March 8, 2014

Review-Avon Skindisiac body oil spray

hey there beautiful girls!

    Σημερα σας εχω ενα review για ενα προιον που αλλιως μου φανηκε αρχικα και με εκανε να αλλαξα γνωμη στη συνεχεια... προκειται για το Skindisiac body oil spray απο τη σειρα Skin So Soft απο την Avon.




 Γενικως δεν συμπαθω τα λαδια και την αισθηση λιπαροτητας που αφηνουν συνηθως, καθως η επιδερμιδα του προσωπου μου ειναι μεικτη και του σωματος κανονικη .







       Ειδικα το καλοκαιρι, οπως ξερετε, το δερμα μας παρουσιαζει πιο εντονες τασεις λιπαροτητας  λογω της ζεστης, της σκονης και της υγρασιας. Διαβαζα ομως και ακουγα συχνα οτι ενα λαδι σωματος ειναι ιδανικο για τους καλοκαιρινους μηνες, οτι ενυδτωνει τελεια και δινει λαμψη  κι ετσι, το περσινο καλοκαιρι, ειπα να κανω μια δοκιμη με το συγκεκριμενο λαδακι.
      Τα αποτελεσματα με απογοητευσαν πληρως. Αν και το προιον αυτο εφαρμοζεται πολυ ευκολα με το σπρευ και μυτιζει τελεια (θα μπορουσε ανετα να αντικαταστησει ενα αρωμα), αργουσε παρα πολυ να απορροφηθει και η λαδιλα  μεσα στη ζεστη μου ηταν εξαιρετικα δυσαρεστη.Υποθετω οτι μονο οσες εχουν πολυξηρο δερμα  δεν θα εχουν προβλημα με τα λαδια σωματος το καλοκαιρι-εγω πραγματικα αισθανομουν ετοιμη για τηγανισμα!

    Αφησα λοιπον το μπουκαλακι στην ακρη κι ειπα να το χρησιμοποιησω δειλα δειλα το χειμωνα, γιατι λυπομουν να το πεταξω. Η δευτερη ευκαιρια  που του εδωσα  τελικα στεφθηκε με απολυτη επιτυχια! Συμπερανα οτι με το κρυο το προιον λειτουργησε πολυ διαφορετικα-παλι αργει καπως να απορροφηθειλαδι ειναι αλλωστε, ειναι αναμενομενο, καμια σχεση ομως με την αισθηση που αφηνε το καλοκαιρι... τωρα αφηνει το δερμα μου τπεροχα απαλο και αρωματισμενο, χωρις να το βαραινει και να το αισθανομαι μπουκωμενο. Θεωρω οτι καμια κρεμα σωματος η body butter δεν εκανε τοσο καλη δουλεια.
         Σιγουρα θα δοκιμασω κι αλλα παρομοια προιοντα στο μελλον, μονο ομως τους κρυους χειμωνιατικους μηνες-δεν την ξαναπαταω! Το λαδι αυτο περιεχει ενυδατικο ελαιο passionfruit (μαλλον σε αυτο οφειλεται και το φοβερο αρωμα του), η συσκευασια ειναι στα 150 ml και η αρχικη του τιμη ειναι στα 12,50 ευρω. Ευτυχως η Avon κανει πολυ συχνα προσφορες κι ετσι μπορειτε να το βρειτε πολυ φθηνοτερο, οπως τωρα στον τρεχοντα καταλογο 11, που κοστιζει 6,50 ευρω! Στην ιδια σειρα υπαρχει και κρεμα σωματος 200 ml με αρχικη τιμη 15 ευρω, ενω τωρα θα τη βρειτεμε 7,50.

    Αυτα προς το παρον απο εμενα...
    Ν α προσεχετε και να φροντιζετε τον εαυτο σας  με υπεροχα προιοντα καθε μερα!!!
   Πολλα φιλια
   Κατερινα  xxx

2 comments:

Unknown said...

Ωραίο προϊόν φαίνεται!Δεν έχω δοκιμάσει τέτοιο λαδάκι.Προτιμώ τα body sprey!

Unknown said...

Γενικώς τα λάδια δεν είναι για καλοκαίρι καλύτερα να φοράμε κρέμες σώματος και λάδι μόνο στη παραλία :)