July 17, 2014

Review-Yves Rocher Monoi de Tahiti + Giveaway winner!

bonjour madames!

 

    Εχω αναφερει ξανα διαφορα προιοντα του Yves Rocher, μια εταιρεια που αγαπουσα πολυ παλαιοτερα και ξαναερωτευτηκα πριν ενα χρονο περιπου... Για οσες δεν το ξερετε, η Yves Rocher ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια φυτικων καλλυντικων στον κοσμο, εχει ως εδρα της τη Γαλλια  και τα προιοντα της στη χωρα μας μπορουμε να τα βρουμε κυριως μεσω των αντιπροσωπων της (κατευθυνομενη πωληση, δηλαδη, οπως με την Avon, Oriflame, Amway) η στα καταστηματα Notos Galleries.

 

 

       Δυο προιοντα που απεκτησα τον Μαιο και μου εχουν αρεσει πολυ ειναι το Lagoon Hair & Body wash 150ml και το πολυχρηστικο λαδι Monoi de Tahiti Traditional Tiare Oil 100ml.

  
   Το πρωτο ειναι ενα απαλο καθαριστικο για τα μαλλια και το σωμα με καταπληκτικο αρωμα. Χρειαζεται μικρη ποσοτητα για να δημιουργησει πολυ καλο αφρο που αφηνει και μαλλια και σωμα πολυ πολυ απαλα και αρωματισμενα. 
   Η συνθεση του περιεχει πανω απο 98% φυτικα συστατικα, 0,3% των οποιων ειναι το παραδοσιακο λαδι Monoi απο την Ταιτη και σ'αυτο οφειλεται και η φανταστικη μυρωδια του προιοντος... Εχει επισης βιοδιασπωμενη στνθεση που δεν επιβαρυνει το περιβαλλον και δεν περιεχει σιλικονες και parabens. Τελειο!


  
   Το δευτερο προιον στο γυαλινο μπουκαλι περιεχει ενα υπεροχο λαδι με 50,5% σε περιεκτικοτητα απο το πολυνησιακο  Monoi, το λουλουδι που λατρευουν οι γυναικες της Ταιτης και το χρησιμοποιουν κατα κορον για να διατηρησουν την εξωτικη ομορφια τους!



   Μπορει και αυτο να χρησιμοποιηθει στα μαλλια και το σωμα. Εγω το εβαλα σαν μασκα για λιγη ωρα πριν το λουσιμο και σε συνδυασμο με το προηγουμενο προιον που σας εδειξα , εκτος απο απαλοτητα αφησε και τελεια μυρωδια για πολλη ωρα. Διστασα να το χρησιμοποιησω μετα το λουσιμο, γιατι μου φανηκε καπως βαρυ για τα δικα μου λιπαρα μαλλια, αλλα στο site τουYves Rocher αναφερεται οτι τονιζει το χρωμα τους δινοντας λαμπερες ανταυγειες και τα δυναμωνει σε βαθος,

        Στο σωμα μπορει να χρησιμοποιηθει με πολλους τροπους. Πριν την ηλιοθεραπεια για να διατηρησει και να αναδειξει το μαυρισμα (αν βεβαια ειστε ηδη μαυρισμενες η εχετε σκουροχρωμη επιδερμιδα), μετα την ηλιοθεραπεια για ενυδατωση  και λαμψη η απλως για να αρωματισετε οποιο σημειο του σωματος θελετε.       
    Εγω το χρησιμοποιω σαν ενυδατικο προιον μετα το ντους. Απορροφαται  αρκετα γρηγορα για λαδι και η αισθηση που αφηνει στο δερμα μου αρεσει πολυ... ειλικρινα για τη μυρωδια αυτων των προιοντων μπορω να μιλαω με τις ωρες-ειναι πολυ λουλουδενια και εξωτικη και με κανει να νιωθω υπεροχα! Το μονο που δεν με βολευει σε αυτο το λαδι ειναι το στομιο του μπουκαλιου, θα το προτιμουσα με αντλια η σε σπρευ για ευκολοτερη χρηση.







     Η σειρα Monoi de Tahiti περιλαμβανει κι αλλα  ενδιαφεροντα προιοντα-ενισχυμενο ξηρο λαδι, ξηρο λαδι σε σπρευ, αρωματικο και ενυδατικο body mist και eau de toilette σε συσκευασια των 100 ml. Πολυ θα ηελα να δοκιμασω καποια απο αυτα στο συντομο μελλον!
    Μπορειτε να βρειτε αυτα τα προιοντα σε προσφορα στο ειδικο εντυπο του Yves Rocher πατωντας εδω
   Δειτε ακομα ολα τα προιοντα της εταιρειας στο Πρασινο Βιβλιο Ομορφιας πατωντας εδω


    Τελος, θα ηθελα να ευχαριστησω πααααααρα πολυ ολες εσας που μου φτιαχνετε τη μερα με τα συνεχη καλα σας σχολια και βεβαια ολες εσας που πηρατε μερος στο πρωτο giveaway του blog  μου! Υποσχομαι κι αλλα giveaways στο μελλον!!!

    Και τωρα ηρθε η ωρα
 να ανακοινωσουμε τη νικητρια 
που ειναι η...
lina gibi

Συγχαρητηρια! Λινακι επικοινωνησε μαζι μου για να συνεννοηθουμε πως θα παραλαβεις το πακετακι σου... με πολλη πολλη αγαπη!!!

Και παλι σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ
Θα τα ξαναπουμε συντομα!

Πολλα φιλια
Κατερινα xxx 
 

 

4 comments:

Unknown said...

Ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα!Ειδικά το λαδάκι!

Unknown said...

Υπέροχο και αναλυτικό Review! Και θα πρέπει να πω ως manager στην Yves Rocher ότι πραγματικά αδειάζουν οι αποθήκες για τα συγκεκριμένα προϊόντα Μοnoi de Tahiti. Σ' ευχαριστούμε πολύ!!!!

Unknown said...

Πολύ ωραιο review. Ευχαριστούμε!!! :) Μαρίνα Μουστόγιαννη Πιστοποιημένη Σύμβουλος Ομορφιάς Yves Rocher

Anonymous said...

Πάρα πολύ ωραίο review!!Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω
Φιλιά πολλά από beautydoctor24.blogspot.com