May 15, 2021

Όλη η νέα βασική συλλογή της essence -Άνοιξη/κ\Καλοκαίρι 2021


      Εγγυημένα και εντελώς cruelty free, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν, όλα τα νέα προϊόντα της βασικής σειράς Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 της essence μας περιμένουν στα καταστήματα για να επέλθει η ανανέωση που αναμφίβολα χρειαζόμμμαστε... Η πολυαγαπημένη μου εταιρεία παραμένει πιστή, όπως χαρακτηριστικά λέει, στο σύνθημα Less is more -το λιγότερο είναι περισσότερο, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά και χωρίς αμφιλεγόμενες πρώτες ύλες (PEGs, parabens και μικροπλαστικά σωματίδια) στην παραγωγή των προϊόντων, αλλά με όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό φυσικών συστατικών. Προσωπικά ξεχωρίζω την πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή SKIN LOVIN’ με ήπιες συνθέσεις που απευθύνονται ειδικάι στις ευαίσθητες επιδερμίδες (χωρίς πρόσθετα αρώματα, αλκοόλ, σιλικόνες, parabens και ορυκτέλαιο και είναι και μη φαγεσωρογόνα για εμάς τις λιπαρές!), αλλά και τα προϊόντα περιποίησης χειλιών. Π'αμε να τα δούμε όλα μαζί αναλυτικά και να φτιάξουμε λίστα αγορών, πριν εκδράμουμε στα μαγαζιά!!!






SKIN LOVIN’ PRIMER- 4,89€*
Το SKIN LOVIN 'PRIMER είναι η τέλεια βάση για ένα μακιγιάζ εγγυημένα ανέμελο: έχει ελαφριά αίσθηση σαν φτερό, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Η ενυδατική, καταπραϋντική για το δέρμα αλόη βέρα εξασφαλίζει μια εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Η απαλή υφή είναι μη φαγεσωρογόνος και ιδανικά σχεδιασμένη για ευαίσθητο δέρμα. Το primer δημιουργεί μια φυσική εμφάνιση στη στιγμή και δίνει στο δέρμα ένα φρέσκο φινίρισμα. 





SKIN LOVIN’ MINERAL POWDER- 4,49€*
01 TRANSLUCENT
 Η διαφανής πούδρα της σειράς SKIN LOVIN' παρέχει ματ, θολό φινίρισμα χωρίς να βαραίνει το δέρμα. Χάρη στα θρεπτικά συστατικά όπως η αλόη βέρα και τα μεταλλικά στοιχεία, η επιδερμίδα δείχνει φυσική και λεία. Η πούδρα είναι επίσης μη φαγεσωρογόνος και δίνει στο δέρμα μια κομψή εμφάνιση. Χάρη στη λεπτή και συμπαγή συσκευασία της, χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα και σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς για κάθε μέρα. 
 




SKIN LOVIN’ CONCEALER- 3,59€*
Το πολυτάλαντο προϊόν ομορφιάς για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα: το SKIN LOVIN 'CONCEALER κρύβει εύκολα κηλίδες και κοκκινίλες. Είναι ελαφρύ και η μη φαγεσωρογόνος σύστασή του είναι μόλις αισθητή και θρέφει το δέρμα με ενυδατική αλόη βέρα. Το κονσίλερ μπορεί να κτιστεί σε στρώσεις για μεσαία έως υψηλή κάλυψη.  Σε τρεις αποχρώσεις (05 FAIR, 10 LIGHT, 20 MEDIUM).




Επανακυκλοφορία 
STAY ALL DAY 16H FOUNDATION –4,89€* 
Το δημοφιλές STAY ALL DAY 16H FOUNDATION αναβαθμίζεται καθώς η φόρμουλά του έχει αναθεωρηθεί πλήρως! Είναι πλέον απαλλαγμένο από σιλικόνες, parabens, μικροπλαστικά σωματίδια, αλκοόλ, αρώματα και έλαια - στην ίδια ασυναγώνιστη τιμή και με την ίδια απόδοση που έχει κερδίσει τους καταναλωτές εδώ και χρόνια. Το foundation κυκλοφορεί πλέον σε γυάλινη, υψηλής ποιότητας συσκευασία και με την εξαιρετικά απαλή υφή του, χαρίζει μια ομοιόμορφη, ομαλή επιδερμίδα για έως και 16 ώρες. Δίνει μεσαία έως υψηλή κάλυψη, είναι αδιάβροχο και δεν μεταφέρεται ακόμη και όταν φοράτε μάσκα. Σε έξι αποχρώσεις(05 SOFT CREAM, 08 SOFT VANILLA, 10 SOFT BEIGE, 15 SOFT CREME, 20 SOFT NUDE, 30 SOFT SAND).





PRIME STUDIO PORELESS +skin blurring PUTTY PRIMER-4,49€*
Βελτιώνει τους πόρους - χωρίς τηνπροσθήκη σιλικόνης! Το νέο PUTTY PRIMER με ένα soft-focus εφέ και σκουαλένιο, δημιουργεί μια ομαλή επιδερμίδα και κάνει ακόμα και τους μεγάλους πόρους σχεδόν να εξαφανίζονται. Επιπλέον, εξασφαλίζει μακιγιάζ μεγαλύτερης διάρκειας χάρη στο ματ φινίρισμα. Αφού εφαρμόσετε την ροζέ υφή, περιμένετε περίπου πέντε λεπτά και μετά συνεχίστε κανονικά τη ρουτίνα ομορφιάς σας.




GLOW GLOW go! INSTANT HIGHLIGHTER-4,49€*
01 FAIRY LIGHTS
Λάμψη εν κινήσει - το GLOW GLOW go! INSTANT HIGHLIGHTER δίνει στο δέρμα μια τέλεια λάμψη στη στιγμή. Χάρη στο πρακτικό απλικατέρ, σας επιτρέπει να τονίσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και να δώσετε τον σωστό τόνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Θέλετε να προσθέσετε την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ σας εν κινήσει; Απλώς βάλτε το GLOW GLOW go! INSTANT HIGHLIGHTER στην τσάντα σας και είστε έτοιμοι να λάμψετε! 




HELLO, GOOD STUFF! FACE OIL -4,99€*
Περιποίηση δέρματος με εγγυημένη λάμψη: Το HELLO, GOOD STUFF! FACE OIL ενυδατώνει εντατικά, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα χάρη στο έλαιο τριαντάφυλλου που περιέχει. Με 2% περιεκτικότητα σε σκουαλένιο, το λάδι προσώπου κάνει το δέρμα μαλακό και απαλό. Αυτό το πολυχρηστικό λάδι είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ως μέρος της καθημερινής φροντίδας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer. 




HELLO, GOOD STUFF! MILKY FACE MOISTURIZER- 4,99€*
 Οι Foodies είναι εδώ και καιρό εξοικειωμένοι με τον κουρκουμά, χάρη στις θετικές του ιδιότητες, αλλά αυτό το απίθανο συστατικό λειτουργεί εξίσου θαυματουργά και στην περιποίηση του δέρματος. Η ελαφριά σύσταση του Milky Face Moisturizer με κουρκουμά και νερό βρώμης απορροφάται γρήγορα και καταπραΰνει το δέρμα. Για μία δόση φρεσκάδας το πρωί ή σαν primer για το μακιγιάζ; Και τα δύο είναι δυνατά, επειδή η ενυδατική κρέμα είναι ένας ευέλικτος σύντροφος για καθημερινή χρήση και είναι βέβαιο ότι θα χωρέσει σε οποιαδήποτε τσάντα, χάρη στο φιλικό του μέγεθος - ιδανικό και για ταξίδια.



HELLO, GOOD STUFF! FACE MASK- 4,99€*
Ώθηση ενέργειας για όλες τις αισθήσεις! Η αναζωογονητική μάσκα προσώπου με ενυδατικό νερό αγγουριού κάνει το κουρασμένο δέρμα να φαίνεται ξανά λαμπερό και ελαστικό σε χρόνο μηδέν. Απλώς εφαρμόστε τη μοναδική τζελ υφή ομοιόμορφα στο πρόσωπο, αφήστε τη για δύο έως τρία λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό - το πρόσωπό σας σίγουρα θα αποκτήσει λάμψη και φανταστική φρεσκάδα. 




HELLO, GOOD STUFF! DEPUFF EYE SERUM-4,19€*
 Η ενυδατική φόρμουλα του HELLO, GOOD STUFF! depuff eye serum με υαλουρονικό οξύ, καφεΐνη, χυμό αγγουριού και vegan υποκατάστατο κολλαγόνου, είναι μια ώθηση αφύπνισης για τα κουρασμένα μάτια. Απλώστε λίγο ορό κάτω από τα μάτια για μία τέλεια φρέσκια εμφάνιση. 






24/7 HAND CREAM & MASK- 3,99€*
Άμεση ανακούφιση για ξηρά και τραχιά χέρια: χάρη στη διακριτικά αρωματισμένη 24/7 HAND CREAM & MASK με τζίνσενγκ, το ευαίσθητο, στρεσαρισμένο δέρμα στα χέρια ενυδατώνεται και φροντίζεται εντατικά. Μία μικρή ποσότητα στα χέρια είναι το μόνο που χρειάζεστε όταν είστε εν κινήσει. Η πλούσια κρέμα απορροφάται γρήγορα και μαλακώνει αμέσως το δέρμα. Για να περιποιηθείτε τα ιδιαίτερα ξηρά χέρια, αφήστε την κρέμα να δουλέψει όλο το βράδυ σαν μάσκα, φορώντας τα 24/7 CARE & PROTECT COTTON GLOVES. 





 
24/7 CARE & PROTECT COTTON GLOVES-2,99€*
Είτε χρησιμοποιούν το smartphone, μαγειρεύουν, τακτοποιούν το διαμέρισμα ή ασκούνται στο γυμναστήριο: τα χέρια μας είναι πάντα σε δράση! Γι ' αυτό είναι απαραίτητη η τακτική και εντατική φροντίδα. Τα 24/7 CARE & PROTECT COTTON GLOVES είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για πανέμορφα, περιποιημένα χέρια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το εικοσιτετράωρο: τη νύχτα μπορούν να φορεθούν στο κρεβάτι σε συνδυασμό με μια καταπραϋντική κρέμα χεριών για την αποφυγή λεκέδων στα σεντόνια. Προσφέρουν επίσης προστασία από μικρόβια όταν κάνετε τα ψώνια σας και μπορούν να φορεθούν και κάτω από τα λάτεξ γάντια. Ο λεοπάρ σχεδιασμός σε έντονο κίτρινο χρώμα σάς βάζει αμέσως σε καλή διάθεση και σας κάνει να φαίνεστε άνετοι και κομψοί. Τα γάντια είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και πλένονται στους 60 βαθμούς. 





extreme GEL REFILL nail sealer-2,99€*
 Αργεί το επόμενο ραντεβού σας στο σαλόνι περιποίησης νυχιών, αλλά θέλετε να κάνετε τα νύχια σας να φαίνονται τα καλύτερα εδώ και τώρα; Ή θέλετε τα τζελ νύχια σας να μεγαλώνουν όσο πιο διακριτικά γίνεται; Εδώ έρχεται το θαυμαστό όπλο για άμεση βοήθεια στο σπίτι: το extreme GEL REFILL nail sealer. Κρύβει εύκολα το κενό μεταξύ του τζελ και του δέρματος. Χάρη στην υφή του που μοιάζει με τζελ, το nail sealer εφαρμόζεται εύκολα, μπορεί να κτιστεί σε πολλές στρώσεις και στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα - έτσι τα νύχια φαίνονται τέλεια καλλωπισμένα σε λίγα δευτερόλεπτα. 




Sanitizer Resistant Top Coat-2,49€*
Τέλεια περιποιημένα νύχια, βαμμένα σε φωτεινά χρώματα, παρά το αντισηπτικό; Τους τελευταίους μήνες, τα αντισηπτικά χεριών έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ωστόσο, η συχνή χρήση απολυμαντικών αποτελεί πραγματική πρόκληση για τα νύχια και το μανικιούρ: το βερνίκι νυχιών γίνεται θαμπό, μαλακώνει και δεν διαρκεί τόσο πολύ. Ο νέος σωτήρας για το μανικιούρ στο σπίτι: το Sanitizer Resistant Top Coat! Η καινοτόμος σύστασή του προστατεύει το χρώμα και τη λάμψη του βερνικιού νυχιών, ακόμη και με τη συχνή χρήση αντισηπτικών. 




French Manicure Stencils -1,29€*
Τα σωστά στένσιλ είναι απαραίτητα για ένα άψογο γαλλικό μανικιούρ, καθώς διευκολύνουν τη δημιουργία τέλειων γραμμών. Τα νέα French Manicure Stencils προσφέρουν συνολικά 60 στένσιλ σε τρία απίθανα σχήματα: μισοφέγγαρο, τριγωνικό σχήμα και σχήμα καρδιάς. Ανεξάρτητα από το στιλ που προτιμάτε, τα στένσιλ τοποθετούνται και αφαιρούνται εξαιρετικά εύκολα. 




01 QUICK IN PINK

02 BLUSH RUSH

03 READY STEADY RED

04 CHERRY ON THE RUN


05 PURPLE EXPRESS

06 YELLOW TO GO

PRETTY FAST NAIL POLISH-1,69€*
Τα pretty FAST βερνίκια νυχιών στεγνώνουν μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείτε να τα ταιριάξετε γρήγορα με το ντύσιμό σας κάθε πρωί. Τα βερνίκια είναι επίσης πάντα έτοιμα για χρήση εν κινήσει και είναι βέβαιο ότι χωράνε σε οποιαδήποτε τσάντα χάρη στο μικρό μπουκαλάκι των 5 ml. Με έξι εξαιρετικά ωραίες αποχρώσεις για να διαλέξετε, οι πειραματισμοί και τα πολύχρωμα στιλ είναι πλέον μέρος της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς. Ποιος μπορεί να αντισταθεί; 





01 OMG
02 UNIQUE

03 LIMITLESS

04 STUNNING


LASH LIKE A BOSS FALSE LASHES-3,79€*
 Οι ογκώδεις βλεφαρίδες είναι το παν! Εάν από τη φύση τους οι βλεφαρίδες σας δεν είναι τόσο πλούσιες, οι LASH LIKE A BOSS FALSE LASHES έρχονται για να δώσουν στα μάτια σας το απόλυτο τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Χάρη στην ευέλικτη ταινία οι βλεφαρίδες εφαρμόζονται πολύ εύκολα, ενώ η κόλλα που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία εξασφαλίζει ότι θα παραμείνουν στη θέση τους. Και όχι μόνο μία φορά, γιατί οι βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Θα βρείτε 4 vegan εκδοχές -από φυσικό μέχρι δραματικό αποτέλεσμα- οι φαν των βλεφαρίδων έχουν αυτό ακριβώς που επιθυμούν. 






LASH APPLICATOR -2,49€*
Το LASH APPLICATOR σε κομψό ροζέ-χρυσό χρώμα καθιστά γρήγορη και εύκολη την εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων. Η στρογγυλεμένη άκρη αγκαλιάζει αβίαστα το βλέφαρο και την γραμμή των βλεφαρίδων. Χάρη στο πρακτικό σχήμα της λαβής, το εργαλείο «κάθεται» άνετα στο χέρι σας χωρίς να γλιστρά. 






I love extreme crazy volume mascara WATERPROOF -3,59€*
Την περιμέναμε καιρό, αλλά επιτέλους ήρθε: η μάσκαρα της essence με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, η I love extreme crazy volume mascara, είναι τώρα διαθέσιμη και σε ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ εκδοχή. Χάρη στο ιδιαίτερα μεγάλο βουρτσάκι, η κρεμώδης υφή της με το εξαιρετικά μαύρο χρώμα, καλύπτει κάθε βλεφαρίδα και χαρίζει μέγιστο όγκο με μία μόνο εφαρμογή. Και είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει όλη την ημέρα -με άνεμο και βροχή, ιδρώτα και δάκρυα- καθώς είναι εγγυημένα αδιάβροχη. 





 INNER EYE BRIGHTENING PEN - 1,29€*
01 EVERYBODY'S SHADE
Eίναι το αποκορύφωμα σε κάθε μακιγιάζ ματιών. Εφαρμόστε απαλά κατά μήκος της εσωτερικής γραμμής ή στη γωνία του ματιού και το υπέροχο μολύβι σε ανοιχτό ροζ χρώμα, θα κάνει τα μάτια σας να λάμπουν και να δείχουν μεγαλύτερα. Η απαλή υφή του απλώνεται εύκολα και διαρκεί. 





01 DON'T STOP BLOOMING

02 DON'T STOP BELEAFING


OUT IN THE WILD EYESHADOW PALETTES -8,99€*
Με τις υπέροχες παλέτες σκιών OUT IN THE WILD και τα δύο είναι δυνατά. Από ματ μέχρι μεταλλικά φινιρίσματα, η κάθε παλέτα περιέχει 12 αποχρώσεις που προσφέρουν τα τέλεια χρώματα για το μακιγιάζ στα μάτια - για λουλουδένιο ή φυσικό look. Οι αποχρώσεις στην παλέτα OUT IN THE WILD «Don’t stop blooming» κυμαίνονται από διακριτικό μπεζ και κομψό ροζέ μέχρι βαθύ κόκκινο του τριαντάφυλλου και μυστηριώδες ανθρακί. Εμπνευσμένη από τα χρώματα του φυλλώδους δάσους, η παλέτα OUT IN THE WILD «Don't stop beleafing» περιλαμβάνει αποχρώσεις ανοιχτού κρεμ, εκλεπτυσμένου γκρικαφέ, μπρονζέ και σκούρου πράσινου. Και η πιο ξεχωριστή πινελιά: Η τρισδιάστατη αίσθηση των παλετών σε παρασύρει μόλις τις ανοίξεις στον μαγικό φυσικό κόσμο των τριαντάφυλλων και των φοινικόδασων. Εμπνευστείτε από τον άγριο κόσμο τητης ζούγκλας!







BROW POWDER & DEFINE PEN -4,19€*
Ισχύς εν τη ενώσει για τέλεια στιλ στα φρύδια! Με τις δύο άκρες του, το BROW POWDER & DEFINE PEN συνδυάζει ένα ακριβές σχήμα και ένα φυσικό γέμισμα. Το τριγωνικό στυλό είναι ιδανικό για ένα απαλό περίγραμμα φρυδιών και σχεδίαση λεπτών γραμμών. Η υφή του στο σφουγγαράκι γίνεται από κρεμώδης σε πουδρένια αφού εφαρμοστεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσετε διακριτικά τυχόν κενά στα φρύδια. Και οι δύο τύποι είναι μεγάλης διάρκειας. Σε τέσσερις αποχρώσεις (01 BLONDE-MEDIUM BROWN, 02 WARM DARK BROWN, 03 COOL DARK BROWN, 04 DEEP BROWN)





BROW WAX PEN -2,49€*
Το BROW WAX PEN επαναφέρει τα ακατάστατα φρύδια σε τάξη και τους δίνει ένα φυσικό σχήμα. Χάρη στη διάφανη υφή του, τυχόν «ατυχήματα» στο μακιγιάζ των φρυδιών είναι πια παρελθόν. Όταν βιάζεστε το πρωί ή βγαίνετε έξω τελευταία στιγμή, μερικές πινελιές από το BROW WAX PEN είναι το μόνο που χρειάζεστε για το τέλειο στιλ στα φρύδια. 







what the fake! PLUMPING LIP FILLER -3,79€*
01 OH MY PLUMP!
50 λάτρεις της ομορφιάς το δοκίμασαν και τρελάθηκαν! Το what the fake! PLUMPING LIP FILLER αλλάζει το παιχνίδι για γεμάτα, ογκώδη χείλη. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, εξομαλύνει ορατά τις μικρές γραμμές, κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα και αφήνει πίσω του ένα πανέμορφο γυαλιστερό φινίρισμα. Επιπλέον, ενυδατώνει και δίνει ένα ευχάριστο cooling εφέ - και όλα αυτά χωρίς την προσθήκη μικροπλαστικών, parabens, PEGs και ορυκτέλαιου. 






glimmer GLOW Lipstick -3,79€*
Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος κάθε κοπέλας! Αυτό που ισχύει για τα ωραία κοσμήματα ισχύει τώρα και για το μακιγιάζ, καθώς μια λάμψη κάνει την είσοδό της στα νεσεσέρ καλλυντικών με το glimmer GLOW Lipstick. Σωματίδια γκλίτερ δίνουν στο διαφανές κραγιόν μια ακαταμάχητη λάμψη - αλλά μόλις εφαρμοστεί, παρέχει στα χείλη και μια απαλή ροζέ απόχρωση για μια φυσική εμφάνιση. Το καλύτερο από όλα, το κραγιόν δεν περιέχει μικροπλαστικά, parabens, PEG ή ορυκτέλαιο. 









LIP CARE BOOSTERS 
Φροντισμένα χείλη για το απόλυτο no-make-up look; Κανένα πρόβλημα: Η σειρά LIP CARE BOOSTER είναι το νέο must για απαλά, μαλακά και γεμάτα χείλη - το καθένα από αυτά έχει 10% περιεκτικότητα σε φυτικά έλαια! Το Lip Peeling με πλούσιο έλαιο αβοκάντο, σε πρακτική συσκευασία σε στικ, εξασφαλίζει ελαστικά, απαλά χείλη και δίνει μια φρέσκια αίσθηση. Το Lip Butter με 10% λάδι καρύδας φροντίζει και αναπλάθει τα σκασμένα χείλη, ταξιδεύοντάς σας σε εξωτικούς προορισμούς. Το Lip Serum εμπλουτισμένο με έλαιο ροδάκινου, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη για ένα εντυπωσιακό, λαμπερό χαμόγελο. 
Lip Peeling-2,29€*
 Lip Butter-2,49 €*
 Lip Serum-3,59€**







* προτεινόμενη λιανική τιμή

Σας φιλώ!



 Δείτε και αυτό...



No comments: