July 19, 2016

Φυτικα συμπληρωματα διατροφης απο τον Yves Rocher!

    Δεν μπορω να πω, οτι γενικα συμπαθω τα συμπληρωματα διατροφης,  αυτα εδω ομως ομολογω οτι μου κινησαν αμεσως την περιεργεια... Η Yves Rocher France, η αγαπημενη μου εταιρεια φυτικων καλλυντικων και Νο1 στην κατηγορια της,  μας περιποιειται με τον πιο φυσικο τροπο, οχι μονο με υπεροχα προιοντα καθημερινης φροντιδας, αλλα και εκ των εσω, με μια σειρα συμπληρωματων διατροφης, που δημιουργησε σε συνεργασια με τα εργαστηρια Sante Naturelle. Επιτελους εφτασαν και στη χωρα μας, μετα απο 27 χρονια επιτυχημενης κυκλοφοριας στο εξωτερικο! Οποιος κι αν ειναι ο στοχος σου, αδυνατισμα, γερα μαλλια και νυχια η συσφιγξη επιδερμιδας και αντιγηρανση, ο Yves Rocher υποσχεται να ειναι ο καλυτερος συμμαχος σου!
   Παμε να τα δουμε αναλυτικα?



Hair & nails Food Supplement
30 δισκια, 23,90 ευρω

   Αν τα μαλλια σου ειναι θαμπα, ατονα και κουρασμενα, χωρις ογκο και λαμψη και τα νυχια σου μαλακα και ευθραστα, δοκιμασε τα νεα δισκια του Yves Rocher.
   Περιεχουν εκχυλισμα απο χυμο bamboo, που εχει υψηλή περιεκτικοτητα σε πυριτιο και ειναι εμπλουτισμενος με ψευδαργυρο, που συμβαλλει στην φυσιολογικη συνθεση πρωτεινων απο τον οργανισμο. Επιπλεον, το κοκτειλ αμινοξεων και βιοτινης απο το εκχυλισμα Quinoa εγγυωνται λαμπερα, γεματα μαλλια και δυνατα, υγιη νυχια.
   Ημερησια συνιστωμενη δοση 1 δισκιο με ενα ποτηρι νερο για δυο μηνες.


Firmness Expert Food Supplement
30 δισκια, 25,90 ευρω

  Ενα φυτικο συμπληρωμα διατροφης για συσφιγξη και αντιγηρανση της επιδερμιδας  με εκχυλισμα καρπων αγριοτριανταφυλλιας και συμπλεγμα βιταμινης Ε, ψευδαργυρου και σελινιου, που προστατευουν τα κυτταρα απο το οξειδωτικο στρες. Η 100% φυτικη βιταμινη C της αγριοτριανταφυλλιας συμβαλλει στη φυσιολογικη συνθεση του πολυτιμου για το δερμα μας κολλαγονου-μετα απο δυο μηνες χρησης η επιδερμιδα ειναι εμφανως πιο σφριγηλη και ανανεωμενη. Συνιστωμενη ημερησια δοση, 1 δισκιο με ενα ποτηρι νερο.


  Day/Night Fat Burner
28 δισκια ημερας+28 νυχτας, 31,90 ευρω

  Ενα συμπληρωμα διατροφης εικοσιτετραωρης δρασης για καψιμο του λιπους με 3 φυσικα εκχυλισματα, βιταμινες και ανοργανα στοιχεια. 
Την ημερα το εκχυλισμα πρασινου τσαγιου και του Yerba Mate συμβαλλουν στη σταδιακη μειωση του λιπους και την αποσυμφοριση της λεμφου, ενω τη νυχτα ο χαλκος, το μαγνησιο, η καφεινη και το εκχυλισμα φραγκοσυκου βοηθουν στη φυσικη λειτουργια του μεταβολισμου. Δεν ενδεικνυται η χρηση του απο εφηβους και εγκυμονουσες η θηλαζουσες γυναικες. Διαβαστε προσεκτικα τις οδηγιες χρησης.



    Τα συμπληρωματα διατροφης δεν πρεπει να καταναλωνονται με αδειο στομαχι, δεν αντικαθιστουν μια ισορροπημενη διατροφη και δεν πρεπει να υπερβαινεται η ημερησια συνιστωμενη δοση.


Svelta Diet Coffee
20 φακελακια, 14,50 ευρω

Σκευασμα στιγμιαιου ροφηματος με μοναδικο αρωμα για ενα διαλειμμα πραγματικης ευεξιας μεσα στην ημερα. Περιεχει συνδυασμο απο καβουρδισμενο 100% αραβικο εσπρεσσο και κοκκους πρασινου καφε. Χωρις σακχαρα.Σε πρακτικα φακελακια, για να το εχετε μαζι σας παντου. Αδειαστε το περιεχομενο ενος φακελου σε ενα φλυτζανι ζεστο νερο και απολαυστε τα ευεργετικα του αποτελεσματα στο σωμα σας... Μπορειτε να καταναλωνετε 1-2 φλυτζανια την ημερα.



   Ακολουθηστε τον Υves Rocher Greece στο facebook 
κανοντας κλικ  εδω

Αυτα προς το παρον απο εμενα...
Πολλα φιλια
Κατερινα
 

No comments: