August 12, 2014

Beauty haul-recent buys

hello my beauties!

 

     Σημερα θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μερικες αγορες σε προιοντα ομορφιας που εκανα τις τελευταιες εβδομαδες...

 

 

Πριν απο αρκετα χρονια κι οταν ακομα τα αρωματα της εταιρειας Banana Republic δεν ηταν διαθεσιμα στην Ελλαδα, ο συζηγος μου μου ειχε φερει απο την Αμερικη το Banana Republic W, σε συσκευασια των 125 ml.
Εκεινο το μπουκαλακι εφτασε ομως προσφατα στο τελος του και σκεφτηκα να το αναζητησω ξανα, μια που ειναι απο τα πολυ αγαπημενα του αντρα μου... Το βρηκα λοιπον σε προσφορα στο strawberrynet.com, την ιδια jumbo συσκευασια με 22 ευρω μονο....
οποτε παρηγγειλα δυο !



Και μια που μπηκα στο συγκεκριμενο site, δεν αντεξα στον πειρασμο να μην ριξω μια ματια στις υπολοιπες προσφορες ου, που συμηθως ειναι πολυ δελεαστικες!
Εντοπισα πολλα ενδιαφεροντα πραγματακια, ομως λογω περιορισμενου budget αρκεστηκα μονο σε δυο...
Την κρεμα ματιων Good Mornikg eye treatment 10 ml της Elizabeth Arden  με 8,50 ευρω και το unboxed duo pack Megavolume mascara του Calvin Klein, επισης με 8,50 ευρω.
Συνολικο κοστος παραγγελιας 61 ευρω, με καποιες εκπτωσεις ομως που μου εγιναν (10% loyalty discount, γιατι εχω κανει πολλες παραγγελιες απο αυτο το καταστημα και 3% γιατι η παραγγελια περιειχε πανω απο τρια αντικειμενα) το τελικο κοστος ηταν 53 ευρω...σουπερ!

Απο την εταιρεια Amway και πιο συγκεκριμενα απο την πιο προσιτη της σειρα, την Beautycycle (η ακριβοτερη ειναι η Artistry), παρηγγειλα δυο προιοντα.
Το τζελ ναθαρισμου 150 ml για μεικτες επιδερμιδες απο τη σειρα Earth που κοστισε 7,75 ευρω
και τη μασκα 3 σε 1 για απολεπιση, καθαρισμο και λαμψη της σειρας Fire για ολους τους τυπους δερματος. Η μασκα αυτη κοστισε 13,95 ευρω και ειναι επισης στα 150 ml, πολυ ικανοποιητιο μεγεθος για μασκα-συνηθως δεν ξεπερνουν τα 75 ml.




Με το περιοδικο InStyle του Αυγουστου που κοστισε 5,90 ευρω απεκτησα μια κρεμα σωματος σε full size συσκευασια των 250 ml, την Carribean Vanilla  Moisturising body cream της ιταλικης εταιρειας Perlier. Ειχα πολλα χρονια να χρησιμοποιησω προιοντα αυτης της εταιρειας και η αγαπημενη μυρωδια της βανιλιας δεν μου αφησε περιθωρια να αντισταθω!
Γενικως το InStyle τους τελευταιους μηνες δινει πολυ ωραια δωρακια
-στο επομενο τευχος που κυκλοφορει στα περιπτερα στις 13 Αυγουστου  θα εχει δυο προιοντα του Παπουτσανη, αφρολουτρο και κρεμα σωματος  σε ειδικο μεγεθος 300 ml.

Για το τελος κρατησα καποιες πολυ οικονομικες αγορες που εκανα απο το σουπερ μαρκετ 3Β Βασιλαγας στη Θεσσαλονικη.

>Cotton soft 80 pads, δισκοι ντεμακιγιαζ απο 100% βαμβακι, 0,86 ευρω 
>Pantene hairspray μεγιστο κρατημα 300 ml  με 3.28 ευρω-υπηρχαν και πιο οικονομικες, επωνυμες επιλογες, οπως Wella, Syoss και Schwarzkopf απο 2,20 εως 3,15, αλλα προτιμησα την συγκεκριμενη, γιατι ειχα ξαναπαρει λακ της Pantene και μου ειχα αρεσει πολυ
>Schwarzkopf Gliss Kur, μασκα μαλλιων ενος λεπτου με μαροκινο ελαιο και καρυδα για κανονικα και ταλαιπωρημεναμαλλια, 2,90 ευρω τα 200 ml
>Fa Natural&Power deo roll on 48 hour με ασπρο σταφυλι, 1,05 τα 50 ml
>Herbal Essences σαμπουαν για βαθυ καθαρισμο, κανονικα προς λιπαρα μαλλια, μολις 1,91 ευρω τα 400 ml

Προτεινω ανεπιφυλακτα αυτο το σουπερ μαρκετ-δεν εχει τεραστια ποικιλια, ουτε και τα ιδια προιοντα καθε φορα, νομιζω ομως οτι οι προσφορες του αξιζον πολυ!

Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα τα προοντα? Πως σας φανηκε?

Αυτα λοιπον απο εμενα προς το παρον...
Τα ξαναλεμε στντομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα xxx

 

 

10 comments:

Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναικά said...

με γεια σου!! Από το strawberry ακόμη δεν έχω παραγγείλει, πάντως έχει πολλές εταιρίες και σε πολύ καλές τιμές!

Katia Kwttakh said...

πολυ ωραια!η κρεμα σωματος βανιλια φαινεται ωραια!herbal ess.σταθερη αξια!

Unknown said...

πολύ ωραία πράγματα πήρες!! να τα χαρείς όλα!! :)

Unknown said...

Ωραία προιόντα!Με γεια!

Pretty Kitty said...

αυτο το σαιτ ηταν το πρωτο διαδικτυακο καταστημα που ανακαλυψα και το λατρεψα! εχει οντως πολυ καλες τιμες και ειναι και φερεγγυο! σου το προτεινω ανεπιφυλακτα!φιλακια!!!!

Pretty Kitty said...

σ'ευχαριστω πολυυυυυυυυυ
φιλακια πολλα!

Pretty Kitty said...

thank you thank you!
filakiaaaaaaa

Pretty Kitty said...

παλιοτερα δεν μου πολυαρεσε η μυρωδια της βανιλιας αλλα οσο μεγαλωνω θελω να μυριζω σαν κεηκ χεχε!!!!!!!

Anonymous said...

Μμμ πολυ ωραιες οι αγορες σου,ειδικα αυτες απο το strawberry.Καποια στιγμη γραψε μας λιγο πιο αναλυτικα για τα amway, δεν εχω ψωνισει ποτε

Pretty Kitty said...

πολυ ευχαριστως! σκεφτομουν κι εγω να κανω ενα review για αυτα τα δυο προιοντα, γιατι γενικως δεν βλεπω κριτικες για αυτη την εταιρεια....
φιλακια πολλα!