June 23, 2021

essence GIVEAWAY σε instagram + facebook !!!

     Ναι, ναι, σωστά διαβάσατε στον τίτλο... σας έχω τέλειο διαγωνισμό!  Η πολυαγαπημένη μου essence θα κάνει σπεσιαλ δωράκι σε δύο τυχερές/τυχερεούς από ένα πακέτο με συνολικά δέκα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης!! ! Απλώς συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες...



      Το κάθε πακέτο με τα προϊόντα που μπορείτε να κερδίσετε περιλαμβάνει τα εξης...


HELLO, GOOD STUFF! FACE MASK
Ώθηση ενέργειας για όλες τις αισθήσεις! Η αναζωογονητική μάσκα προσώπου με ενυδατικό νερό αγγουριού κάνει το κουρασμένο δέρμα να φαίνεται ξανά λαμπερό και ελαστικό σε χρόνο μηδέν. Απλώς εφαρμόστε τη μοναδική τζελ υφή ομοιόμορφα στο πρόσωπο, αφήστε τη για δύο έως τρία λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό - το πρόσωπό σας σίγουρα θα αποκτήσει λάμψη και φανταστική φρεσκάδα.



PRIME+ STUDIO PORELESS +skin blurring PUTTY PRIMER
Βελτιώνει τους πόρους - χωρίς την προσθήκη σιλικόνης! Το νέο PUTTY PRIMER με ένα soft-focus εφέ και σκουαλένιο, δημιουργεί μια ομαλή επιδερμίδα και κάνει ακόμα και τους μεγάλους πόρους σχεδόν να εξαφανίζονται. Επιπλέον, εξασφαλίζει μακιγιάζ μεγαλύτερης διάρκειας χάρη στο ματ φινίρισμα. Αφού εφαρμόσετε την ροζέ υφή, περιμένετε περίπου πέντε λεπτά και μετά συνεχίστε κανονικά τη ρουτίνα ομορφιάς σας.



pretty FAST βερνίκια νυχιών στις αποχρώσεις 04 & 05
Τα pretty FAST βερνίκια νυχιών στεγνώνουν μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείτε να τα ταιριάξετε γρήγορα με το ντύσιμό σας κάθε πρωί. Τα βερνίκια είναι επίσης πάντα έτοιμα για χρήση εν κινήσει και είναι βέβαιο ότι χωράνε σε οποιαδήποτε τσάντα χάρη στο μικρό μπουκαλάκι των 5 ml. Με έξι εξαιρετικά ωραίες αποχρώσεις για να διαλέξετε, οι πειραματισμοί και τα πολύχρωμα στιλ είναι πλέον μέρος της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς. Ποιος μπορεί να αντισταθεί;



24/7 CARE &PROTECT COTTON GLOVES
Είτε χρησιμοποιούν το smartphone, μαγειρεύουν, τακτοποιούν το διαμέρισμα ή ασκούνται στο γυμναστήριο: τα χέρια μας είναι πάντα σε δράση! Γι ' αυτό είναι απαραίτητη η τακτική και εντατική φροντίδα. Τα 24/7 CARE & PROTECT COTTON GLOVES είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για πανέμορφα, περιποιημένα χέρια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το εικοσιτετράωρο: τη νύχτα μπορούν φορεθούν στο κρεβάτι σε συνδυασμό με μια καταπραϋντική κρέμα χεριών για την αποφυγή λεκέδων στα σεντόνια. Προσφέρουν επίσης προστασία από μικρόβια όταν κάνετε τα ψώνια σας και μπορούν να φορεθούν και κάτω από τα λάτεξ γάντια. Ο λεοπάρ σχεδιασμός σε έντονο κίτρινο χρώμα σάς βάζει αμέσως σε καλή διάθεση και σας κάνει να φαίνεστε άνετοι και κομψοί. Τα γάντια είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και πλένονται στους 60 βαθμούς.



LASH LIKE A BOSS FALSE LASHES 03
Οι ογκώδεις βλεφαρίδες είναι το παν! Εάν από τη φύση τους οι βλεφαρίδες σας δεν είναι τόσο πλούσιες, οι LASH LIKE A BOSS FALSE LASHES έρχονται για να δώσουν στα μάτια σας το απόλυτο τρισδιάστατο αποτέλεσμα.
Χάρη στην ευέλικτη ταινία οι βλεφαρίδες εφαρμόζονται πολύ εύκολα, ενώ η κόλλα που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία εξασφαλίζει ότι θα παραμείνουν στη θέση τους. Και όχι μόνο μία φορά, γιατί οι βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Θα βρείτε 4 vegan εκδοχές -από φυσικό μέχρι δραματικό αποτέλεσμα- οι φαν των βλεφαρίδων έχουν αυτό ακριβώς που επιθυμούν.



FRENCH manicure click & go nails
Πολύ αγαπημένο και περιζήτητο: ΓΑΛΛΙΚΟ μανικιούρ click & go νύχια. Δώδεκα αυτοκόλλητα τεχνητά νύχια δίνουν στα νύχια μια επαγγελματική γαλλική εμφάνιση, σαν μόλις να βγήκατε από το σαλόνι νυχιών σε χρόνο dt. Απλώς επιλέξτε το σωστό μέγεθος, κολλήστε το νύχι και πιέστε το σταθερά προς τα κάτω.



soft & precise LIP PENCIL στις αποχρώσεις 106 & 22
Φόρμα, περίγραμμα, γεμίστε τα! Ανεξάρτητα από το τι ψάχνετε, τα απαλά και ακριβή LIP PENCILS εξασφαλίζουν τέλεια καθορισμένα χείλη. Η μεταξένια υφή με βελούδινο ματ φινίρισμα προσφέρει υψηλή διασπορά χρώματος, είναι εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή και δημιουργεί απολύτως ακριβή περιγράμματα χειλιών.



LIP CARE BOOSTERS- Lip peeling
Φροντισμένα χείλη για το απόλυτο no-make-up look; Κανένα πρόβλημα: Η σειρά LIP CARE BOOSTER είναι το νέο must για απαλά, μαλακά και γεμάτα χείλη - το καθένα από αυτά έχει 10% περιεκτικότητα σε φυτικά έλαια! Το Lip Peeling με πλούσιο έλαιο αβοκάντο, σε πρακτική συσκευασία σε στικ, εξασφαλίζει ελαστικά, απαλά χείλη και δίνει μια φρέσκια αίσθηση.






🎉🥳💃🙋👧

Πώς μπορείτε να τα διεκδικήσετε:

2. Κάντε like και share (δημόσια κοινοποίηση) στη φωτογραφία του διαγωνισμού
3. Αφήστε σχόλιο με tag σε δύο φίλους
(αφήνετε όσα σχόλια θέλετε , εννοείται με διαφορετικά άτομα στα tags!)


1. Κάντε follow το προφίλ μου @kitty.zola
2. Κάντε like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
3. Αφήστε σχόλιο με tag σε δύο φίλους σας
(αφήνετε όσα σχόλια θέλετε , εννοείται με διαφορετικά άτομα στα tags!)
Προαιρετικά κάντε story ή/και repost τη φωτογραφία του διαγωνισμού


⭐Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 23 Ιουνίου  ως τις 5 Ιουλίου
⭐Θα κληρωθεί ένας νικητής από το facebook και ένας από το instagram
⭐Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 7 Ιουλίου και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα
⭐ T δώρα θα αποσταλούν στους νικητές από της εταιρεία
⭐Τι κάθεστε, ακόμα δεν πήρατε μέρος???

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  και ατέλειωτη αγάπη 💌
στην λατρεμένη essence cosmetics που προσφέρει αυτά τα φοβερά δώρα
και μας ομορφαίνει κάθε μέρα με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει!

Σας φιλώ 



... και μόλις πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, δείτε και αυτό...




No comments: