October 17, 2017

Review-Elotia, βιολογικα προιοντα περιποιησης με ελληνικο ελαιολαδο απο το thinknature.eu

      Hey my beauties!
     Εδω και μερες θελω να σας μιλησω για τρια βιολογικα προιοντα που χρησιμοποιω, μια επιμονη ιωση ομως δεν με αφησε σε ησυχια! Σημερα, λοιπον,  εχοντας-επιτελους!-αναρρωσει πληρως, σας εχω review για μια ενυδατικη κρεμα ημερας, μια μασκα καθαρισμου και ενα φυσικο αποσμητικο απο το online καταστημα thinknature.eu και την ελληνικη εταιρεια Elotia με βαση το ελαιολαδο. Παμε κατευθειαν να δουμε αναλυτικα τα προιοντα, αλλα και μερικες πολυ ενδιαφερουσες, θεωρω,  πληροφοριες για την εταιρεια,,, θα κανουμε και λιγο μαθημα ελληνικης μυθολογιας, βεβαιως βεβαιως!

    

     Η Elotia εμπνευστηκε το ονομα της απο την αρχαια Κρητη και την «Ελλωτία», το λατρευτικο ονομα της Ευρωπης, της κορης του βασιλια Αγηνορα, που μαγεψε τον Δια με την ομορφια της...  Συμφωνα με τον μυθο,ο βασιλιας των θεων μεταμορφωθηκε για χατηρι της σε λευκο ταυρο, την απηγαγε και την εγκατεστησε στην Κρητη. Το ονομα της δοθηκε σε ολη την ηπειρο και προς τιμην της διοργανωναν τα ετησια «Ελλώτια», γιορτη αφιερωμενη στην ανασταση της φυσης, κατα την οποια στολιζαν το αγαλμα της Ευρωπης με στεφανια απο κρινα.
      Αυτα τα στεφανια εδωσαν την ιδεα και για το χαρακτηριστικο σηματακι της Elotia,μιας εταιρειας που  παραγει φυσικα και βιολογικα προιοντα με βαση την Κρητικη οργανικη ελια, γνωστη και ως Olea Europea, η ελια δηλαδη της Ευρωπης.  Ολα τα προιοντα ειναι δερματολογικα ελεγμενα και πιστοποιημενα απο τον ευρωπαικο οργανισμο NATRUE.



    
Απο αυτη λοιπον την πραγματικα πολυ ενδιαφερουσα εταιρεια, δοκιμασα τα παρακατω προιοντα...


 24ΩΡΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΚΤΗ/ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Μια φυσικη κρεμα με οργανικο λαδι ελιας, εκχυλισμα φυλλων ελιας, ροδιου και φτερης, αργανελαιο, αμυγδαλελαιο, βουτυρο καριτε, πουδρα ρυζιου και υαλουρονικο οξυ. Προσφερει αποτελασματικη αντιγηρανση, μειωνοντας λεπτες γραμμες και ρυτιδες και ταυτοχρονα απορροφα τη λιπαροτητα και παρεχει ματ οψη. Τονωνει την ελαστικοτητα της επιδερμιδας και προστατευει απο την προωρη γηρανση.

Η γνωμη μου
Αυτη κρεμα με κερδισε απο την πρωτη κιολας εφαρμογη. Εχει πολυ ωραια υφη και απαλη μυρωδια, απορροφαται αμεσα, ενυδατωνει εξαιρετικα και σε βαθος και διατηρει το δερμα μου ελαστικο και ανετο ολη μερα, χωρις ταυτοχρονα να με τραβαει στα μαγουλα, αλλα και χωρις να μου προκαλει λιπαροτητα και γυαλαδα στη ζωνη Τ. Το μονο μειονεκτημα, που θα μπορουσα να της βρω, ειναι η ελλειψη δεικτη προστασιας, αλλα αυτο διορθωνεται με ενα foundation η πουδρα με spf. Την χρησιμοποιω και ως κρεμα νυχτας, απλωνοντας πιο γενναιοδωρη ποσοτητα για εντατικοτερη θρεψη. Εξαιρετικη!


Δειτε την εδω 
 


ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
Περιεχει οργανικο λαδι ελιας, βουτυρο καριτε, εκχυλισμα φυλλων ελιας και ροδιου και πρασινη αργιλο, γνωστη για την αποτελεσματικοτητα της στον καθαρισμο της λιπαρης επιδερμιδας. Προστατευει απο την προωρη γηρανση, δεσμευει τις ελευθερες ριζες,  καταπραυνει, απαλυνει και ενυδατωνει, παρεχοντας αισθηση φρεσκαδας.

Η γνωμη μου
Πολυ συμπαθητικη μασκα, με ευχαριστη μυρωδια και κρεμωδη υφη, απλωνεται ομοιομορφα και χρειαζεται γυρω στα 15 λεπτα για να στεγνωσει, αναλογα με το παχος της στρωσης. Αφηνει πολυ ωραια αισθηση, καθαριζει σε βαθος, χωρις ομως να ξηραινει καθολου την επιδερμιδα, την κανει λεια και απαλη. Την βρισκω ιδανικη για μεικτο δερμα, οπως το δικο μου.

Δειτε την εδω


ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ

Απαλο αποσμητικο με 100% φυσικης προελευσης αντιμικροβιακους παραγοντες, που μπλοκαρουν την παραγωγη δυσαρεστων οσμων για εως και 24 ωρες. Εμπλουτισμενο με χυμο αλοης, που καταπραυνει και απαλυνει και εκχυλισματα φυλλων ελιας και ροδιου, που προσφερουν αντιοξειδωτικη δραση, τονωνουν και περιποιουνται την ευαισθητη επιδερμιδα της μασχαλης.

  Η γνωμη μου 

Αν και ξερω, οτι τα συνηθισμενα αποσμητικα δεν ειναι ο,τι καλυτερο για την επιδερμιδα μας, το ομολογω, δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε ξανα φυσικο αποσμητικο. Ξεκινησα, λοιπον, να το χρησιμοποιω μεσα στον Αυγουστο, οταν ειχε πολλες ζεστες... μεγα λαθος, γιατι ιδρωνα αρκετα και δεν μπορουσε να με καλυψει, ηταν μια χαρα για πεντε-εξι ωρες και μετα τιποτα. Αυτου του ειδους τα προιοντα, βεβαιως, χρειαζονται λιγο χρονο μεχρι να τα συνηθισει το δερμα, οποτε συνεχισα να το χρησιμοποιω και οταν με εγκατελειπε, το ανανεωνα. Δεν με ικανοποιησε ομως και αρχισα να το χρησιμοποιω εναλλαξ με ενα κλασικο αποσμητικο. Καποια στιγμη το κατηργησα εντελως και το ξαναπιασα μεσα στον Σεπτεμβριο, οταν ειχαν αρχισει οι πρωτες ψυχρες και μπορω να πω, οτι τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλυτερα, αντεχε ολη μερα, γυρω στις 18 με 20 ωρες, οποτε θα συνεχισω να το χρησιμοποιω. 
Τελικο συμπερασμα, ειναι ενα καλο προιον, που θεωρω οτι θα με καλυψει τωρα που οι θερμοκρασιες δεν ειναι μεγαλες και λογικα θα το συνηθισει και το δερμα μου. Θα ξαναπαρω σιγουρα κι αλλο φυσικο αποσμητικο, για να αραιωνω σιγα σιγα τη χρηση των αλλων.

 

Δειτε το αποσμητικο εδω 





   Στο e-shop του thinknature.eu θα βρειτε πολλα ακομη προιοντα της Elotia. Δειτε παρακατω δυο πολυ ενδιαφερουσες προσφορες σε πακετα προιοντων για το προσωπο και το σωμα, που θα ισχυουν μεχρι τα Χριστουγεννα και ειναι και ωραια ιδεα για δωρακια!

FACE BEAUTY BOX

24ωρη Ενυδατική κρέμα Προσώπου για λιπαρή/μικτή  επιδερμίδα,
Κεραλοιφή Προσώπου και Μάσκα Πράσινου Αργίλου για Βαθύ Καθαρισμό.
42,00 € απο 64,70 €
Αποκτηστε αυτο το πακετο  εδω

BODY BEAUTY BOX

Αναζωογονητική Λοσιόν Σώματος, Αναζωογονητικό Τζελ Απολέπισης Σώματος, 
Θρεπτική Κεραλοιφή και Φυσικό Αποσμητικό Σώματος. 
 35,00 € απο 51,50 €

Αποκτηστε αυτο το πακετο εδω
Οι εντυπωσεις μου απο την εταιρεια Elotia και την εξυπηρετηση του καταστηματος thinknature.eu ειναι εξαιρετικες και σας προτεινω και τα δυο ανεπιφυλακτα! 

Εδω δοκιμαζω την μασκα...
σαν τον V απο το V for Vendetta ειμαι!!!


A post shared by Kitty Zola (@kitty.zola) on



Αυτα λοιπον και για σημερα...
Επανερχομαι πολυ συντομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα

No comments: