January 26, 2020

FENTY BEAUTY BY RIHANNA - Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara



      Πολλές από εμάς δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς και να πειραματιστούμε με κάποιο καινούριο-η δύναμη της συνήθειας, βλέπετε  και βέβαια, η γνωστή ανασφάλεια του να βγούμε από το comfort zone μας, γιατί, έτσι και κολλήσουμε με κάτι, δεν ακούμε τίποτα. Nude σκιές, ματ κραγιόν, ροδακινί ρουζ, αυτά και τίποτα άλλο. Α, και η μάσκαρα που φοράμε εδώ και εικοσιοκτώ χρόνια (που λέει ο λόγος🤣).
    Η πρώτη, πολυαναμενόμενη μάσκαρα της Rihanna όμως είναι γεγονός και μάλλον θα κάνει αρκετές "ορκισμένες" να αλλαξοπιστήσουν. Βρίσκεται ήδη στα Fenty Beauty stands των καταστημάτων Sephora για όλες τις fans αυτού του brand, που θέτει καινούριους όρους και βάζει ψηλά τον πήχη στις επιδόσεις και την ποιότητα των προϊόντων μακιγιάζ. Η νέα και πολυχρηστική αυτή μάσκαρα διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι με μία επίπεδη και μία παχιά άκρη για πιο έντονες, ανορθωμένες, μακριές και γυριστές βλεφαρίδες. Η Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara είναι εμπνευσμένη από τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες της Rihanna και η ανάλαφρη, ultra μαύρη σύνθεση της ανορθώνει τις βλεφαρίδες, χαρίζει όγκο, μήκος και καμπύλη και αναδεικνύει ακόμα και την παραμικρή τρίχα.





 




      


    Η παχιά πλευρά της Full Frontal διατηρεί τη μέγιστη ποσότητα προϊόντος για άμεση ανόρθωση των βλεφαρίδων, ενώ η επίπεδη πλευρά χαρίζει σχήμα και καμπύλη. Χάρη στην αδιάβροχη σύνθεση μακράς διάρκειας που έχει δοκιμαστεί από την ίδια τη Rihanna (εννοείται!), δεν αλλοιώνεται, είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και τα δάκρυα και διατηρεί άψογες τις βλεφαρίδες μέχρι να αποφασίσετε να την αφαιρέσετε. 




Πώς εφαρμόζεται
Χρησιμοποιήστε την παχιά άκρη για να εφαρμόσετε το προϊόν και να ανορθώσετε τις βλεφαρίδες σας, κάνοντας κινήσεις ζιγκ-ζαγκ στη βάση των βλεφαρίδων για να προσδώσετε όγκο. 
Χρησιμοποιήστε την επίπεδη άκρη για να χτενίσετε τις βλεφαρίδες, και για σχήμα, καμπύλη και διαχωρισμό. 
Χρησιμοποιήστε τη μυτερή άκρη για να απλώσετε προϊόν στα πιο δύσκολα σημεία στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Επαναλάβετε όσες φορές επιθυμείτε.




 
  
Η Rihanna λατρεύει να τονίζει το σχήμα των ματιών της. «Μου αρέσει να αναδεικνύω κάθε τρίχα των βλεφαρίδων. Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνει αυτή η μάσκαρα. Αυτό το προϊόν συνδυάζει όγκο, ανόρθωση και καμπύλη. Και όλα αυτά μαζί με ένα καταπληκτικό βουρτσάκι. Μου αρέσει να δημιουργώ διαφορετικά looks με τη μάσκαρα, και γι’ αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να έχω ένα κατάλληλο βουρτσάκι! Μερικές φορές βάζω μερικές επιπλέον στρώσεις με την παχιά πλευρά από το βουρτσάκι μόνο στις βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, για να αναδείξω το βλέμμα και το σχήμα των ματιών μου!»







Η Full Frontal Volume, Lift & Curl mascara 
 διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Sephora
  στην τιμή των 24,95 €

SHOP HERE







Ολοκληρώστε το λουκ με τις επίσης ολοκαίνουριες

Kisses and 💗



No comments: