December 6, 2019

ERRE DUE XMAS ’19: ANTOINETTE collection





    Η  Erre Due  είπε φέτος στις γιορτές να σπάσει τους κανόνες και να τους επαναπροσδιορίσει! Γιατί δεν συνηθίζεται για μία χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ να συνδέεται με το ριζοσπαστικό πνεύμα της Γαλλικής Επανάστασης... 
   Η ανατρεπτική αυτή εποχή, όπου άκμασε ο διαφωτισμός και κατακτήθηκαν οι έννοιες της ελευθερίας και της ισότητας, καθώς και τα πολυτελή υλικά, όπως χρυσά κουμπιά, το λουστρίνι και το μετάξι της περιόδου αποτέλεσαν την έμπνευση για την πρωτότυπη limited edition συλλογή XMAS '19: ANTOINETTE με τις επαναστατικές αντιθέσεις χρωμάτων, με το έντονο κόκκινο και το τολμηρό μπλε να συνυπάρχουν αρμονικά με απαλούς nude τόνους.











  Η κομψότητα και η πολυτέλεια της εποχής αποτυπώνεται στη νέα παλέτα ρουζ και highlighter Blush & Glow Palette (21,00 €). Τρεις  αποχρώσεις με satin τελείωμα για πρόσωπο και σώμα, με βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και μεγάλη διάρκεια.
 - Poetic Lumiere No.400g






  Eπαναστατικές αντιθέσεις χρωμάτων συνυπάρχουν με απαλούς nude τόνους μέσα από την παλέτα  Beauty Color Palette (20,50 €) με τέσσερις matte και satin σκιές ματιών και ένα ρουζ.
.-Dark Opulence No.501h







  Ένα απαλό πέπλο χρώματος και λάμψης με το lip gloss Lip Shine Gloss (12,50 €), με λεπτή, μεταξένια υφή που περιποιείται, ενυδατώνει και λειαίνει τα χείλη, χωρίς να κολλάει.
 - Naked Truth No.212
  
   Στη σειρά μαλακών μολυβιών για τα χείλη  Silky Premium Lip Definer  (6,80 €) συναντάμε  ένα nude και ένα κόκκινο χρώμα. Το μολύβι αυτό παραμένει αναλλοίωτο έως και 7 ώρες, δε μουτζουρώνει, δεν ξεθωριάζει και δε φεύγει από το περίγραμμα των χειλιών, ενώ διαθέτει μοναδική υφή για εύκολη εφαρμογή, πλούσιο χρώμα και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
 - Blush No.501, Cerise No.512g







   Η συλλογή ολοκληρώνεται με τις δύο νέες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιώμ Pro Gel (7,50 €) και τη νέα ολόχρυση απόχρωση Exclusive Nail Lacquer (6,10 €)











Ζήτω η επανάσταση...
και merry Chtistmas!!!

Σας φιλώ
 



No comments: