September 29, 2021

Review - Revox Japanese Ritual Tonic Moisturising Essence + Smoothing Facial serum


         Μπορώ με βεβαιότητα πλέον να δηλώσω ότι η REVOX  κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα με τις αγαπημένες μου εταιρείες περιποίησης...  αφού δοκίμασα πολλά από τα προϊόντα της και μέχρι στιγμής δεν έχω απογοητευτεί από κάνενα (κάτι που, πιστέψτε με δεν είναι εύκολο - αν δεν το ξέρατε ήδη, σας ενημερώνω ευθαρσώς ότι είμαι μέγα στραβόξυλο😁) Μου αρέσουν πολύ οι λιτές, σωστά μελετημένες και με προσεγμένα συστατικά συνθέσεις, οι υφές των προϊόντων που είναι  ευχάριστες στη χρήση και οι τιμές τους, απλά τέλειες! Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το Japanese Ritual Tonic Moisturising Essence και το Japanese Ritual Smoothing Facial serum κι εδώ θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου κι όλα όσα πρέπι να ξέρετε για αυτά τα δύο προϊόντα!





    JAPANESE RITUAL
     Η σειρά αυτή είναι εμπνευσμένη από το ιαπωνικό παραδοσιακό τελετουργικό ομορφιάς και τα ασιατικά μυστικά της νεανικής όψης. Ε'ιναι προσαρμοσμένη στις καθημερινές ανάγκες του δέρματος και σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει ανώτατα επίπεδα ενυδάτωσης και να επιβραδύνει τη φυσική διαδικασία γήρανσης.


Τι λέει η εταιρεία για αυτό το 
προϊόν ...
 Ελαφρύ τόνερ, εμπλουτισμένο με συμπυκνωμένα θρεπτικά συστατικά. Το ανάλαφρο mist ενυδατώνει άμεσα το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, επαναφέροντας τη φυσική του ισορροπία και λάμψη. Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση.
Η φόρμουλα του είναι πλούσια σε καταπραϋντικό άνθος κερασιάς από την Ιαπωνία, που θεωρείται πηγή νεότητας και φρεσκάδας., εκχύλισμα ροδιού, που ρυθμίζει την παραγωγή σμηγματος, υαλουρονικό οξύ, που αποτρέπει την απώλεια νερού από την επιδερμίδα και γάλα ρυζιού, που βελτιώνει την ελαστικότητα της.
 


🌸 Ηγνώμη μου
Από τα πιο ωραία face mists που εχω δοκιάσει - δεν ξέρω γιατί το ονόμασαν essence, η σύνθεσή του είναι πολύ ανάλαφρη, σαν νεράκι και δεν θυμίζει καθόλου τα ελαφρώς πιο παχύρρευστα essences. ίσως επειδή τα συστατικά του παραπέμπουν περισσότερο σε essence... anyway!
Μια που λέμε για συστατικά, στο ingredients list του βλέπουμε επίσης την σούπερ ενυδατική γλυκερίνη και καταπραϋντική πανθενόλη, δύο υπέροχα και πολύ αγαπημένα συστατικά που αγαπούν όλες οι επιδερμίδες. Αυτό που δεν θα αγαπήσουν, όσοι αναζητούν fragrance free συνθέσεις κι έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα, είναι η προσθήκη αρώματος, οπότε δεν θα σας το πρότεινα. Αν όμως η παρουσία αρώματος δεν σας απασχολεί, πρέπει να πω ότι αυτο το mist έχει υπέεεεροχη μυρωδιά, διακριτική, γλυκιά και φρουτένια (cherry blossom) και ειλικρινά μου φτιάχνει τη διάθεση, κάθε φορά που το εφαρμόζω.

Μου αρέσει να το χρησιμοποιω κυρίως στην πρωινή μου ρουτίνα, αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν τα σέρουμ, αλλά μερικές φορές και ανάμεσα στα σέρουμ και την ενυδατική μου, για να διατηρώ το δέρμα νωπό κια να απορροφώνται τα προϊόνα σε μεγαλύτερο βάθος από την επιδερμίδα - αυτό το κολπάκι δίνει στο δέρμα και μια φυσική, λαμπερή όψη, δοκιμάστε το! Είναι επίσης πολύ

 ευχάριστο προϊόν και για φρεσκάρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά δεν νομίζω να λειτουργήσει ικανοποιητικά ως setting spray για το μακιγιάζ (άλλωστε δεν προορίζεται για κάτι τέτοιο, είναι καθαρά ενυδατικό και τονωτικό). Εξαιρετικό, το αγάπησα αμέσως!

____________________________________

[Ingredients: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Oryza Sativa Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Glycerin, Hydrolyzed Rice Protein, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.]





Τι λέει η εταιρεία για αυτό τοπροϊόν ...
Μια ελαφριά σύσταση που δίνει την αίσθηση άμεσης λείανσης και σφριγηλότητας, μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα. Με θρεπτικό και αντιοξειδωτικό άνθος κερασιάς, που αναζωογονει και ενυδατώνει, υαλουρονικό οξύ, που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας και βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και έλαιο ρυζιού και αλλαντοΐνη, που ενισχύουν την ελαστικότητα και εξομαλύνουν την υφή της επιδερμίδας.



🌸 Η γνώμη μου
Ένα πολύ συμπαθητικό σέρουμ με γαλακτώδη, περλέ σύσταση σε γυάλινο μπουκαλάκι με πιπέτα (dropper bottle) και την ίδια, υπέροχη μυρωδιά με το παραπάνω face mist. Και αυτό απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρή, βαριά ή κολλώδη αίσθηση, είναι ελαφρύ και εύχρηστο. 

Η σύνθεση του είναι ιδανική για skincare layering και μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα, καθώς δεν περιέχει "δύστροπα" ενργά συστατικά που δεν συνεργάζονται με άλλα(όπως , για παράδειγμα, υδροξύ οξέα, ασκορβικό οξύ, ρετινοειδή κτλ). 
Και αυτό το χρησιμοποιώ το πρωί, κάνει το δέρμα μου πολύ απαλό και λεί και γενικώς μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις...έχω όμως ένα παράπονο (αλίμονο, δεν θα ειχα???). 

Η συσκευασία των 20 ml είναι μικρούλα - τα περισσότερα σέρουμε είναι στα 30 ml (πολλά και στα 50 πλέον) και όπως και να το κάνεις, τα 20 τελειώνουν πολύ γρήγορα...  μεγαλύτερο packaging, please!!!! Πάντως το βρίσκω πολύ καλή επιλογή για όλες τις ηλικίες και για όσους ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με το skincare ή θέλουν απλά, βολικά και ευχάριστα προϊόντα .Νομίζω επίσης ότι θα ταιριαξει καλύτερα σε λιπαρές, μεικτές και κανονικές επιδερμίδες.

___________________________________

[Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Prunus Serrulata Flower Extract, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Oryza Sativa Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Phenoxyethanol, Parfum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Styrene/ Acrylates Copolymer, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Mica, CI 77891, CI 75470, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.]




     Τα δύο αυτά προϊόντα της σειράς Japanese Ritual, καθώς και όλα τα υπόλοιπα της εταιρείας REVOX που έχω δοκιμάσει, τα προμηθεύτηκα από το online κατάστημα parfimo.gr, όπου βρίσκω πολλές εταιρείες που δεν είναι ευρέως διαθέσιμες στην Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ, πάρα πολύ καλές τιμές!


Αυτά από εμένα και για σήμερα...
Σας φιλώ!

Δείτε όμως τώρα και αυτό...

No comments: