December 30, 2019

Τα top προϊόντα της Avon για το 2019!





    Την Avon την αγαπώ... εδώ και πολλά χρόνια και για πολλούς λόγους! Την πρωτογνώρισα στα μέσα των 90's, με λιγη διστακτικότητα στην αρχή (δεν ξέραμε τότε τι εστί αγορές από κατάλογο, βλέποντας μόνο φωτογραφίες των προϊόντων...  και φυσικά, δεν υπήρχε ούτε το διαδίκτυο και τα e-shops), όμως όσο πιο πολλά προϊόντα δοκίμαζα, τόσο περισσότερο την αγαπούσα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια η Avon έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές, προχωρημένες και ποιοτικές εταιρείες του κόσμου και, αν και είμαι αρκετά απαιτητική, δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι την θεωρώ μία από τις πιο αγαπημένες μου εταιρείες.
    Το 2019 ήταν μία πολύ δυνατή χρονιά για την Avon με πολλές προκλήσεις, εξαιρετικά νέα λανσαρίσματα και εντυπωσιακές καινοτομίες. Δείτε παρακάτω ποιά ήταν τα πιο hot προϊόντα της τη χρονιά που μας πέρασε και για ποιούς λόγους ξεχώρισαν στον κόσμο της ομορφιάς!







mark. Lip Tattoo
Ένα σούπερ προϊόν για τα χείλη με ενυδατική φόρμουλα, ανάλαφρη αίσθηση, έντονη χρωματική απόδοση, ματ τελείωμα και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια. Μοιάζει με μαρκαδόρο με δύο άκρες, μία πολύ λεπτή για ακριβή σχεδιασμό του περιγράμματος και μία μεγαλύτερη που γλυστρά απαλά και γεμίζει τα χείλη με πλούσιο, σταθερό και αναλλοίωτο χρώμα για ώρες.



Avon True 5 in 1 Lash Genius mascara
Αν ψάχνεις μία μάσκαρα που να τα κάνει όλα, τότε πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε την ιδιοφυή Lash Genius από τη σειρά Avon True. Η Avon επεξεργάστηκε χιλιάδες σχόλια και κριτικές στο διαδίκτυο, προκειμένου να διαπιστώσει και να καθορίσει τί ακριβώς θέλουμε από την τέλεια μάσκαρα και τα αποτελέσματα έδειξαν τα εξής: όγκο, μήκος, ανόρθωση, διαχωρισμό και έντονο μαύρο χρώμα. Η συγκεκριμένη μάσκαρα, λοιπόν, δημιουργήθηκε για να καλύψει οοόλες αυτές τις ανάγκες μας και αποτέλεσε ένα από τα best sellers της εταιρείας ,μέσα στο 2019.




 


Anew Vitamin C Radince Maximising serum
Η δύναμη της βιταμίνης C και η ικανότητα της να ενισχύει δραματικά τη λάμψη και την υγιή όψη της επιδερμίδας είναι πασίγνωστη. Η Avon συγκέντρωσε τη βιταμίνη C που περιέχουν 30 πορτοκάλια σε ένα μπουκάλι σε σταθερή και αγνή μορφή και δημιούργησε αυτό το υπέροχο serum με 10% περιεκτικότητα στο λατρεμένο αυτό συστατικό. Από τη πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, έλαβε ένθερμες θετικές κριτικές και είναι πλέον από τα top προϊόντα σε πωλήσεις του brand Anew, καθώς περισότερες από το 91% των γυναικών που το δοκίμασαν, είδαν την επιδερμίδα τους να γίνεται πιο λαμπερή, φωτεινή, διαυγής, φρέσκια και αναζωογονημένη. 
Έχοντας κι εγώ δοκιμάσει και λατρέψει το συγκεκριμένο προϊόν, 
θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί τους!!!




Eve Truth
Μια ιδιαίτερη συνεργασία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Η αγαπημένη Hollywood star Eva Mentes είναι το πρόσωπο του νέου brand Eve της Avon, στο οποίο περιλαμβάνονται τα δύο καινοτόμα, διπλά αρώματα Eve Duet και Eve Duet Contrasts, καθώς και η αρωματική συλλογή Eve Discovery, μέλος της οποίας είναι και το Eve Truth. Δημιουργία του πολυβραβευμένου Γάλλου αρωματοποιού Laurent Le Guernec, το Eve Truth (επίσης προσωπικό μου αγαπημένο!) ξεχώρισε αμέσως για την ανάλαφρη, κομψή του ευωδία και τη μακρά του διάρκεια.
Δείτε περισσότερα στο άρθρο που του αφιέρωσα με ένα κλικ  εδώ.





Distillery skincare 
Η πρωτοποριακή Clean beauty σειρά Distillery είναι η απάντηση των εργαστηρίων της Avon στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για eco-friendly προϊόντα με σεβασμό απέναντι στον πλανήτη και την επιθυμία των καταναλωτών για αγνές, καθαρές συνθέσεις με σούπερ ενισχυμένα συστατικά.  Κάθε λεπτομέρεια στη δημιουργία των προϊόντων Distillery έχει μελετηθεί πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε  το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιήσει και να καλύψει τις ανάγκες όσων αγαπούν τα vegan καλλυντικά, δεν θέλουν όμως κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και τις δυνατές επιδόσεις.
Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε 
για την eco-chic σειρά Distillery με ένα κλικ  εδώ.


 




Τις καλύτερες ευχές μου για μία νέα χρονιά
με πολλή, πολλή ομορφιά παντού!
Σας φιλώ

No comments: