May 11, 2015

Naturelle Osmanthus-Η νεα αρωματικη προταση του Yves Rocher


      Ενα ωραιο αρωμα μπορει να μας φτιαξει τη διαθεση. Ενα φρεσκο, θηλυκο, ρομαντικο αρωμα με την υπογραφη του Yves Rocher μπορει να μας απογειωσει...













Η ολοκαινουρια αρωματικη δημιουργια του αγαπημενου γαλλικου οικου μοσχοβολα φρεσκαδα... Αν γνωριζετε ηδη το δροσερο Naturelle,  το νεο, πιο αισθησιακο, αλλα εξισου αναλαφρο Naturelle Osmanthus   θα σας ενθουσιασει.




Το βασικο συστατικο του Naturelle Osmanthus ειναι ο σαγηνευτικος οσμανθος, εμπλουτισμενος με ζωηρο βερικοκο που προσδιδει στο αρωμα μια αναλαφρη θηλυκοτητα. Το εντονα λουλουδατο αποσταγμα απο αραβικο γιασεμι sambac και πρασινοι τονοι συμπληρωνουν τις βασικες νοτες της καρδιας του αρωματος..
Το εκχυλισμα λεμονιου δινει μια λαμπερη, υποξινη φρεσκαδα, ενω το πολυτιμο ξυλο κεδρου  στη βαση δινει στο αρωμα ενα ζεστο βαος.




Το eau de toilette Naturelle Osmanthus κυκλοφορει σε περιορισμενη εκδοση ειδικα για την ανοιξη του 2015 και θα το βρειτε σε συσκευασια των 75 ml.
Η αρχικη του τιμη ειναι σα 55 ευρω.

Εκμετταλευθειτε τωρα την ειδικα προσφορα του καταλογου Μαιου και αποκτηστε το αρωμα μαζι με το αρωματικο ζελ ντους 200 ml με 38,40 ευρω.



No comments: