November 30, 2015

Avon Anew Clean Antiageing 3in1 Cleansing Water-η γνωμη μου

Τα νερακια καθαρισμου ειναι πολυ της μοδας τελευταια κι εγω προσωπικα ειμαι μεγαλη fan τους! Εχω ηδη χρησιμοποιησει αρκετα-το Sensibio της Bioderma, το Eau Micellaire της Garnier, το Ideal Soft της L'oreal και τρια της εταιρειας Yves Rocher, το Sebo Vegetal, το Hydra Vegetal και το Eau Micellaire 3in1. Εχοντας μεινει πολυ ικανοποιημενη απο το συγκεκριμενο ειδος προιοντος, θελησα να δοκιμασω και το νεο νερακι καθαρισμου της Avon που κυκλοφορησε πριν τρεις μηνες περιπου.




Το Anew Clean Antiageing 3in1 Cleansing water υποστηριζει οτι καθαριζει, τονωνει και απομακρυνει αποτελεσματικα καθε ειδους μακιγιαζ απο την επιδερμιδα 
(ακομα και το αδιαβροχο) με μια κινηση.
Μια μικρη ποσοτητα σε ενα η δυο βαμβακακια (αναλογα με την ποσοτητα του μακιγιαζ) ειναι αρκετη για να καθαρισει αψογα το δερμα μου και να αφησει μια πολυ ωραια αισθηση απαλοτητας. Η συνθεση του ειναι διαφορετικη απο ολα τα αλλα νερακια που εχω δοκιμασει-ειναι μεν ελαφρυ και ευχρηστο σαν νερο, αλλα σαφως πιο ενυδατικο και απαλο, νομιζω οτι ο καλυτερος χαρακτηρισμος που μπορω να του δωσω ειναι  κατι αναμεσα σε νερο και λαδι, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι λιπαρο.

 Μια σημαντικη διευκρινηση-το Anew Clean Antiageing Cleansing water της Avon  δεν ειναι micellaire, εχει ομως εξισου καλα αποτελεσματα για το δερμα και  μπορει να χρησιμοποιηθει και στα ματια. Δεν με πειραζει να εχω δυο ξεχωριστα προιοντα για ντεμακιγιαζ  προσωπου και ματιων και οταν βεβαια εχω ενα προιον που τα κανει ολα, ειναι σαφως καλυτερα! Πρεπει να ομολογησω ομως, οτι με το συγκεκριμενο ενιωσα δυο-τρεις φορες ελαφρυ ερεθισμο στα ευαισθητα ματια μου, οποτε προτιμω να το χρησιμοποιω μονο στο προσωπο και να βαζω ενα πιο εξειδικευμενο προιον στα ματια.




Το νερακι αυτο ειναι καταλληλο για ολους τους τυπους δερματος, ακομα και για το ευαισθητο και δεν χρειαζεται ξεβγαλμα με νερο. Εγω συνηθως συνεχιζω τον καθαρισμο με καποιο αφριζον προιον που ξεβγαζεται, γιατι αν δεν πεσει νερο στο προσωπο μου, δεν αισθανομαι οτι εχει καθαρισει επαρκως, αλλα μερικες φορες που βαριομουν και χρησιμοποιησα το συγκεκριμενο καθαριστικο νερακι μονο του, το δερμα μου ηταν σε εξαιρετικη κατασταση.

Στο δικο μου μεικτο και ευαισυητο δερμα ταιριαξε απολυτα και το θεωρω απο τα καλυτερα προιοντα ντεμακιγιαζ που εχω δοκιμασει, καθως καθαριζει πολυ ικανοποιητικα την επιδερμιδα μου απο το μακιγιαζ, τους ρυπους και τη λιπαροτητα και την αφηνει οντως τονωμενη και ενυδατωμενη.

Μοναδικο του μειονεκτημα για μενα ειναι η τιμη του, την οποια βρισκω αρκετα τσιμπημενη-τα 200 ml  εχουν αρχικη τιμη 15 ευρω. Σμφερει μονο αν το βρειτε σε προσφορα (ευτυχως αυτο στμβαινει συχνα), οπως στον καταλογο 08 που εχει 8,90 η ακομα καλυτερα στον καταλογο10, οπου θα μπορειτε να παρετε δυο με 10,90 ευρω.


 
Η σειρα Anew Clean περιλαμβανει αλλα δυο προιοντα;: το τζελ Purifying gel cleanser 150 ml για λιπαρες/μεικτες επιδερμιδες και το κρεμωδες Comforting cream cleanser and mask 150ml για κανονικες/ξηρες επιδερμιδες, που μπορει να χρησιμοποιηθει και ως μασκα. Ολα αυτα τα προιοντα περιεχουν το συμπλοκο YouthPrep3x για απαλο, αλλα αποτελεμστικο καθαρισμο, αποκατασταση της νεοτητας και προετοιμασια της επιδερμιδας με αντιγηραντικα οφελη για τα προιοντα περιποιησης που ακολουουν το σραδιο του καθαρισμου.


Εσεις το εχετε δοκιμασει? Πως σας φανηκε?
Θα χαρω πολυ  να μου προτεινετε και καποιο αλλο νερο καυαρισμου, γιατι μου αρεσουν πολυ και τα βρισκω πολυ ευχρηστα!
Αυτα απο εμενα για σημερα!
Επανερχομαι συντομα με νεο review!
Πολλα φιλια
Κατερινα


No comments: