July 11, 2021

ERRE DUE - REGENERAGE ADVANCE skincare collection, μια νέα σειρά φροντίδας προσώπου ενάντια στο χρόνο


Έχω δηλώσει επανειλημμένα πόσο μου αρέσει να βλέπω γνωστές και αγαπημένες εταιρείες προϊόντων μακιγιάζ να επεκτείνονται και στο χώρο του skincare...η ERRE DUE βέβαια διαθέτει πολλά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος εδώ και χρόνια, ΄τωρα τελευταία όμως έχει ανανεωθεί πολύ και τον έχει ανεβάσει τον πήχη!!! Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου REGENERAGE ADVANCE δρα ενάντια στο χρόνο και περιέχει δραστική σύνθεση με συστατικά φυτικής προέλευσης - προλαμβάνει και μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Τα κάνει όλα και συμφέρει και μάλιστα, με Ελβετική υπογραφή.

    Το σύμπλεγμα από τα βλαστοκύτταρα και τον καρπό του super fruit Kiwiberry, πλούσιο σε βιταμίνη C, και το πρωτεϊνικό εκχύλισμα από τους σπόρους του φασολιού Vigna Aconitifolia, είναι τα ευεργετικά συστατικά που βασίζεται η σύνθεση της σειράς REGENERAGE ADVANCE. Είναι μία πολυτελής σειρά με αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, πλούσια σε συστατικά φυτικής προέλευσης, ειδικά σχεδιασμένη για να δρα ως “συμπλήρωμα” βιταμινών για την επιδερμίδα. Ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και συντελεί στη μείωση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης, για λεία, σφριγηλή και ανανεωμένη επιδερμίδα.




AGE-DEFENSE EYE & LIP CREAM - 23,00€
Πλούσια κρέμα με 84% συστατικά φυτικής προέλευσης, συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας στην ευπαθή περιοχή γύρω από τα μάτια και χείλη. Βελτιώνει την ελαστικότητά της και βοηθά στην εξομάλυνση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης. Περιέχει σύμπλεγμα από τα βλαστοκύτταρα και τον καρπό Kiwiberry, πλούσιο σε Βιταμίνη C, που συντελεί στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας, παρατείνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βοηθά στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Με Βούτυρο Καριτέ που ευνοεί την αναγέννηση των κυττάρων και την αναδόμηση της επιδερμίδας, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης και Vigna Aconitifolia, φυσική Ρετινόλη, που ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και συντελεί στη βελτίωση των ρυτίδων στο “πόδι της χήνας”. Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας, ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας για πιο λεία, ξεκούραστη και νεανική όψη.




AGE-DEFENSE DAY CREAM - 29,00€
Κρέμα ημέρας Age-Defense Day Cream, με 95% συστατικά φυτικής προέλευσης, συντελεί στη βελτίωση της επιδερμίδας και των επιπέδων υγρασίας ενισχύοντας την ελαστικότητα της. Διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και βοηθά στην εξομάλυνση των ατελειών, των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης. Είναι εμπλουτισμένη με βλαστοκύτταρα και εκχύλισμα από τον καρπό Kiwiberry, πλούσιο σε Βιταμίνη C, που συμβάλλουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας, παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βοηθούν στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Περιέχει Vigna Aconitifolia, φυσική Ρετινόλη, που ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων και συντελεί στη μείωση των ρυτίδων. Το εκχύλισμα Μαστίχας Χίου, που περιέχει, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και βοηθά στη μείωση των διεσταλμένων πόρων και ατελειών, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, για πιο λεία, υγιή και νεανική όψη, χωρίς γυαλάδες.



AGE-DEFENSE SERUM - 29,00€
Ορός προσώπου Age-Defense Serum, με 94% συστατικά φυτικής προέλευσης, διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας, προσφέροντας πλούσια φροντίδα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένος με βλαστοκύτταρα και εκχύλισμα από τον καρπό Kiwiberry, πλούσιο σε Βιταμίνη C, που συμβάλλουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας, παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βοηθούν στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Περιέχει Vigna Aconitifolia, φυσική Ρετινόλη, που ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων και μειώνει τις ρυτίδες. Το Σησαμέλαιο συμβάλλει στην αναδόμηση, την απαλότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Περιέχει Υαλουρονικό Οξύ που βοηθά στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας για πιο λεία, υγιή και νεανική όψη.



AGE-DEFENSE NIGHT CREAM - 29,00€
Μία θρεπτική κρέμα νυκτός, με 97% συστατικά φυτικής προέλευσης, για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ενίσχυση του τόνου και της ελαστικότητας της επιδερμίδας και βοηθά στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών, των ατελειών και των ρυτίδων. Εμπλουτισμένη με βλαστοκύτταρα και εκχύλισμα από τον καρπό Kiwiberry, πλούσιο σε Βιταμίνη C, που συντελούν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας, παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βοηθούν στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Η Vigna Aconitifolia, φυσική Ρετινόλη, ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων και μειώνει τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης. Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την υγεία της επιδερμίδας. Περιέχει Βούτυρο Καριτέ το οποίο συμβάλει στην αναγέννηση των κυττάρων και την αναδόμηση της επιδερμίδας επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης, για ορατά πιο νεανική και αναζωογονημένη όψη.


SCULPTING NECK & DECOLLETE CREAM - 19,00€

Πλούσια κρέμα με 89% συστατικά φυτικής προέλευσης, σχεδιάστηκε ειδικά για τη σμίλευση του περιγράμματος του προσώπου και την εξομάλυνση των ρυτίδων στο λαιμό και το ντεκολτέ. Η σύνθεση της συντελεί στη βελτίωση των επιπέδων υγρασίας ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με βλαστοκύτταρα και εκχύλισμα από τον καρπό Kiwiberry, πλούσιο σε Βιταμίνη C, που συμβάλλουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας, παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βοηθούν στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Το Άμυλο Ρυζιού έχει την ικανότητα να σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, προσφέροντάς της ενυδάτωση, ζωντάνια και ελαστικότητα. Περιέχει Οργανικό Έλαιο Χοχόμπα το οποίο βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η Vigna Aconitifolia, φυσική Ρετινόλη, βοηθά στην ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και της αναγέννησης των κυττάρων, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και τη μείωση των ρυτίδων. Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας, βελτιώνοντας τον τόνο και την ελαστικότητά της. Η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία, σφριγηλή και ανανεωμένη όψη.



   Τα προϊόντα της σειράς REGENERAGE ADVANCE σχεδιάστηκαν, παράγονται και συσκευάζονται αποκλειστικά στην Ελβετία. Με συστατικά φυτικής προέλευσης, 100% φυσικό άρωμα, D5, Paraben & Mineral Oil Free.





Σας φιλώ!



Αυτό το διαβλάσατε??/

No comments: