June 28, 2023

10+1 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ SKINCARE LOVERS GR (guest post)

 

Στην ομάδα Skincare Lovers GR στο facebook έχουμε σαν στόχο τη σωστή ενημέρωση, σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα, χωρίς χορηγούς και διαφημίσεις, ανταλλάσσουμε πληροφορίες και μοιραζόμαστε τιςπροσωπικές μας εμπειρίες από τα προϊόντα περιποίησηςπου χρησιμοποιούμε. Ως δημιουργός της συγκεκρμένης (πολύ ενεργής) ομάδας, δηλώνω ιδιαίτερα περήφανη!
Τοπαρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στην ομάδα από την Ευγενία, αγαπημένο μέλος των skincare lovers και προσωπική μου πλέον φίλη και σας το παραθέτω με μεγάλη χαρά!





10+1 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ


1. Πριν κάνω post την απορία μου ψάχνω στο φακό αναζήτησης για παρόμοια ποστ!! Έχω εκπλαγεί από το πόσες γυναίκες ρωτάνε τα ίδια πράγματα με μένα!!!
2. Βλέπω και ξαναβλέπω τα βίντεο της Katerina Za-Psalti και της Argyrw Tripoliti για να μάθω, να ενημερωθώ, να ξεαγχωθώ, να χαλαρώσω την ώρα που τους έχω βάλει για ύπνο και φοράω την μάσκα!!
3. Χρησιμοποιώ το insidecoder για να δω τι ετοιμάζομαι να βάλω στα μούτρα μου!! Ξέρετε, εκείνη την εφαρμογή που σου αναλύει τα συστατικά του προϊόντος για το οποίο ενδιαφέρεσαι; Αυτό!!
4. Όλα τα ρετινοειδή καθώς και η βιταμίνες c θέλουν ψυγείο!!!
5. Το bakuchiol ΔΕΝ είναι ρετινολη
😜είναι αντιοξειδωτικό και ταιριάζει υπέροχα με την ρετινολη!! Βασικά ταιριάζει με τα πάντα🤗😱🤡🥰
6. Η αργιρελίνη είναι πεπτίδιο.Τα πεπτίδια ταιριάζουν με ρετινόλη.Τα πεπτίδια δεν ταιριάζουν με καθαρό ασκορβικό οξύ(vit.c)Τα πεπτίδια ταιριάζουν με παράγωγα βιταμίνης c όπως Ascorbic glycoside,Ascorbyl tetraisopalmitate.
7. Το καθαρό ασκορβικό οξύ (vit.c) δεν ταιριάζει με ρετινόλη. Τα παράγωγά του όμως ταιριάζουν!
8. Νιασιναμίδη(άτιμο πράγμα)!! Ελέγξτε τα προϊόντα που βάζετε στην ρουτίνα σας! Αν έχουν όλα, ανεβάζετε πολύ το ποσοστό της και το πιθανότερο είναι να βγάλετε μικρά σπυράκια!!! ΔΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ!!!
9. Στις ρουτίνες οξέων δεν ανακατεύουμε πολλά προιόντα!!! Διπλός καθαρισμός/οξύ σε απόλυτα στεγνό πρόσωπο/σερουμ ενυδατικό/ενυδατική είναι το ιδανικό!!! Αλλιώς κινδυνεύετε να κάψετε τα προσωπάκια σας
10. Δεν ανακατεύουμε το αντιηλιακό μας με κανένα άλλο προϊόν!! Το αχρηστεύουμε!! Το φοράμε τελευταίο στην ρουτίνα μας, αφού έχουν απορροφηθεί όλα τα υπόλοιπα για να μην καταλήξουμε πασαλειμμενάκια
+1. LESS IS MORE δεν φοράμε ό,τι μπουκαλάκι πιάσει το χεράκι μας!! Διαλέγουμε 3-4 κάθε φορά, φτιάχνουμε απλές ρουτινούλες και γινόμαστε κουκλίτσες


Created by Evgenia💖

Βρείτε πολλές ακόμη πληροφορίες για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, ειλικρινείς και αληθινές κριτικές προϊόντων, απόψψεις, συμβουλές και οδηγίες χρησης συστατικών στο facebook group Skincare Lovers GR


💋💋💋💋💋💋💋



No comments: