June 19, 2016

Πως να φορεσεις σωστα το αρωμα σου


   Το αρωμα σου λεει πολλα για σενα.
   Σε χαρακτηριζει. Σε συνοδευει. Συμπληρωνει την εμφανιση σου!
   Ενα αρωμα μπορει να σου αλλαξει τη διαθεση, να σε γεμισει αυτοπεποιθηση, να σε κανει να νιωσεις ξεχωριστη..  ξερεις ομως πως να το φορεσεις σωστα?
  Δες παρακατω  μερικα χρησιμα tips για να μενει το αρωμα σου παντα αξεχαστο!









 ♥ Ποσο αρωμα να βαλω??? 
Ενας με δυο ψεκασμοι σε καθε σημειο ειναι υπεραρκετοι. Αν το αρωμα σου ειναι αρκετα εντονο, περιορισου σε ενα ψεκασμο, αν παλι ειναι σχετικα ελαφρυ και δροσερο, κανε και ενα δευτερο ψιτ... Σε καθε περιπτωση να θυμασαι, οτι ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να σε πλησιαζει καποιος σε αποσταση αναπνοης, για να αντιληφθει το αρωμα σου, παρα να λιποθυμα οποιος βρισκεται σε ακτινα 100 μετρων απο σενα....  και να μη σε πλησιαζει ποτε κανεις! Α πα πα!
 
 ♥ Ποσο συχνα να το ανανεωνω???
Δυο φορες μεσα στη μερα. Οπως ειπαμε και πριν, η υπερβολη δεν κανει καλο! Βεβαιως εξαρταται και παλι απο την ενταση του αρωματος σου-αν προτιμας τις ελαφριες μυρωδιες, που συνηθως εξατμιζονται πιο ευκολα και εισαι εξω απο το πρωι, ε, σιγουρα θα βγαλεις το αγαπημενο σου μπουκαλακι απο την τσαντα για να αρωματιστεις, πριν τον απογευματινο καφε... κι αν συνεχισεις για ποτο, δυο ανανεωτικα ψιτ ψιτ ειναι ο,τι πρεπει!
 
 ♥ Σε ποια σημεια να βαλω το αρωμα μου???
Στους καρπους, στο λαιμο και πισω απο τα γονατα σου, εκει δηλαδη που χτυπουν οι παλμοι σου και διαχεουν το αρωμα. Καλυτερα αποφυγε να ψεκασεις τα μαλλια σου, γιατι το αλκοολ μπορει να τα ξηρανει. Αντι για το λαιμο, μπορεις να βαλεις απο μια σταγονα αρωμα πισω απο τα αυτια σου και αντι για τα γονατα, βαλε μια σταγονα στο ντεκολτε. Ετοιμη!

 
 ♥ Ποσα αρωματα μπορω να δοκιμασω τη φορα, 
οταν βρισκομαι σε καταστημα καλλυντικων??? 
Οχι πανω απο τεσσερα αρωματα τη φορα. Το ξερω, οταν βλεπεις ολα τα πανεμορφα μπουκαλακια αραδιασμενα στα ραφια, διαολιζεσαι... και τα θελεις ολα! Προσοχη ομως, η μυτη σου δεν ειναι υπερηρωας... μετα απο τεσσερα διαφορετικα αρωματα, δεν αναγνωριζιει πλεον τιποτα, ασε που θα σε πιασει σιγουρα και πονοκεφαλος! Για τους γυρω σου, δεν το συζητω, θα υποφερουν! Προτεινω να συγκρατηθεις και να ψεκασεις μονο δυο αρωματα, ενα σε καθε καρπο (εννοειται βεβαια οτι δεν θα φορας αλλο αρωμα απο το σπιτι), να τα αφησεις ολη μερα να αναδειχθουν και να δεις πως αντιδρουν με το δερμα σου. Αυτος ειναι και ο ασφαλεστερος τροπος να επιλεξεις ενα αρωμα, γιατι οσο περνα η ωρα, αναδυονται και διαφορετικα συστατικα του... οποτε μη βιαστεις-καποιο αρωμα που σε συναρπαζει αρχικα, μπορει να σου φαινεται ανυποφορο αργοτερα!
 



... και μερικα εξτρα tips ♥
🌷τους καλοκαιρινους μηνες προτιμησε αρωματα χωρις οινοπνευμα, ειδικα τις πρωινες ωρες-το αλκοολ που περιεχεται στη συνθεση των συνηθισμενων αρωματων μπορει να  προκαλεσει παναδες, λεκεδες και ερεθισμους στο δερμα σου, αν ερθει σε επαφη με τον ηλιο... και δεν το θελουμε αυτο!

🌷για να εχει το αρωμα σου μεγαλυτερη διαρκεια, χρησιμοποιησε, αν υπαρχουν,  και τα συμπληρωματικα του προιοντα, οπως αφροντους, κρεμα σωματος, αρωματικο σπρευ σωματος, αποσμητικο-ειδικα η κρεμα σωματος μπορει να δωσει πολυ εντονοτερο αρωματικο αποτελεσμα!

🌷ειναι αληθεια οτι κραταει χρονια η κολωνια, ομως η ζεστη και η υγρασια μπορει να αλλοιωσουν προωρα τη συσταση του αρωματος σου-καλυτερα να διατηρεις τα αγαπημενα σου μπουκαλακια σε μερος δροσερο και σκιερο, μακρια απο ηλιο, εστιες θερμοτητας και ισχυρες λαμπες... ενταξει, δεν ειπαμε να  τα βαλεις και στο ψυγειο!




Στους καταλογους της Avon
 θα βρεις μια μεγαλη ποικιλια γυναικειων και ανδρικων αρωματων για ολα τα γουστα
-εντονα, ελαφρια, γλυκα, δυναμικα, σοφιστικε, νεανικα, κλασικα, μοντερνα...

 🌹Κανε κλικ εδω για να δεις τις τελευταιες προσφορες! 

Αν θελεις να εγγραφεις κι εσυ στην Avon,
κανε ενα κλικ εδω



Πολλα φιλια
Κατερινα

No comments: