May 24, 2021

Το εμβληματικό White Musk της The Body Shop επανέρχεται ανανεωμένο... και με 3 νέα fragrance toppers!


    Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την γέννηση του εμβληματικού αρώματος WHITE MUSK® από το The Body Shop... εγώ πρέπει να το ανκάλυψα γύρω στο 1989, αν θυμάμαι καλά (είμαι και μεγάλη γυναίκα, η μνήμη μου δεν με βοηθάει και πολύ... oh, dear!). Η εταιρεία γιορτάζει αυτή τη σημαντική επέτειο του best seller αρώματος της με μια σημαντική ανανέωση, νέες προσθήκες στη συλλογή  και το 2021 κάνει ένα έξτρα βήμα προς ένα ακόμα πιο ηθικό μέλλον. 


     Αρχικά, το White Musk®, το κλασικό και πολυαγαπημένο άρωμα, ναι μεν παραμένει ίδιο, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο ανανεωμένο - είναι πλέον και επίσημα πιστοποιημένο ως vegan, διατίθεται σε νέο, 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι από 42% ανακυκλωμένο γυαλί, με αφαιρούμενη αντλία ψεκασμού, έτσι ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία της ανακύκλωσης και τέλος, δεν υπάρχει κανένα αχρείαστο ή δευτερεύον υλικό συσκευασίας παρά μόνο το μπουκάλι, χωρίς κουτί, γεγονός που ενισχύει το φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ του αρώματος.




      Η The Body Shop μας συστήνει όμως και τα 3 νέα μέλη της οικογένειας White Musk®: 3 μοναδικά fragrance toppers, ειδικά σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το εμβληματικό της άρωμα. Μπορούμε λοιπόν πλεον να επιλέξουμε ανάμεσα στις τρεις νέες εκδοχές το δικό μας  αγαπημένο Eau de Parfum και να το φορέσουμε πάνω από το αυθεντικό White Musk® της The Body Shop για να το φέρουμε ακριβώς στα μέτρα μας,  ανάλοα μα τα κέφια της στιγμής και την προσωπικότητά μας! 



WHITE MUSK®
RADICAL EAU DE PARFUM
15 ml 12,00€
Εξατομικεύστε το Musk σας με
ζωηρά εσπεριδοειδή, πράσινες
πινελιές και γήινες νότες από 
βασιλικό, petigrain, vetiver
και cruelty-free musk.


WHITE MUSK®
LOVER EAU DE PARFUM
15 ml 12,00€
Δώστε στο Musk σας πιο ζεστό
χαρακτήρα με πικάντικες και
παιχνιδιάρικες νότες. από
ροζ πιπέρο, ίριδα και μελιτζάνα.


 WHITE MUSK
FREE EAU DE PARFUM
15 ml 12,00€

Χαρίστε στο Musk σας πιο δροσερό
χαρακτήρα με αναζωογονητικές
νότες μεταλλικής φρεσκάδας από
σταφίδα, μαργαρίτα και σανδαλόξυλο.


      Τα νέα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα 24/5/2021 στα καταστήματα της The Body Shop 
και online στο www.thebodyshop.gr



Σας φιλώ!


Ωραία, πάμε τώρα να δούμε και αυτό...

No comments: