ne sais quoi» με επιδερμίδα πιο νεανική και γεμάτη φρεσκάδα. Ανοίξτε το μπουκαλάκι, απελευθερώστε τη σύνθεση, και δείτε την επιδερμίδα σας πιο δυνατή και πιο υγιή.

Ο εμβληματικός ορός αντιγήρανσης, το Advanced Génifique, ντύθηκε ειδικά για την κυκλοφορία της συλλεκτικής μας σειράς Lancôme x Emily in Paris φορώντας το διάσημο φυλαχτό με την καρδιά και τον Πύργο του Άιφελ, για ένα άκρως ανεπιτήδευτο, σικάτο παριζιάνικο look.

Όταν χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, αυτή η σύνθεση ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό προστατεύοντας την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, όπως τη ρύπανση, τις ακτίνες UV, το κρύο και την ξηρή ατμόσφαιρα. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, και γίνεται ορατά πιο απαλή και πιο λεία. Δείτε την επιδερμίδα σας να λάμπει σε 7 ημέρες και τις ρυτίδες & τις λεπτές γραμμές να μειώνονται αισθητά μετά από 1 μπουκάλι.


505 Rouge Pigalle

85 Attrape Coeur

274 French Tea




L'ABSOLU ROUGE LIPSTICK EMILY IN PARIS

Κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, για τριπλό ξεφάντωμα!

82 Rouge Pigalle, ένα πλούσιο, δροσερό κόκκινο ματ κραγιόν, για να εκφράσετε την περιπετειώδη πλευρά σας.

505 Attrape Coeur, ένα φωτεινό, ζεστό κόκκινο ματ κραγιόν, για το απόλυτο la vie en rouge.

274 French Tea, ένα κρεμώδες nude για χείλη τόσο λαχταριστά όσο το βούτυρο σε ένα γαλλικό κρουασάν.


Όλοι οι δρόμοι για το απόλυτο γαλλικό φιλί οδηγούν στη συνεργασία Lancôme x Emily in Paris: το νέο κραγιόν L'Absolu Rouge κάνει avant-première με το πανέμορφο δαχτυλίδι του που θυμίζει κόσμημα, κάτω από ένα νέο άκρως θηλυκό, μαύρο καπάκι με εξαιρετικά λεπτή σιλουέτα και διακοσμημένο με μια κόκκινη καρδιά και έναν ροζ Πύργο του Άιφελ, για να σας ταξιδέψει σε μια παριζιάνικη ερωτική ιστορία.




IDÔLE EAU DE PARFUM EMILY IN PARIS


Το εμβληματικό άρωμα Idôle που αγαπάτε, σε μια πανέμορφη αποκλειστική έκδοση          LIMITED EDITION.

Όπως λέει και το απόφθεγμα, μια εμφάνιση δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς άρωμα. Συμπληρώνοντας ιδανικά τη συλλεκτική σειρά Lancôme x Emily in Paris, το Idôle Eau de Parfum κυκλοφορεί σε νέο μπουκάλι, διακοσμημένο με την καρδιά και τον Πύργο του Άιφελ από το διάσημο φυλαχτό στην τσάντα της Emily, φέρνοντας μια αίσθηση δύναμης και αισθησιασμού που αποτυπώνει την πληθωρική χαρά της ζωής στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το άρωμά θα σας κάνει να νοιώσετε ότι βρίσκεστε σε μια γέφυρα του Παρισιού κι ότι τίποτα δεν σας σταματά –θα το δείτε, θα είναι σαν να φοράτε ένα ποίημα!

Η κομψή Chypre νότα δίνει εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στο άρωμα, αλλά και μια μοναδική αίσθηση οικειότητας. Τα ποικίλα είδη τριαντάφυλλου συλλέγονται με βιώσιμο τρόπο, για να διατηρήσουν αναλλοίωτη κάθε πτυχή τους και να συνθέσουν αυτό το Τριαντάφυλλο μιας νέας εποχής. Οι νότες Γιασεμιού ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη φυσική φρεσκάδα και τη φωτεινότητα του αρώματος.


Σας φιλώ!💋


Αυτό το είδατε?




No comments: