October 13, 2024

ΜΕΛΕΤΗΣΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ - Pyunkang Yul - Black Tea Line Gift Set (guestt post)


       Συνεχίζουμε τα guest posts από τα άρθρα που ανεβάζουν τα πολύ μελετηρά μέλη της ομάδας Skincare Lovers GR στο facebook  και σήμερα είναι η σειρά μιας ακόμα πολύ ενδιαφέρουσας δημοοσίευσης από τη Μαρία Μ.,σχετικά με την κασετίνα Black Tea Line Gift Set της κπρε'ατικης εταορείας Pyunkang Yul...





💘Η κασετίνα της Pyunkang Yul Black tea line, περιλαμβάνει







Black tea boosting serum
Black tea infusion toner
Black tea enriched cream




Για να μη σας τρελάνω με τα συστατικά αναφέρω συνολικά ότι περιέχουν τα πάντα όλα για ενυδάτωση, αντιρυτιδικα, αντιοξειδωτικά, fermented .
Λίγο πιο αναλυτικά: fermented black tea, sacharromyces fermented, ceramides NS, NP, EOP , Cholesterol, triglycerides, parkii butter, shea butter, trehalose, peptides, adenosine, hippophaes, panthenol, glycerine, λίγη νιασιναμιδη, Centella, Madecassid acid, Madecassoside..

Τα περισσότερα είναι κοινά στα τρία προϊόντα, αλλά φυσικά δεν είναι όμοια.

Η κρέμα πλούσια αλλά απορροφάται αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει έχοντας ελαστικότητα.


⭐ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;

Η σειρά αυτή σε συνδυασμό με το The ordinary Multipeptide with copper είναι μια σωτηρια ρουτίνα για ταλαιπωρημένα δέρματα, ευαίσθητα, όλων των ηλικιών.

Εδώ δε θα προσθέσω ούτε vitamin C ούτε ρετινολη. Μόνο καθαριστικό και αντιηλιακο. Εξυπηρετεί ιδιαίτερα όσες θέλουν να διαβάζουν, να ενημερώνονται αλλά στο δι ταύτα μπερδεύονται και ψάχνουν ένα σχήμα ενυδατικο, αντιρυτιδικο και κατά της υπερμελαχρωσης.


Υ.Γ εκπτωτικος κωδικός YESSTYLE
rewards code για extra 2% H4525N

ALWAYS YOUR SKROUTZ

_____________________________________________________

Created bt Maria B.⭐


Βρείτε πολλές ακόμη πληροφορίες για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, ειλικρινείς και αληθινές κριτικές προϊόντων, απόψψεις, συμβουλές και οδηγίες χρησης συστατικών στο facebook group Skincare Lovers GR

💜💜💜💜💜

No comments: