August 29, 2020

Review - Τα αγαπημένα μου από την Juliette Armand


           Στα empties του καλοκαιριού βρέθηκαν τέσσερα προϊόντα από την Juliette Armand, μία ελληνική εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών, την οποια πρέπει να σας πω, ότι αν δεν την γνωρίζετε ήδη, ok girls, απλά χάνετε! Δηλώνω φανατική θαυμάστρια τωυ συγκεκριμένου brand και για χάρη του δέχομαι να παραβλέψω την πεποίθηση μου ότι στα καλλυντικά δεν ισχύει το ρητό "ό,τι δίνεις, παίρνεις" - μετά λύπης έχω διαπιστώσει ότι σε πάμπολλες περιπτώσεις τα ακριβά προϊόντα ομορφιάς έχουν πολύ απογοητευτικές λίστες συστατικών και με τίποτα δεν δικαιολογούν την τιμή τους. Στην περίπτωση της Juliette Armand, οι τιμές μπορεί να είναι λόγο τσιμπημένες, όμως οι υφές, οι συνθέσεις και η αποτελεσματικότητά τους είναι σούπερ - παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συσκευασίες που τεέ'ιωσα πρόσφατα και τις εντυπώσεις μου!
 



Λίγα λόγια για την εταιρεία...
Ιδρύθηκε το 1992 όταν οι χημικοί Μιχάλης Παπαευστρατίου και Ιουλία Αρμάγου αποφασίσαν να ασχοληθούν με τον τομέα της ομορφιάς. Στόχος τους ήταν η δημιουργία καινοτόμων καλλυντικών με νέες συνταγές, βασισμένες στην επιστημονική έρευνα και τις πραγματικές ανάγκες του δέρματος. Σε λίγα μόλις χρόνια η εταιρεία απέσπασε μια δυναμική θέση στα κέντρα αισθητικής και εγκαινίασε εξαγωγές και συνεργασίες με διεθνώς καταξιωμένα κέντρα ομορφιάς. Οι 10 κωδικοί, που αποτέλεσαν τα πρώτα προϊόντα της Juliette Armand, εξελίχθηκαν ταχύτατα σε επαγγελματικές,  εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες σειρές για το πρόσωπο και το σώμα. Το brand name Juliette Armand αριθμεί σήμερα 210 Κωδικούς και 40 θεραπείες για μια προσωπική - εξατομικευμένη φροντίδα, σύμφωνα με τη φιλοσοφία των ιδρυτών της, το «personal professional concept». Στο κτίριο της εταιρείας, που βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων R&D (Research and Development), η παραγωγή, η συσκευασία, τα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, οι αποθήκες καθώς και τα γραφεία διοίκησης της εταιρίας.
 
________________________________
 
Και ιδού τα προϊόντα που τελείωσα... 





Hydra Repairing serum
Ένα ιδιαίτερα λεπτόρρευστο και υδαρρές σέρουμ που απορροφάται πολύ γρήγορα και ενυδατώνει άμεσα, ενισχύει τη φυσική λειτουργία ανανέωσης της επιδερμίδας και την προστατεύει από βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει το ωφέλιμο και φιλικό προς την επιδερμίδα βακτήριο BIFIDUS και πρωτεϊνες γάλακτος, διεγείρει το ενζυματικό σύστημα του δέρματος και εντοπιίζει και επισκευάζει βλάβες στο κυτταρικό DNA - είναι τόσο αποτελεσματικό στην αναζωογόνηση, αποκατάσταση και επανόρθωση της πειδερμίδας, που συστήνεται για χρήση μετά από έντονες θεραπείες, όπως η χημική απολέπιση. Ανήκει για μένα στην κατηγορία holy grail products εδώ και χρόνια και θέλω πάντα να το έχω στη συλλογή μου, γιατί κάνει θαύματα για το δέρμα μου - πραγματικά, όταν δεν μου αρέσει η όψη μου και αισθάνομαι ότι χρειάζομαι έξτρα περιποίηση, αυτό τον ορό αναζητώ και σε λίγες μέρες έχω "άλλο" δέρμα!

 
DNA Repair 24h cream
Κρέμα ενυδάτωσης,, αντιγήρανσης και ανάπλασης με υπέροχη, πανάλαφρη υφή που απλώνεται και απορροφάται τέλεια, χωρίς να αφήνει βαριά η κολλώδη αίσθηση. Η σύνθεσή της βασίζεται στο συνδυασμό του βακτηριδίου Bifidus και των πρωτεϊνών γάλακτος (όπως και στον Hydra Repair serum), συστατικά που συμβάλλουν στην αποκατάσταση του υδρολιπιδικού στρώματος και την ενίσχυση της δομής των κυττάρων. Τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας διατηρούνται σε υψηλά ποσοστά και το δέρμα αποκτά απαλή υφή. Η σύνθεσή της διεγείρει το ενζυματικό σύστημα επιδιόρθωσης που διαθέτει το δέρμα κι είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να επιδιορθώνει τις ζημιές που έχει υποστεί το DNA, δηλαδή το γενετικό υλικό της επιδερμίδας, από τις διάφορες περιβαλλοντικές οξειδωτικές επιθέσεις. Περιέχει επίσης ceramides και shea butter -  τη χρησιμοποιώ μαζί με τον παραπάνω ορό και αυτός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου συνδυασμούς.


Vitality Cream mask
Μια leave on κρεμώδης μάσκα με ελαφριά, αλλά πολύ ενυδατική και αναζωογονητική υφή ( ήταν η πρώτη "μάσκα ύπνου" που χρησιμοποίησα πριν χρόνια και έπαθα πλάκα με τα αποτελέσματα - όσες κι αν έχω δοκιμάσει, τη συγκεκριμένη τη θεωρώ αξεπέραστη και παραμένει η αγαπημένη μου! ) Ενυδατώνει, ανανεώνει και ενισχύει τη συνοχή της επιδερμίδας και περιέχει έλαιο αβοκάντο, σύμπλοκο βιταμινών F, C και E, Phytodermina Lifting, Multi B Complex (B1-B2-B3-B5-B12) και εκχύλισμα σπιρουλίνας για τόνωση και σύσφιξη. Παρέχει  βασικά αμνοξέα και τα λιπαρά οξέα που χρειάζεται το δέρμα για να διατηρήσει το φυσικό όξινο του "μανδύα". Συήθως εφαρμόζω  μια λεπτή στρώση από αυτή τη μάσκα πάνω από τον ορό και την ενυδατική μου κρέμα τη νύχτα ή και μόνο πάνω από τον ορό ως κρέμα νύκτας. Το πρωί το δέρμα μου είναι τζιτζί - ενυδατωμένο, ελαστικό και απαλό.



Caviar Ω3 Eye cream
Από τις πιο ευχάριστες κρέμες ματιών που έχω χρησιμοποιήσει, με ελφριά και πολύ ενυδατική υφή. Περιέχει μαύρο χαωιάρι, καφείνη, βιταμίνη Ε και F και  μικροκάψουλες από λιπαρά οξέα Ω3, Ω6 που απελευθερώνονται σταδιακά και αποτρέπουν την αφυδάτωση.  Η σύνθεσή της ενυδατώνει, τονώνει και βελτιώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρωα πό τα μάτια, απαλύνονυας την όψη των λεπτών γταμμών και ρυτίδων.Το χαβιάρι, πλούσιο σε πρωτείνες, βιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία, σε συνδυασμό με το λιποπεπτίδιο Matrixy, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και συσφίγγουν την επιδερμίδα. 
 
 
 
    Και τα τέσσερα αυτά προϊόντα τα έχω αγοράσει πολλές φορές και θα συνεχίσω να τα προτιμώ - θεωρώ τις συνθέσεις τους πολύ σωστά μελετημένες και αποτελεσματικες. Τα Juliette Armand μπορείτε να τα βρείτε σε κέντρα αισθητικής, αλλά  και σε πολλά online καταστήματα.


   Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να τον καλομαθαίνετε 
και να τον φροντίζετε διαρκώς και ανελλιππώς!

#selfcare  #selflove

Σας φιλώ


Διαβάστε και αυτό...

 




No comments: