June 28, 2016

June faves!

     Ο πρωτος μηνας του καλοκαιριου μας αφηνει με πολλη, πολλη ζεστη.... και πολυ αερα εδω στον Βορρα! Τα ανεμοδαρμενα αγαπημενα (ωωωωω εκανα και ριμα) του Ιουνιου δεν ειναι πολλα, ειναι ομως... ενα κι ενα-ενταξει, πρεπει να γινω ποιητρια-η μηπως στιχουργος???
     Πολλα λες Kitty, για δειξε μας τωρα ποια προιοντα ξεχωρισες!



☀️

Blue Scents body lotion-Pomegranate
Yves Rocher Jardins du Monde
energising shower gel-Pomegranate from spain 200 ml
Ο ωραιοτερος συνδυασμος για τα καλοκαιρινα, αναζωογονητικα ντους... Λατρευω τη γλυκια και ταυτοχρονα δροσερη μυρωδια του ροδιου και ειμαι πολυ χαρουμενη που τη βρηκα σε αυτα τα δυο υπεροχα προιοντα!
Για το τελειο body lotion της εταιρειας Blue Scents, σας παραπεμπω στο review που εκανα προσφατα, το οποιο μπορειτε να το διαβασετε με ενα κλικ εδω
Τα αφροντους του Yves Rocher ειναι λατρεμενα εδω και χρονια. Με πανω απο 98% φυτικα συστατικα, οργανικη αλοη και απαλη συνθεση χωρις parabens, κανουν τελειο αφρο, που καθαριζει και ενυδατωνει την επιδερμιδα. Super!

Oriflame Love Nature cleansing gel 150 ml
Συνηθως τους καλοκαιρινους μηνες προτιμω τα δροσιστικα τζελ καθαρισμου για το προσωπο. Το συγκεκριμενο ειναι καταλληλο για το δικο μου μεικτο δερμα και περιεχει aloe vera (πολυαγαπημενο συστατικο), που ενυδατωνει και καταπραυνει την επιδερμιδα. Μυριζει πολυ ομορφα, δεν κανει πολυ αφρο και μου αρεσει πολυ για τον βραδινο μου καθαρισμο.


  💖 
Avon Glow bronzing pearls
Avon Ultra Glazewear Glossy lip pencil
Avon Ideal Flawless cream concealer
Golden Rose Essential Waterproof Volume mascara
Το μακιγιαζ του καλοκαιριου ειναι λιτο.... και γρηγορο! Λιγο κρεμωδες κονσιλερ στα σημαδακια και κατω απο τα ματια (να σβησει η κουραση...),ενα περασμα με ενα φαρδυ πινελο πουδρας πανω απο τις αγαπημενες  bronzing pearls στην αποχρωση Cool,  λαμψη στα χειλη με το μολυβι/κραγιον Enriched Rose, ολα απο την Avon και τελος, ογκος και εμφαση στις βλεφαριδες με  λιγη αδιαβροχη μασκαρα απο την Golden Rose (διαβαστε το review μου κανοντας κλικ εδω).

Καλες βουτιες και καλη ξεκουραση σε οσους τα καταφερουν μεσα στον Ιουλιο...
εμεις οι υπολοιποι ας περιμενουμε λιγο ακομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα
 

No comments: