February 1, 2014

More January empties...

hello again my beauties!

   Καλο μηνα σε ολες!
   Λιγα ακομα empties σας εχω απο τον Ιανουαριο... κυριως προιοντα καθημερινης περιποιησης, μια που τα makeup empties τα κραταω για ξεχωριστο post!
    Ιδου λοιπον τα υπολοιπα αδεια μπουκαλακια... 

 

 1.PHARMACOPIA-CITRUS BODY LOTION 50MLx 2

    Σαε εχω ξαναμιλησει για αυτη την καναδεζικη εταιρεια φυσικων καλλυντικων που ανακαλυψα σε γαλλικο ξενοδοχειο, αλλα δεν ειχα να πω τα καλυτερα για τα προιοντα μαλλιων της... Τα προιοντα για το σωμα, απο την αλλη, μου αρεσαν αρκετα.Αυτη η κρεμα σωματος περιεχει οργανικο shea butter, δεν εχει χρωστικες ουσιες και αφηνει πολυ απαλο το δερμα! Η μυρωδια της με χαλαει λιγο, γιατι μου θυμιζει τα αντικουνουπικα κερια με citronella (απαπα...), αλλα η υφη της ειναι βελουδινη και πραγματικα ενυδατωνει τελεια το δερμα μου...οποτε τη συγχωρω!

2.ORIFLAME-TENDER CARE ALMOND 15ML

    Αλλο ενα Tender Care που τελειωσε... πολυχρηστικο προιον για οποιοδηποτε σημειο του σωματος εχει εντομη ξηροτητα και υπεροχο και ως lipbalm. Ειδικα αυτο το αρωμα αμυγδαλο που θυμιζει και λιγο βανιλια, ειναι το αγαπημενο μου!

3,AMWAY-ANCESTRY EAU DE PARFUM 50ML

    Αυτο το αρωματακι μου το ειχε χαρισει μια φιλη μου, που ειναι αντιπροσωπος της εταιρειας κατευθυνομενης πωλησης Amway. Ειναι ενα ελαφρυ, θηλυκο αρωμα και μου αρεσε για καθημερινη χρηση. Αν και eau de parfum, δεν ειχε  ιδιαιτερα μεγαλη διαρκεια και ψεκαζομουν αρκετες φορες μεσα στη μερα, οποτε μου τελειωσε και γρηγορα...

4.ORIFLAME-SWEDISH SPA ANTI-CELLULITE CREAM  200ML

    Μια κρεμα-τζελ για την καταπολεμηση της αντιπαθεστατης κυτταριτιδας που με αφησε αρκετα ικανοποιημενη. Ξερετε, βεβαια, οτι κανενα προιον αυτου του ειδους δεν μπορει να κανει θαυματα, μπορει ομως να βελτιωσει αρκετα την υφη του δερματος στις προβληματικες περιοχες. Αυτη η κρεμα δεν μου γεμισε το ματι αρχικα , αλλα τελικα με τακτικη χρηση εκανε δουλεια. Εχει πολυ ωραια μυρωδια, ειναι δροσερη και απορροφαται γρηγορα. Το συγκεκριμενο σωληναριο ειναι το τριτο στη σειρα που χρησιμοποιω και πολυ πιθανον να αγορασω κι αλλα,γιατι με τις προσφορες που κανει η Oriflame συμφερει πολυ-εχει συχνα μεγαλη εκπτωση και βγαινει στα 5-6 ευρουλακια... δεν νομιζω να υπαρχει αλλο αντικυτταριδικο προιον με τοσο καλη τιμη!

5.ORIFLAME NATURE SECRETS SHOWER GEL WITH MOISTURISING ALOE VERA AND WATERMELON 400ML

    Συμπαθω τα αφρολουτρα της Oriflame, αλλα αυτη η σειρα δεν μου αρεσε και πολυ. Το καλυτερο απο τα Nature Secrets  κατα τη γνωμη μου ηταν αυτο με την λεβαντα και το συκο, αλλα ουτε κι αυτο θα το ξαναεπαιρνα. Τα αφροντους αυτα δεν κανουν σπουδαιο αφρο και μυριζουν πολυ διακριτικα, θα ελεγα-προτιμω πιο πλουσιο αφρο και  πιο εντονες μυρωδιες...

6.MONOPRIX-CREME DOUCHE ET BAIN HYDRATANTE 500ML

    Ενα αφρολουτρο που πηρα απο το γαλλικο σουπερ μαρκετ Monoprix και μου αρεσε  για πολλους λογους... πρωτον. για την πολυ καλη τιμη του, αφου τα 500 ml κοστισαν μολις 2,45 ευρω. Επειτα ειχε πολυ ευχαριστο αρωμα που θυμιζει προιοντα bebe (αν και, λογω των πρωτεινων απο γαλα καρυδας που περιειχε, θα περιμενε κανεις αλλη μυρωδια), εκανε πολυ ικανοποητικη σαπουναδα και το δερμα μου ηταν πολυ απαλο μετα τη χρηση και ελαφρα αρωματισμενο. Πολυ πετυχημενη αγορα!

7+8 .APIVITA NATURAL SERUM SAMPLES 1ML

   ΣΥΣΦΙΞΗ-ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕ ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ ΚΑΙ ΒΥΤΑΜΙΝΗ Ε

     Ειχα αυτα τα δυο δειγματακια πολυ καιρο και αποφασισα επιτελους να τα χρησιμοποιησω... αν και συνηθως απο τοση λιγη ποσοτητα δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα, εχω να πω οτι οι αρχικες εντυπωσεις και απο τα δυο αυτα σερουμ προσωπου ειναι εξαιρετικες! Εχουν και τα δυο πολυ λεπτη υφη που απορροφαται αμεσως και πραγματικα, κανουν το δερμα βελουδινο! Ειναι και η μυρωδια τους πολυ ωραια και χρειαζεται λιγη ποσοτητα-νομιζω οτι καθε δειγματακι μου κρατησε για τρεις χρησεις. Τωρα που αρχισα να χρησιμοποιω σερουμ καθημερινα, θα τα εχω σιγουρα στα υποψιν για μελλοντικη αγορα!

    Αυτα προς το παρον απο εμενα... θα τα ξαναπουμε συντομα !
    Πολλα φιλια
    Κατρεινα xxx

 

6 comments:

Δεσποινα Κολαγκη said...

πολύ ωραια ηταν όλα!!! αγαπω τα empties!!! φιλια!!!

ChristinaGreece said...

Αγαπώ Tender care!
Πολύ ωραίο το post σου!
Σ' έχω κάνει tag εδώ: http://christinagreece.blogspot.gr/2014/01/the-unpaixtable-blogger-award.html

katerin said...

Λατρευω το tender care και ειδικα το αρωμα αμυγδαλου τελειοοοο!

Pretty Kitty said...

κι εμενα τα emptoes μου αρεσουν πολυ και στα μπλογκ και στα βιντεακια!τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα!!!φιλακια πολλα!

Pretty Kitty said...

και το κερασι μου αρεσε πολυ αλλα το αμυγδαλακι δεν παιζεται!τωρα παρηγγειλα την καρυδα-το περιμενω πως και πως!!!!!!!!!!!!!

Pretty Kitty said...

ααααααα σ'ευχαριστω πολυυυυυ! φιλακιαααααα