January 11, 2014

Avon giveaway on Facebook!

  Γεια σας κοριτσια!

     Οσες με γνωριζετε απο τα βιντεακια που εκανα παλαιοτερα στο YouTube, θα ξερετε οτι ειμαι μελος της Avon και εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στη συγκεκριμενη εταιρεια... ειμαι επισης κατοχος της σελιδας Avon Girls στο Facebook, στην οποια αυτη τη στιγμη τρεχει ενα μικρο giveaway!





      Για να λαβετε μερος στο διαγωνισμο και να κερδισετε ενα υπεροχο αρωμα Eternal Magic Enchanted αξιας 35,60 ευρω, μπειτε στο παρακατω link  και ακολουθηστε τα τρια απλα βηματα!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=662741230443889&set=a.559010340816979.1073741827.505213619529985&type=1&theater 


    Το Eternal Magic Enchanted, eau de toilette σε συσκευασια των 50ml, ειναι ενα φρουτενιο και λουλουδενιο γυναικειο αρωμα... Οι νοτες κορυφης  του αποτελουνται απο βατομουρο, φραγκοσταφυλο και πρασινα φυλλα, οι μεσαιες νοτες απο ιριδα, τριανταφυλλου και φυλλα βιολετας, ενω η βαση του αρωματος περιεχει  βανιλια, musk και cashmere wood.
    Αν θελετε να ενημερωνεστε για τα προιοντα και τις προσφορες  στους καταλογους της Avon, γινετε μελος των Avon Girls πατωντας ενα like στν κορυφη της σελιδας! Μπορειτε επισης να εγγραφειτε και σε αυτο εδω το blog μεσω του Google+, καθως αναφερομαι συχνα στα προιοντα της εταιρειας που δοκιμαζω και καταγραφω τις αποψεις μου!  
   Να σημειωσω εδω, προς αποφυγη παρεξηγησεων οτι ολα τα προιοντα που αναφερω, καθως και τα δωρα των διαγωνισμων (του παροντος και αυτων που συντομα θα ακολουθησουν...) ειναι αγορασμενα απο εμενα και δεν προκειται για προιοντα προωθησης της Avon η αλλων εταιρειων. Σε διαφορετικη περιπτωση θα το αναφερω παντα, χωρις φοβο και παθος!
    Για οποιαδηποτε απορια ,ερωτηση, πληροφορια, σχολιο η οτιδηποτε αλλο σχετικα με την Avon και τα προιοντα της, επικοινωνηστε ελευθερα μαζι μου στο blog η μεσω Facebook... θα χαρω πολυ να τα πουμε!
      Το giveaway των Avon Girls θα ληξει στις 31 Ιανουαριου.,ισχυει για Ελλαδα και Κυπρο και ο νικητης θα επιλεγει μεσω κλητωσης...
    Καλη επιτυχια !



2 comments:

Vicky Papadopoulou said...

Τι ωραίο δωράκι, Καλη Χρονιά, Κατερίνα μου!!!!

Unknown said...

πολύ καλό δώρο.!!!!

http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/