August 7, 2022

Νέες αφίξεις κορεάτικων προϊόντων περιποίησης από τις εταιρείες Benton και Purito στο Skinbox.gr



        Πριν από λίγα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε κορεάτικα προϊόντα περιποιήσης στη χώρα μας... προφανώς όμως λόγω αυξημένης ζήτησης, άρχισαν σιγά σιγά να εμφανίζονται κάποια σε μερικά πιο "ψαγμένα" καταστήματα καλλυντικών κι έπειτα να ξεφυτρώνουν e-shops αφιερωμένα στην κορεάτικη ομορφιά. 
    Ως λάτρης του korean skincare και της γενικότερης φιλοσοφίας των Κορεατών πάνω στην περιποίηση και τη φροντίδα της καλής υγείας της επιδερμίδας, έκανα αρκετές ερευνες και για μένα, το καλύτερο e-shop αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά είναι το skinbox.gr, για δύο λόγους κυρίως; έχει πολύ ικανοποιητική ποικιλία με πραγματικά αξιόλογες επιλογές (που προτιμούν και οι ίδιοι οι Κορεάτες) και διατηρεί τις τιμές σε προσιτά και λογικά επίπεδα. Το επισκέπτομαι συχνά-πυκνά για να βλέπω τί έχει να προτείνει... κι εδώ συγκέντρωσα μερικές νέες προσθήκες στη συλλογή του από δύο πολύ δημοφιλεις εταιρείες, την  Benton και την Purito. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!







BENTON



 Αφρός καθαρισμού με ενυδατικη σύνθεση που καθαρίζει ήπια το κουρασμένο απο στρες και ρύπανση δέρμα και ελαχιστοποιεί την αίσθηση τραβήγματος. Αν και ένα ελαφρώς όξινο καθαριστικό είναι λιγότερο ερεθιστικό για το δέρμα, ένα ελαφρώς αλκαλικό καθαριστικό, όπως αυτό, είναι μια ασφαλέστερη επιλογή για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

✅Με γλυκερίνη, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, centella asiatica, γλυκόριζας, αλόης και δενδρολίβανου, πρωτείνες φασολιού, σκουαλάνη, ελαιόλαδο, και βούτυρο καριτέ. Περιέχει άρωμα.








Περιέχει σαλικυλικό οξύ (0,5%)για να βοηθήσει στην εξισορρόπηση τυχόν προβλημάτων του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων της ακμής, των ερεθισμών και της αφυδάτωσης. Αυτό το παχύρρευστο αλλά μη κολλώδες τόνερ βοηθά στην εξισορρόπηση της υγείας του δέρματός με την πάροδο του χρόνου παρέχοντάς του συστατικά υψηλής ποιότητας που δεν διαταράσσουν τον φυσικό φραγμό του. Φωτίζει τις άτονες και υπόχρωμες περιοχές και διατηρεί την ενυδάτωση χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

✅Με νερό αλόης, χυμό αλόης και εκχύλισμα φύλλων αλόης, γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ, έκκριμμα σαλιγκαριού, β-γλυκάνες, πολυγλουταμικό οξύ, αργινίνη, εκχύλισμα γλυκόριζας και πολλά ακόμη εκχυλίσματα φρούτων και βοτάνων.











Ένα essence ελαφριάς υφής που απορροφάται γρήγορα, με 80% Galactomyces Ferment Filtrate (ένα εκχύλισμα μυκήτων που έχει υποστεί ζύμωση), που φωτίζει και να συσφίγγει το δέρμα. Περιέχει επίσης κεραμίδια και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και αύξηση της ελαστικότητάς του δέρματος. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για ευαίσθητα.


Κύρια Οφέλη

- Ενίσχυση του δέρματος
Μετά τον καθαρισμό, αποκαθιστά την κατεστραμμένη ισορροπία της λιπαρότητας και βοηθά στη βελτίωση της απορρόφησης των επόμενων βασικών προϊόντων.

- Fermentation Radiance
Τα ζυμωμένα συστατικά και το κεραμίδιο NP απορροφώνται για να δώσουν στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη.

- Ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος
Η αδενοσίνη, ένα λειτουργικό συστατικό για τη βελτίωση των ρυτίδων, βοηθά το δέρμα με ανεπαρκή ελαστικότητα να είναι υγιές και λαμπερό.

- Αποκατάσταση υφής επιδερμίδας
Τα συστατικά που έχουν υποστεί ζύμωση κάνουν το ξηρό δέρμα απαλό για να σας βοηθήσουν να έχετε απαλό και λείο δέρμα.

✅Με Galactomyces Ferment Fiktrate, Bifida Ferment Lysate γλυκερίνη, βεταίνη, πανθενόλη, εκχύλισμα φύλλων αλόης, αλλαντοίνη, αδενοσίνη, υαλουρονικό οξύ, και αργινίνη.







Κρέμα ματιών για τη μείωση, λείανση και την πρόληψη των λεπτών γραμμών. Λόγω των συστατικών που έχουν υποστεί ζύμωση, έχει θετική επίδραση στην ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης. Επιπλέον, φωτίζει το δέρμα γύρω από τα μάτια, ενισχύει τον φραγμό και την ελαστικότητα του δέρματος και προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες. 

✅Με έκκριμα σαλιγκαριού, γαλακτοβάκιλλο, νιασιναμίδη, γλυκερίνη, ελαιόλαδο, έλαιο ηλίανθου, εκχύλισμα φύλλων αλόης, βεταίνη, υαλουρονικό οξύ (5 είδη), Bifida Ferment Lysate, αργινίνη, αδενοσίνη, β-γλυκάνες,  βιταμόνη Ε, ceramides και πολλά εκχυλίσματα φρούτων και βοτάνων.





_____________________________




PURITO


Ένα απολεπιστικό διάλυμα που δε χρειάζεται ξέβγαλμα, περιέχει Salix Alba (Willow) Bark Water, AHA, και BHA συστατικά που προέρχονται από πηγές vegan. Το γλυκολικό οξύ δρα σταδιακά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, διαλύοντας τους δεσμούς που συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα, αναδεικνύοντας μια πιο φωτεινή και λεία επιδερμίδα. Το σαλικυλικό οξύ έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές ιδιότητες και βοηθά στη μείωση των μαύρων στιγμάτων, των κηλίδων και της ερυθρότητας. 
✅Με 7% γλυκολικό οξύ, 2% σαλικυλικό οξύ και αργινίνη.






Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, εντείνοντας την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία. Αυτή η φόρμουλα με τρία είδη υαλουρονικού οξέος σε διαφορετικά μοριακά βάρη επωφελείται από την προσθήκη πανθενόλης για να καταπραΰνει και να ενισχύει τον φραγμό του δέρματος, ενώ παρέχει επιπλέον υγρασία στο δέρμα. Παράλληλα αυξάνει την ελαστικότητα, βελτιώνοντας σημαντικά τις λεπτές γραμμές.
Χρησιμοποιείται ως τόνερ.
✅Με  πανθενόλη, γλυκερίνη, αλλαντοίνη, τρία είδη υαλουρονικού οξέος και καταπραϋντικά συστατικά.







Ορός με Υαλουρονικό Οξύ που αυξάνει την αποτελεσματικότητα της ενυδάτωσης και τη μείωση των λεπτών γραμμών. Διατηρεί την περιεκτικότητα υγρασίας του δέρματος, προσφέροντας λείανση και συσφικτικά αποτελέσματα. Η προσθήκη Πανθενόλης επιτρέπει στον ορό να προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες και να παρέχει οφέλη για την ενίσχυση του δέρματος.

✅Με πανθενόλη, γλυκερίνη, αλλαντοίνη, τρία είδη υαλουρονικού οξέος, και καταπραϋντικά συστατικά.






 
Μια αναζωογονητική κρέμα σε μορφή gel, με θρεπτικό νερό βρώμης, που καταπραΰνει άμεσα το ευαίσθητο δέρμα. Η ελαφριά διαφανής υφή της απορροφάται απαλά  και βελτιώνει το επίπεδο υγρασίας του δέρματος, ενώ καταπραΰνει την υπερευαισθησία, διατηρώντας το ισορροπημένο και σφριγηλό. Ο συνδυασμός βρώμης και πανθενόλης παρέχει μια αναζωογονητική έκρηξη ενυδάτωσης και πρόσθετων θρεπτικών συστατικών, ενώ δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα στην επιδερμίδα.
✅Με 77% νερό βρώμης, γλυκερίνη, σκουλάνη, πανθενόλη και β-γλυκάνες.





Ακολουθήστε το Skinbox και στο


FOLLOW ME
👄

👄

Πολλα φιλιά!



Δείτε και αυτό...

No comments: