January 4, 2022

7 υπέροχα foundations που θα μπορούσαν άνετα να είναι πανάκριβα... αλλά δεν είναι!


      Η γνωστή φράση "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις" μπορεί ακόμα να ισχύει για κάποια πράγματα... αλλά σίγουρα δεν ισχύει πλέον για τα προϊόντα μακιγιάζ!  Οι εταιρείες ομορφιάς δεν είναι (ευτυχώς...) όπως ηταν κάποτε - έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, βελτιώνονται διαρκώς και λανσάρουν όλο και περισσότυερα οικονομικά, πραγματικά ποιοτικά προϊόντα, που ανταγωνίζονται επάξια τις high end/luxury επιλογές και μας κάνουν να κοιτάμε τα beauty stands του Tom Ford  και του Giorgio Armani με σατανικά, χαιέεκακα χαμόγελα  (χεχε, δεν θα με ξεμυαλίσετε και πάλι εσείς, την πατήσατε!)
     Αναμφίβολα οι απαιτήσεις μας μερικές φορές παραείναι υπερβολIκές, ειδικά με τα foundations - ναι, τα θελουμε όλα, γιατί η καλή βάση εγγυάται το καλό, τελικό αποτέλεσμα... και βεβαίως είναι ότι πολύ θα θέλαμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά και κατ'αποκλειστικότητα τα πανάκριβα (και υπέροχα) foundations εταιρειών όπως η Chanel. Guerlain, Helena Rubinstein... Γιατί όμως να το κάνουμε αυτό, τώρα που μπορούμε να έχουμε εξαιρετικές συνθέσεις, αξιοζήλευτο τελείωμα και σε φοβερή τιμή;;;
       Σας παραθέτω εδώ λοιπόν επτά foundations από αγαπημένες οικονομικές εταιρείες που, σύμφωνα με τους makeup artists και τους beauty editors που τα δοκίμασαν και τα ενέκριναν, είναι απλά τέλεια και κάνουν τους ψηλομύτες αντίζηλους τους να σκάνε από το κακό τους!  Κάνοντας κλικ στην ονομασία κάθε προϊόντος θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του skroutz.gr, όπου μπορείτε να τσεκάρετε τις διαθέσιμες τιμές - σας το εγγυώμαι, δεν θα ξέρετε ποιό να πρωτοδιαλέξετε!









No comments: