July 31, 2021

Selfless by Hyram - η νέα σειρά περιποίησης, δημιουργία του πιο δημοφιλούς skinfluencer!



   Αν παρακολουθείτε skinfluencers ( έτσι τους λέμε καλέ τους skincare influencers για συντομία!!) στο Youtube ή/και στο Tiktok, τότε σίγουρα θα έχετε πέσει επάνω σε κάποιο βιντεάκι του Hyram. Αν πάλι πρώτη φορά το ακoύτε αυτό το ασυνήθιστο όνομα και δεν έχετε ιδέα για ποιόν σας μιλάω, κάντε ένα κλικ εδώ για να γνωρίσετε τον  Hyram μέσα απο τα βίντεο του στο Youtube!!
    Ο Hyram, λοιπόν, είναι ο πιο δημοφιλής skinfluencer και με το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας του σειράς περιποίησης Selfless by Hyram σε συνεργασία με την εταιρεία The Inkey List, έγινε ο κακός χαμός κι έτρεξαν όλοι να αποκτήσουν τα νέα must-haves, ειδικά οι νεαρότερες ηλικές και η λεγόμενη Gen Z, που αποτελεί και τη συντριπτική πλειοψηφία του κοινού που τον παρακολουθεί. Στη χώρα μας όμως, παρ' όλο που τα προϊόντα κυκλοφορούν και στα ελληνικά Sephora εδώ και ένα μήνα, δεν ακούστηκε τίποτα. .. ευτυχώς που υπάρχω εγώ για να σας ενημερώνω😂 και σήμερα θα σας παρουσιάσω εδώ όλη τη σειρά αναλυτικά!!






Ποιός είναι, ρε παιδιά, αυτός ο Hyram?
Παρακολουθώ το κανάλι του Hyram Yarbro από τον Μάρτιο του 2020 (ναι, τότε που πρωτοακούσαμε τη λέξη lockdown) και από τις πληροφορίες που ο ίδιος έχει μοιραστεί, μπορώ να σας πώ τα εξής: είναι 25 ετών, μεγάλωσε στην Αριζονα και τα τελευταία επτά χρόνια ζει στη Χαβάη, όπου σπούδασε και πέρασε από πολλά επαγγέλματα. Όταν εργαζόταν σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, ανακάλυψε το πάθος του για το skincare κι άρχισε να ανεβάζει βίντεο με τις εμπειρίες του από τα προϊόντα, τις γνώσεις που αποκόμιζε και τη γενικότερη φιλοσοφία του πάνω στο χώρο της περιποίησης. Μέσα στο 2020 οι πλατφόρμες τους σε Youtube και Tiktok εκτοξεύτηκαν  και πλέον ο Hyram είναι και ιδιοκτήτης του δικού του skincare brand. Δίνει πάντα έμφαση σττα σωστά συστατικά και στις μελετημένες συνθέσεις, αλλά και στο Sustainabilty (το άλλο μεγάλο του πάθος), την προστασία του περιβάλλοντος και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Δεσμεύθηκε ότι μέρος των εσόδων από κάθε προϊόν που πωλείται από τη νέα του σειρά θα συνεισφέρει στη διάθεση καθαρού πόσιμου νερού, όπου είναι απαραίτητο και στη διάσωση των τροπικών δασών, ενώ στο τελος της τρέχουσας χρονιάς θα δημοσιεύσει αναλυτικά και όλα τα στοιχεία αυτών των ενεργειών.

 Η γνώμη μου? Τον βρίσκω συμπαθέστατο, μου αρέσει πολύ που έχει απαιτήσεις και ιδιοτροπίες, είναι πάντα χαμογελαστός και ευγενικός, αυτοσαρκάζεται και τονίζει διαρκώς ότι η περιποίηση της επιδερμίδας μας θα πρέπει να ειναι διασκεδαστική και αποτελεσματική κι ότι η σωστή ενημέρωση βοηθά στο να μην ξοδεύουμε άδικα χρόνο και χρήματα σε προϊόντα που δεν μας ταιριάζουν ή που δεν αξίζουν καθόλου τον κόπο... έχει απόλυτο δίκιο!




Ας δούμε τώρα τα πέντε προϊόντα με τα οποία έκανε την είσοδο της η νέα αυτη σειρά στο χώρο της ομορφιάς...


 Ένας ορός επιδιόρθωσης με ήπια ρετινόλη αργής απελευθέρωσης, τρανεξαμικό οξύ και rainbow algae, ένα είδος φυκιού πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που συνεργάζονται αμζί όλη την νύχτα και συμβάλλουν στη μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων και σημαδιών μετά την ακμή, ενώ το squalane ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα μετά την εφαρμογή.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Ιδανικό για αρχάριους χρήστες ρετινοειδών.




CENTELLA AND GREEN TEA - DAILY GEL CLEANSER  150 ml19,95 €

Ένα απαλό προϊόν για βαθύ καθαρισμό που περιέχει αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα από centella asiatica και πράσινο τσάι σε μια σύνθεση με ισορροπημένο pH (5.5-5.7) που αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, χωρίς να την αφυδατώνει και να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητας. Η centella και το πράσινο τσάι συμβάλλουν στην καταπολέμηση της ερυθρότητας, της ευαισθησίας και των ερεθισμών, ενώ η γλυκερίνη και το μαύρο βρύο της Βαλτικής διασφαλίζουν τη διατήρηση της υγρασίας από την επιδερμίδα. 
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.





MANDELIC ACID AND RICE BRAN - EXFOLIATING SERUM  30 ML 23,95 €

Ένα πρωτοποριακό προϊόν χημικής απολέπισης που δρα αποτελεσματικά αλλά με ήπιο τρόπο χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα Ένας συνδυασμός μανδελικού οξέος, PHA και σαλικυλικού οξέος σε χαμηλές, αλλά αποτελεσματικές περιεντικότητες που λειτουργούν από κοινού απολεπίζοντας, προλαμβάνοντας το φράξιμο των πόρων και βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της φωτεινή και λεία όψη.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.





Ορός με μείγμα σαλικυλικού οξέος (που στοχεύει σε ατέλειες και ξεμπλοκάρει τους πόρους χωρίς να ερεθίζει ή να αφυδατώνει το δέρμα), νιασιναμίδης (που βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας και στη βελτίωση της εμφάνισης των πόρων), του καινοτόμου συστατικού  Succinic Acid (που βοηθά στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των βακτηρίων που προκαλούν την ακμή), καθώς και Sea Kelp (που ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, αποτρέποντας την απώλεια ενυδάτωσης).
Ιδανικός για δέρματα με τάση λιπαρότητας, ακμής και φραγμένους πορους.





 Μια θρεπτική αλλά ελαφριά κρέμα τζελ που εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και υποστηρίζει τον επιδερμικό  φραγμό με νιασιναμίδη, που βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας και στη βελτίωση της εμφάνισης των πόρων και  Maracuja (passion fruit) που προωθεί τη διαδικασία επούλωσης του δέρματος υποστηρίζοντας το κατεστραμμένο ή εξασθενημένο δέρμα. Το Madecassoside και το Murumuru Butter καταπραΰνουν και μαλακώνουν το δέρμα. Η μοναδική υφή της κρέμας - τζελ αφήνει μεταξένιο φινίρισμα,αρκετά ελαφρύ για λιπαρό δέρμα, αλλά και πλούσιο και ενυδατικό για ξηρό δέρμα.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.






Όλα τα Selfless by Hyram είναι fragrance free και cruelty free.
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο επίσημο website Selfless by Hyram
και αποκτήστε τα στα καταστήματα Sephora.







No comments: