May 29, 2022

Review - La Roche Posay Lipikar Cleansing Oil + Lipikar Body Milk

      Περιποίηση σώματος... ναι, ναι και πάλι ΝΑΙ! Όλο τον χρόνο, όχι μόνο τώρα που καλοκαιριάζει!!! 
  Η γνωστή σε όλους μας La Roche Posay είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο κυρίως για τα εξαιρετικά της προϊοντα περιποίησης προσώπου - σειρές όπως η Effaclar για τις λιπαρες επιδερμίδες και τα αντιηλιακά Anthelios είναι all time classic και τα γνωριζουν ακόμη και όσοι δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με το skincare... Αν θέλεις όμως πραγματικά ποιοτικές επιλογές και για την καθημερινή φροντίδα του σώματος, η συγκεκριμένη γαλλική εταιρεία έχει φοβερές προτάσεις! Δύο από αυτές θα σας παρουσιάσω σήμερα, ένα Cleansing oil και ένα body lotion υψηλών προδιαγραφών από τη σειρά Lipikar που βρήκα στο πολύ αγαπημένο μου e-shop parfimo.gr







Για να δούμε τι λέει η εταιρεία για το 

Πρόκειται για ένα καθαριστικό ελαι, ειδικά σχεδιασμένο για ξηρό και πολύ ξηρό/ευαίσθητο δέρμα που απομακρίνει  απαλά και αποτελεσματικά τους ρίπους και τη λιπαρότητα, χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Η πολύ ήπια φόρμουλα του ανακουφίζει από την αίσθηση ξηρότητας, κνησμού και ερεθισμού και περιέχει το προβιοτικό συστατικό Aqua Posae Filiformis που εξισορροπεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας, καθώς και Νιασιναμίδη, Γλυκερίνη και βούτυρο Καριτέ για έξτρα ανακούφιση και θρέψη.
Κατάλληλο για όλη την οικογένεια και τα βρέφη, με υποαλλεργικό άρωμα, δεν τσούζει τα μάτια. Ξεπλένεται εύκολα. Χωρις να αφήνει κατάλοιπα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους και στη μπανιέρα.
Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται η χρήση του σε συνδυασμό με το Lipikar Lait Body Milk.


👼Η γνώμη μου

Κατ'αρχάς. δεν γνώριζα καν ότι η εταιρεία διαθέτει τέτοιο προϊον- λογικό, μια που το συγκεκριμένο καθαριστικό δεν κυκλοφορεί στη χώρα μας, μπορούμε όμως να το προμηθευτούμε από το parfimo.gr.

Μου κίνησε αμέσως την περιέργεια, γιατί τώρα που ζέστανε ο καιρός και αυξήθηκε η συχνότητα των ντους, αναζητώ ήπια καθαριστικά σώματος που να μην αφυδατώνουν το δέρμα. 'Εχω λοιπόν να πω τα εξής...


✅αν και στη συκευασία λέει "έλαιο καθαρισμού", το πρώτο του συστατικό στο ingredients list είναι νερό και όχι κάποιο έλαιο, γεγονός που κάνει τη σύνθεση πολύ ανάλαφρη και καθόλου λιπαρή, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά cleansing oils
✅κάνει πολύ απαλό αφρό
✅αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο δέρμα
✅έχει διακριτική, δροσερή μυρωδιά
✅το θεωρώ ιδανικό για όσους έχουν ξηρή επιδερμίδα ή/και για όσους θέλουν πραγματικά απαλό καθαρισμό
 ✅κι επειδή είμαι και πολύ ανήσυχη και γεμάτη περιέργεια... το χρησιμοποίησα και στο πρόσωπο με μεγάλη επιτυχία!

✌Είμαι βέβαιη ότι θα το χαρώ πολύ όλο το καλοκαίρι και πολύ χαίρομαι που το ανακάλυψψα!







Για να δούμε και το

Ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που αποκαθιστά την απαλότητα και τη λεία όψη στο ξηρό δέρμα. Προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση  και είναι κατάλληλο για όσους αντιμετωπίζουν ήπιο έκζεμα και άλλες δερματικές παθήσεις ελαφράς μορφής. Περιέχει Νιασιναμίδη, Cold cream, Γλυκερίνη και βούτυρο Καριτέ που ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό και χαρίζουν ανακούφιση που διαρκεί στο ξηρό, τραχύ, αφυδατωμένο και ευαίσθητο δέρμα. 
Έχει μη λιπαρή, χωρίς άρωμα σύνθεση γρήγορης απορρόφισης που δεν κολλάει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα από όλη την οικογένεια και τα βρέφη. 

👼Η γνώμη μου


Αν ψάχνεις ένα πραγματικά πολύ ποιοτικό ενυδατικό προϊον σώματος με βασικά, αναμφίβολα αποτελεσματικά και εγγυημένα συστατικά, το συγκεκριμένο body milk είναι ιδανικό.


έχει βελούδινη σύνθεση που απλώνεται πανέυκολα
✅απορροφάται αρκετά γρήγορα (ανάλογα βέβαια και με την ποσότητα που θα βάλεις)
✅δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση
✅αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και λείο
✅ενυδατώνει σε βάθος και ανακουφίζει άμεσα
ό,τι καλύτερο για εφαρμογή μετά το ξύρισμα 
✅πάρα πολύ βολική συσκευασία με αντλία - το αγαπημ΄νεο μυ είδος packaging

✅εννοείται ότι το δοκίμασα και στο πρόσωπο, όπου με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη - τέλεια επιλογή ως κρέμα νυκτός, ειδικά μετά από ρετινοειδή 'η απολεπιστικά οξέα


✌Πραγματικά πολύ αξιόλογο ενυδατικό γαλάκτωμα και για το σώμα και για το πρόσωπο, με τέλεια συστατικά και πολύ ωραία σύσταση.





   Νομίζω δεν χρειάζεται να πω περισσοτερα για αυτή την εταιρεία...  La Roche Posay, εγγύηση - έχει αποδείξει τόσα χρόνια πια πόσο αξιόλογα προϊοντα διαθέτει και τα συγκεριμένα δεν αποτελούν εξαίρεση.

   Βρίσκω τον συνδυασμό αυτών των δύο προϊοντων εξαιρετικό για όλους και σημειώστε ότι το cleansing oil δεν υπάρχει στα ελληνικά καταστήματα, αλλά μπορείτε να το βρείτε στο parfimo.gr.






Πέιτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊον για το σώμα από αυτή την εταιρεία
και ποιό είναι το αγαπημένο σας καλοκαιρινό must-have περιποίησης! 

FOLLOW ME



Αγαπάμε το σώμα μας και φροντίζουμε το δέρμα μας με υπέροχα συστατικά!!!

Πολλά φιλιά για την ώρα...



Πριν φύγετε, δείτε όμως και αυτό...


No comments: