August 23, 2021

KIKO MILANO Superfood skincare collection - όλη η νέα σειρά περιποίησης με superfoods!

 

     Έχω πολλά, πάρα πολλά χρόνια που μιλάω σε αυτό το blog για την αγάπη που τρέφω για την ιταλική εταιρεία  KIKO MILANO - από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα προϊόντα της, έγινα αμεσως fan! Τότε βέβαια η KIKO διέθετε κυρίως προϊόντα μακιγιάζ και εννοείται ότι με το που άρχισε να επεκτείνεται και η skincare συλλογή της, δοκίμασα αρκετά πραγματάκια και ποτέ δεν απογοητεύτηκα. Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να την τιμήσω... μάλλον όμως αυτό θα αλλάξει με τη νέα συλλογή εμπνευσμένη από SUPERFOODS!
    Η σειρά SUPERFOOD skincare collection περιλαμβανει, 'όπως λέει και η ίδια η εταιρεία, "πρωτότυπες φόρμουλες υψηλής απόδοσης εμπλουτισμένες με αβοκάντοανανάβατόμουροκαρπούζιγκρέιπφρουτ και εκχύλισμα καφέ  για καθαρισμό, θρέψη και εντατική περιποίησητης επιδερμίδας". Ως λάτρης του skincare και έχοντας πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα, θεωρώ τη συγκεκριμένη σειρα εξαιρετική για όσους ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με την καθημερινή τους περιποίηση, αλλά και για όσους θέλουν απλά, εύχρηστα και αποτελεσματικά προϊόντα  που προσαρμόζονται εύκολα σε μια ήδη υπαρχυσα skincare routine... Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της συλλογής και να φτιάξουμε wish list!





Ένα δροσερό καθαριστικό προσώπου, ιδανικό για καθημερινή χρήση, εμπλουτισμένο με  εκχυλίσματα από λεμόνι, πορτοκάλι και grapefruit που χαρίζουν λάμψη και τονώνουν την επιδρμίδα. Με φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών και απαλή τζελ υφή που αφήνει απαλή αίσθηση στο δέρμα.



Μια ελαστική, πρακτική κορδέλα μαλλιών από απαλό ύφασμα και με fun σχεδιασμό, ιδανική για την ολοκλήρωση 
της τέλειας skincare routine. Διαθέσιμη σε ένα μέγεθος.

  



Ένα ενυδατικόl booster προσώπου που χαρίζει άμεσα λάμψη. Εμπλουρισμένο με εκχύλισμα ανανά, γλυκερίνη, βιταμίνη Ε και λεκιθίνη, έχει ευχάριστο, φρουτένιο άρωμα και λεπτόρρευστη, περλέ σύνθεση που απορροφάται γρήγορα και αφήνει ανάλαφρη και άνετη αίσθηση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση ως βάση για μακιγιάζ.



Μια ενυδατική τζελ-κρέμα προσώπου που χαρίζει άμεσα φρεσκάδα, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καρπουζιού και πολύ ευχάριστη, ελαφριά υφή που γίνεται ένα με το δέρμα. Με απαλό άρωμα φρούτων και γρήγορη απορρόφιση.

Μάσκα προσώπου που χαρίζει θρέψη και απαλότητα σε ένα μόνο βήμα.
Εμπλουτισμένη με θρεπτικό εκχύλισμα αβοκάντο, ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε, γλυκερίνη και βούτυρο καριτέ, έχει υπέροχη υφή βουτυρένιας μους που μένει στη θέση της, χωρίς να τρέχει και αφήνει αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα. 
Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα (ιδανικά με το SUPERFOOD FACE MASK BRUSH) και αφαιρείται με νερό μετά από 15 λεπτά.




Το ιδανικό εργαλείο για τηνεφαρμογή οποιασδήποτε μάσκας προσώπου με απόλυτη ακρίβεια και άνεση, χωρίς να λερώνετε τα χέρια σας. Με απαλές τρίχες από μπαμπού που δεν ερεθίζουν το δέρμα και εργονομική λαβή από ανακυκλωμένο πλαστικό.





Ένα ενυδατικό τζελ για την περιοχή των ματιών, εμπλουτισμένο με εκχύλισμ blueberry, γλυκερίνη, έλαιο ηλίανθου, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Είναι ελαφρά αρωματισμένο και η κρεμώδης υφή του προσφέρει άμεση αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας.


Μια πολύ θρεπτική μάσκα χειλιών, εμπλουτισμένη με έλαιο καρύδας, 
γλυκερίνη, έλαιο ηλίανθου και εκχυλίσματα από σπόρους baobab και  raspberry. 
Η ελαφριά τζελ υφή του περιποιείται τα χείλη αφήνοντας τα βελούδινα απαλά - μπορεί
να φορεθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας σαν ενυδατικό μπαλμ ή τη νύχτα για εντατική φροντίδα.
Με γλυκό, φρουτένιο άρωμα.




Ένα απαλό scrub απολέπισης προσώπου για πιο λεία εμφάνιση. Η φόρμουλά του είναι εμπλουτισμένη με καολίνη, γλυκερίνη, εκχύλισμα καφέ με αναζωογονητικές ιδιότητες και πούδρα από σπόρους καφέ, ελαφρόπετρα και τα πούδρα από  κελύφος αμυγδάλου που απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζουν. Με κρεμώδη υφή, ευχάριστα αρωματισμένη με νότες καφέ. 







Θα βρείτε όλη τη σειρά στα καταστήματα KIKO MILANO
και διαιδικτυακά στο kikosoxmetics.gr.


Σας φιλώ!



Αυτό το διαβάσατε???

No comments: