May 26, 2021

ERRE DUE Summerlust| Bronze '21 makeup collection



      Η νέα συλλογή Bronze 2021 “Summerlust” της ERRE DUE δηλώνει εμπνευσμένη από ένα καλοκαίρι που περιμέναμε περισσότερο από κάθε άλλο...και ποιός μπορεί να το αρνηθεί αυτό, όχι, πείτε μου!!! Το όνομα της καλοκαιρινής αυτής makeup coollection προέρχεται από των συνδυασμό των δύο λέξεων Summer + lust = ο πόθος του καλοκαιριού, η λαχτάρα για τη χρυσή εποχή της ανεμελιάς. Όπως λέει και η ίδια η η εταιρεία...
"Η χρυσή άμμος, η ραστώνη του μεσημεριού, οι ηλιαχτίδες που μπαίνουν από το μισόκλειστο παντζούρι, η πρωινή αύρα που ασημίζει τη θάλασσα, οι χάλκινες σκιές πάνω στους λευκούς τοίχους, το κοραλλί ηλιοβασίλεμα που βάφει τον ουρανό χίλια χρώματα, τα μπρούτζινα από τον ήλιο, σαν αγάλματα, σώματα. Απ’ όλα αυτά εμπνέεται η συλλογή “Summerlust”. Κι όμως αυτό το καλοκαίρι είναι πολλά παραπάνω. Είναι “πιο καλοκαίρι” από κάθε άλλο, γιατί διαδέχεται έναν χειμώνα που φάνταζε ατελείωτος."

Η συλλογή “Summerlust” λοιπόν απευθύνεται  στη γυναίκα που θέλει να ζήσει επιτέλους στο δικό της καλοκαίρι (μάλλον σε όλες μας, δηλαδή 👍) , την αισθησιακή, αέρινη, σαγηνευτική και παράλληλα γήινη, τολμηρή και σίγουρη. Όπως και στις περισσότερες limited edition συλλογές μακιγιάζ που κυκλοφορούν για τους καλοκαιρινούς μήνες, έτσι και στην Bronze 2021 “Summerlust” θα βρούμε ζεστές, natural και bronze αποχρώσεις, χρυσαφένιες λάμψεις και μεταλλικές υφές - πάμε να δουμε αναλυτικά όλα τα προιόντα!




BEAUTY COLOR PALETTE 502 - 20,50€

Η Beauty Color Palette είναι πιο αισθησιακή, πιο αέρινη και πιο σαγηνευτική από ποτέ. Είναι εμπνευσμένη από τη γυναίκα της νέας συλλογής Summerlust. Τη γυναίκα που θέλει να ζήσει επιτέλους στο δικό της καλοκαίρι. Γήινη και παράλληλα τολμηρή, παλέτα με τέσσερις matte και satin σκιές ματιών και ρουζ. Με λεπτή, βελούδινη σύνθεση που προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα για ένα καλοκαίρι, “πιο καλοκαίρι” από κάθε άλλο.


 

BLUSH & GLOW PALETTE 402 - 21,00€

Summer + lust = ο πόθος του καλοκαιριού, η λαχτάρα για τη χρυσή εποχή της ανεμελιάς. Η χρυσή άμμος, η ραστώνη του μεσημεριού, οι ηλιαχτίδες που μπαίνουν από το μισόκλειστο παντζούρι, αποτυπώνονται στην Blush & Glow Palette. Παλέτα με τρεις καλοκαιρινές αποχρώσεις ρουζ και highlighter, με satin τελείωμα, που χαρίζει μπρούτζινη λάμψη από τον ήλιο, σε πρόσωπο και σώμα. Έχει λεπτή, βελούδινη υφή, μεγάλη διάρκεια και πλούσιο χρώμα, γιατί αυτό το καλοκαίρι όλα βάφονται στα χρώματα του ήλιου.



LUMINOUS DUO EYE SHADOW 511 - 12,75€

Το πολυπόθητο καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ. Κι εμείς είμαστε επιτέλους μαζί, χαλαροί, ξέγνοιαστοι. Μαζί είναι και οι δύο αποχρώσεις της Luminous Duo Eye Shadow. Διπλή σκιά ματιών στα χρώματα της πρωινής αύρας που ασημίζει τη θάλασσα και του ηλιοβασιλέματος που βάφει τον ουρανό. Με τεχνολογία baked και μοναδική σύνθεση, που υπόσχεται φυσικό αποτέλεσμα ή super έντονο, με στεγνό ή βρεγμένο πινέλο. Έχει πλούσιο, γεμάτο χρώμα και δίνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα με satin τελείωμα. Περιέχει βιταμίνη Ε και λάδι Jojoba που φροντίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.


STARLIGHT LIP CREAM -  14,50€

Τολμηρή και σίγουρη. Έτοιμη να ζήσει την ανεμελιά του καλοκαιριού. Ο ήλιος παίζει με την άμμο και τα χείλη της παίρνουν τη λάμψη του μεσημεριού με το Starlight Lip Cream. Υγρό κραγιόν με glitter για ένα λαμπερό, σαγηνευτικό και αισθησιακό αποτέλεσμα στα χείλη. Με ελαφριά υφή που δεν κολλάει και υπόσχεται ευχάριστη εφαρμογή και απαλή, βελούδινη αίσθηση.




SATIN LIQUID LIPSTICK -  14,50€

Πόθος, λαχτάρα, ανεμελιά. Σώματα μπρούτζινα από τον ήλιο, σαν αγάλματα, χείλη που βάφονται με τα χρώματα του καλοκαιριού. Το Satin Liquid Lipstick, διατίθεται σε δύο νέες αποχρώσεις, θυμίζοντας μας ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Πιο τολμηρό, πιο χρωματιστό από ποτέ. Κραγιόν σε υγρή μορφή με πλούσια, κρεμώδη υφή, γεμάτο χρώμα και satin αποτέλεσμα. Με καινοτόμα σύνθεση που μετατρέπεται σε ένα ελαστικό, λεπτό φιλμ πάνω στα χείλη, προσφέροντας αξεπέραστη άνεση και μία εκπληκτική εμπειρία απαλότητας. Έχει ενυδατικές ιδιότητες και αποτέλεσμα που διαρκεί, για χείλη πραγματικά υπέροχα.


EXCLUSIVE NAIL LACQUER -  6,10€

Η χρυσή άμμος μπλέκεται με τα χρώματα του ήλιου και δημιουργούν δύο νέες αποχρώσεις Exclusive Nail Lacquer. Βερνίκι νυχιών με πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια. Έχει επαναστατική σύνθεση που αποτρέπει το ξεφλούδισμα και προστατεύει από το κιτρίνισμα.




PRO GEL NAIL LACQUER - 7,50€  ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ 560-563-564-565
Το κοραλλί ηλιοβασίλεμα βάφει το γαλάζιο του ουρανού με χίλια χρώματα και η συλλογή “Summerlust” ολοκληρώνεται με τέσσερις νέες αποχρώσεις Pro Gel. Βερνίκι νυχιών, με σύνθεση gel για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι, χωρίς τη χρήση λάμπας. Με πλούσιο χρώμα, μοναδική λάμψη και διάρκεια έως και 10 ημέρες.

SUMMER IS HERE!!!


Σας φιλώ!

Ελάτε τώρα να δούμε και αυτό...

No comments: